Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
A przeczytałeś "zaszyfrowaną notatkę"? Nie szyfr, który znalazłeś w skrzyni tylko notatkę od Jona. Szyfr był potrzebny żeby ją odszyfrować. Z niej miałeś się dowiedzieć, o więźniach trzymanych gdzieś w ukryciu. Potem zanosisz mapę do kartografa i czekasz aż się odezwie. W międzyczasie zostajesz pilnie wezwany do Araxos i robisz dla nich questa.
Gość_Szakullo*
Zadanie Trop Ulotek dokąd ucieka agitator z karczmy ??? Proszę szukam go po całym mieście i nigdzie go nie ma!! A bez tego nie mogę pchnąć dalej fabuły. Z góry dzięki za odpowiedz.
Gość_Llllols*
Mam problem ze znikająca wrdka gdzie można kupić ten przedmiot
Gość_spvke*
Siemka, mam problem z kluczem w zadaniu Grosz do grosza. Dostałem od jednego górnika główkę klucza, ale brakuje mi drugiej części. Z gońcem araxos nie mam żadnych opcji dialogowych (poza podróżą) (możliwe, że w 2 rozdziale już z nim gadałem) (teraz jestem w 3.) I te zwłoki niedaleko kopalni w lasku przy drzewie są puste, więc je też musiałem już ograbić, ale żadnego buta ani drugiej części klucza nie mam w ekwipunku, a na pewno nic długi czas nie sprzedawałem. Jakieś rady? Z nikim już nic nie mogę pogadać w tej sprawie. Może jakimś kodem można ruszyć to zadanie?
Gość_neheri*
W pewnym momencie zauważyłem że połowy postaci z wioski Silbach po prostu zniknęła.
Załadowałem inny save i tam niektóre z tych postaci były, za to brakuje Markusa.. Potrzebny mi jest do odbierania trofeów.
Nie wiem czy też tak w przyszłości się nie stanie, nie chce grać żeby w pewnym momencie okazało się że dalej się nie da.
Miał tak ktoś? Ostatnia aktualna wersja Steam 1.1.2.
Gość_Tapol*
Mam problem w 3 rozdziale wszedłem to twierdzy Vardlah przez przemianie w chrząszcza krata wcale mnie nie zatrzymała nie bugówalem z odmiana wziąłem z ciała fragment i nacisnąłem na drzwi teraz w rozdziale 5 nie mogę zbadać ruin bo nie mogę wrót otworzyć (wejść w interakcje ) czy jest ktoś w stanie pomóc komendy cheat itp. Bo szkoda 70 h aby poszło się walić
Gość_Tak*
Pomocy! Gdzie jest Alice, ta od harpii w klatce?
Gość_booxy*
siemka
misja z kupnem własnego domu
miałem znaleźć kogoś kto mi pomoże kupić dom w starym mieście. znalazłem kazarema czy jak mu tam, zdobyłem dla niego wymagane ubranie kupca i w misji jest napisane że licytacja zacznie się jutro. Przespałem się i dalej nic, przespałem kilka dni i dalej nic. Jak chce porozmawiać z NPC które są w tej misji to nie mam żadnej opcji dialogowej
Gość_Cuqier*
Miał ktoś sytuację że został wyrzucony z Araxos co umożliwia ponowne wstąpienie do straży miejskiej.
Jednak podczas składania przysięgi wszyscy stoją i nic się nie dzieje?