Gość_Juraz*
Znalazłem sposób na obejście klasztoru w 3 rozdziale dziek akrobatyce. Można się wspinać i skakać do przodu jak na główkę z pomostu
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Toś mnie teraz zaskoczył. Kompletnie nie pamiętam gdzie go znalazłem...Byłeś na cmentarzu paladynów? W lesie, jakoś między miastem, a farmą Bremara? Niedaleko jest jaskinia ze szkieletem cieniostwora. Tam też była jakaś księga. Ewentualnie sprawdziłbym jeszcze opuszczone kopalnie/jaskinie na przeklętym bagnie.
Ostatecznie możesz go kupić razem z tomem pierwszym w czwartym rozdziale.
Gość_thirus*
[quote name='Gość_Abrot*' timestamp='1639512405' post='437143']
Jakbys znalazł Henka daj znać
Henk jest na skale siedzi ale jest problem bo nie chce rozmawiać.
Podpowiedź odnośnie jego lokalizacji jest w steam quest k nazwie po nitce do kłębka...
Mi się coś nie udaje się uzyskać rozmowy z tym Henkiem.
Gość_Gothic_fan_Maniek*
Jest możliwość zdobycia specjalizacji (łowca/szermierz) w 4 rozdziale ? Chyba w poprzednich rozdziałach nie zrobiłem kiku zadań dla gildii(np.tej od Ernesto) i nie mam opcji dialogowej.
Einar uczy mistrzowskiego kowalstwa po zrobieniu wszystkich misji w Wilczym Leżu? Jestem po zadaniu z Jonem
Gość_Lewko*
Siemka wie ktoś może jak zrobić zadanie grosz do grosza . Bo chodzę i szukam i nic nie mogę znaleźć
Gość_Patrol16*
Witam,
O co chodzi z misja Bryłek kilka? Nie mogę jej wykonać wydaje się ze całość ukończyłem a ze strażnikiem nie mogę porozmawiać żeby skończyć misje ? Bug czy coś pominąłem ?
Gość_Michau96*
Witam.
Mam problem z questem "trzeba to rozchodzić" a dokładniej przy rozmowie z Jornem nie ma żadnej linii dialogowej ktoś miał taki problem? i go rozwiazał ?
Gość_MemLander*
Siemnao, wie ktoś jak zdobyć jakiś porządny pancerz? Bo jestem po wykonaniu wszystkich głównych misji w Wilczym leżu i dalej mam średnia zbroję gońca.
Gość_Sizzler*
Domyslam sie że nie masz żadnej mapy w ekwipunku. Używasz mapy z ekwipunku za pierwszym razem by potem przywołać ją M
Ilość postów: 1
[quote name='Dabroo' timestamp='1641296126' post='437855']
Witam,
Ja mam takie save przed wyborem gildi. Pisz na mail pskwarka@gmail.com
Pozdrawiam
[Dodano po 8 minutach i 49 sekundach]
Witam,
Poszukuje rodericha. Jestem w 4 rozdziale a nie widziałem go ani razu. Musze zapłacić za jakieś popełnione przestępstwo żeby móc zostać czeladnikiem u drugiego mistrza a nie wiem gdzie roderich sie znajduje.
Pomoże ktoś?