Gość_Mtdeusz*
Wie ktoś gdzie znajdę Eurica?
Gość_Anon*
wie ktoś gdzie znaleźć Detlowa po zdobyciu ziół od alchemika? Nie ma go już przy tunelu ;/
Ilość postów: 4
[quote name='skwarek' timestamp='1641332329' post='437873'][quote name='Dabroo' timestamp='1641296126' post='437855']
Witam,
Ja mam takie save przed wyborem gildi. Pisz na mail pskwarka@gmail.com
Pozdrawiam
Napisałem
Gość_Tunner*
Heja , kto uczy alchemi na 3 poziom bo szukam i szukam , mam 5 rozdzial
Gość_Luan*
Jak uratować Lorenzo przed Bradlockiem?
Gość_adek*
Mam pytanie. Przepis na chlebowe smarowidło ze smoczego korzenia kupuje się tylko u Ezekiela czy można jeszcze u kogoś? Ogarnałem mu ten stragan ale nie mam opcji tego kupić (jestem w 3 rozdziale). Jak ktoś wie czy można kupić ten przepis u kogoś innego?
Gość_Tunner - alchemik w mieście za darmo jak jesteś jego czeladnikiem i zrobisz mu zadania albo Bodowin za 2500
Gość_Dezus*
Wie ktoś może gdzie znajdę Henka, wilczego syna z misji „po nitce do kłębka”
Gość_Morh*
Czy w 5 rozdziale dochodzą jakieś przedmioty na stałe zwiększające premię do walki broniami? Mam po 80% wyuczone w broni 1-ręcznej i łukach i niewiem czy pakować dalej do 100 czy jeszcze coś można znaleźć. Jak dotąd wykupiełem wszystkie książki dające stałą premię, które dają odpowiednio 99% w broni 1-ręczenj i 95% w łukach (włączając w to oczywiście pierścienie, amulet i pas).
Gość_wenoks*
Siema, wie ktoś może kto i gdzie sprzedaje worek starych monet? Do achievementu Archeolog czeba 45 bodajże, a mi braknie kilka.
Gość_Act*
Czy jest możliwość nauczenia się kowalstwa na drugi poziom, mając 3 rozdział i będąc czeladnikiem Fridy?
Gość_Cztery00*
Hej, mam problem z zadaniem krew o wino w rozdziale 5 po stronie strażników, a mianowicie kiedy idę się spotkać z Octavem przed kryjówką regeneratów o umówionej porze to nie mam z nim żadnego dialogu.
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Już było kilka razy poruszane. Normalnie to po skoku powinieneś obudzić się w pokoju z Riordianem i on miał ci objaśnić co i jak. Ale z powodu błędu wylądowałeś pewnie piętro niżej. Sprawdź pokoje na górze, możliwe, że drzwi będą zamknięte i będziesz musiał użyć kodu.
Gość_Czter00*
Ja miałem to samo ale w czytałem save sprzed skokiem z wodospadu i obudziłem się w komnacie z riordianem
Gość_Zatsuu*
wiecie moze gdzie ucieka agitator z karczmy z questa o ulotkach jak sie go nie przegadalo?