Gość_To tylko ja*
A takie pytanie mam jak już wykonałem misję po nitce do kłębka to zniknęła ivy gdzie ja znajdę albo na jakiej misji
Gość_Rowerzystaza2300*
Mam problem z zadaniem "dla dobra publicznego" chce szantażować kaleba, zebrałem wszystko przy okazji i teraz nie wiem co robić bo nie wczytuje się żadna cutscenka a nie mogę tego podłożyć w domu bo nie mam krwi w ekwipunku
Gość_zaklopotanyczlowiek*
e kurwa zbugowal mi sie quest dla dobra publicznego, mam kosci dla karamona z cmentarza a ten ich nie widzi, wtf? nie moge ich wreczyc
Gość_Gabo*
[quote name='Szakal' timestamp='1641115245' post='437777']
Tutaj jedynie uratuje Cię zapis sprzed skoku z wodospadu. Przed całą akcją zmień grafikę na najmniejsze wymagania (przynajmniej mnie to uratowało i gram dalej)
Gość_Rafal*
Czy wie ktoś jak zdobyć ciężki pancerz strażnika jestem juz w rozdziale 5
Gość_Willonix*
Zadanie ruiny zamku nie wiem co, się stało, ale z tego, co wiem to, powinna być jakaś notatka przy zwłokach wewnątrz twierdzy, u mnie jej tam nie ma, przez co nie mogę ukończyć tego zadania.
Gość_JasonDerull*
Witam. Pytanko mam następujące : Co daje wykorzystanie PN przy posągu Adanosa? Chciałem wykorzystać, ale się pomodliłem bez i już nie mogłem.
Gość_Hrom*
Zauważyłem, że smażone mięso trolla daje na stałe 1 PŻ. Są jakieś przepisy z tym mięsem, które zwiększają tą premię jeszcze bardziej?
Gość_ke888nny*
Cześć, mam jedno pytanie odnośnie gildii araxos (jeśli już się pojawiło to wybaczcie):
Co przynosi większe korzyści na dłuższą metę (głównie chodzi mi o sprzęt) - zostanie szermierzem u Adelarda czy tropicielem u Garosa? Z tego co widziałem początkowa zbroja tropiciela ma trochę lepsze staty, ale nie wiem jak to wygląda w dalszym etapie.
Gość_MarvinB*
Panowi przy zadaniu bryłek kilka po ukończeniu zadania nje można pogadać z Winstanem ktoś coś jakieś pomysły?
Ilość postów: 4
Siemka,
dysponuję może ktoś savem z końca aktu 3? Niestety zapomniałem umieścić save w chmurze i zmieniłem komputer ( stary został wyczyszczony ).
Jeżeli ktoś dysponuję takim savem najlepiej zrobiony pod szermierza gildii lub straży miejskiej to będę wdzięczny za udostępnienie.