Fajna tapetka Fink, Joana - też może być, ale jako ze nie lubie za bardzo mangi czy anime (wiem, wiem, powtarzam sie ) to bardziej mi się podoba Finka.
Olo - 120 GB ;p
A czy to nie dziwne że każdy akurat robi screena wtedy kiedy na minimalizacji winampa jest widoczna cała nazwa zespołu który lubimy/słuchamy aktualnie ;p
Slipknot jest zajefuckowy że tak powiem. Ale, takiego porządku na pulpicie to jeszcze u nikogo nie widziałem, moje gratulacje Vamp. Naprawde, spoko tapetka i to menu na górze. Raspect ;p
Zajefuckowy? A co to za nowe słowotwórstwo? Albo raczej..co oznacza:] A porządek musi być...Dzięki czemu ikonki wreszczie nie zawadzają itp. i mogę oglądać moją tapetkę bez przeszkód;]
hmmm polecam zespol ktory mam na plupicie czyli Cradle of Filth jezeli sie nie uda przekonac publiki polecam Dimmu Borgira i Behemotha napewno znajdziesz cos dla siebie:P
Hmmmm....Fink, który art Xan masz na myśli? :mrgreen:
Olciu, msimy chyba się podzielić tytułem największego psychola na forum, ale najpier musimy obalić Vampa. Idziesz na to? :twist:
Jeśli tak to...... *Joan łapie za Rebeliona*
Renbelionem raczej świata nie zwojujesz Joan:] A napewno nie stracisz mnie ze stanowska psychola:] A co CoF'a to rzeczywiście...też se go dam na pulpit...ale teraz mam u siebie zespół In Flames...Nic nadzywczajnego więc daruję sobie wstawianie go tutaj:] Hawk, w końcu pytania znalazły odpowiedzi...Czy był ejdnak one takie jak myślałeś?:]
Całkiem całkiem tapetka, Vamp XD
A tak na marginesie, chyba nie znasz Spyke - jedyny twórca Monastyra płci żeńskiej [bodajże XD], słuchająca Slipknotu i nawracająca wszystkich na słuchanie ich muzyki XDDD Ogólnie, równa babka X3
Olcia, wstaw coś baaaaaaaaaardzo pojechanego. Wtedy awansujesz na psychola XD