Pokaż no swój pulpit
Ekh - kiepskie rozwiązanie... próbowałem ;p Jak miałem jeszcze Neo to kiepsko się to zgrywało... Czasami na jednym z kont nie było jej i taki inne duperele utrudniające życie :mrgreen:
Tak wogóle to mam dwóch braci, z których jeden skończył medycynę, a drugi jest na 5 roku, więc wiesz... :mrgreen:
Tak wogóle to mam dwóch braci, z których jeden skończył medycynę, a drugi jest na 5 roku, więc wiesz... :mrgreen:
Nie ma co. Tokar rządzi . A tak a serio, to nie przeszkadza Wam to ? Co do samej tapetki... klimatyczna. Kiedys tez widziałem (chyba w CDA) takim samym stylem robione świąteczną czarodziejkę i amazonkę.
Tapeta Joan też trzyma klimat. Zresztą, jak mogłaby mi sie nie podobać ...
Ja natomiast już od dłuższego czasu mam tapetkę, którą chyba nawet u nas na stronie znalazłem. Schludna i nie wali po oczach. Czego wiecej potrzeba ?
Tapeta Joan też trzyma klimat. Zresztą, jak mogłaby mi sie nie podobać ...
Ja natomiast już od dłuższego czasu mam tapetkę, którą chyba nawet u nas na stronie znalazłem. Schludna i nie wali po oczach. Czego wiecej potrzeba ?
Ekh, dzielę kompa z siostrą i bratem (aktualnie są w Anglii...ale siostrunia wraca dziś!), a i tak pulpit wygląda ślicznie. Nie mam zwyczaju wywalania swoich plików na pulpit, żeby każdy mógł to obejrzeć....szczególnie ojciec.....
Rince, no ja nie wiem, co w mojej tapetce jest takiego pięknego? No Dziewięciu Jeźdźców Saurona. Fakt, wykonanie jest przepiękne, ale nic pozatym. Wieża z Okiem Bez Powiek jest....brzydka, nieproporcjonalna i niezbyt podobna do tej prawdziwej. Chyba, że art był robiony przed filmem - to zrozumiem...
Proszę państwa! A oto najbardziej zawalony pulpit świata! -->KLIK!<--
Rince, no ja nie wiem, co w mojej tapetce jest takiego pięknego? No Dziewięciu Jeźdźców Saurona. Fakt, wykonanie jest przepiękne, ale nic pozatym. Wieża z Okiem Bez Powiek jest....brzydka, nieproporcjonalna i niezbyt podobna do tej prawdziwej. Chyba, że art był robiony przed filmem - to zrozumiem...
Proszę państwa! A oto najbardziej zawalony pulpit świata! -->KLIK!<--
Tokar, masz rację. Taki zawalony i zaśmiecony pulpit tworzy klimat .
Doszłam do wniosku, że z pulpitem jest jak z pokojem. Jeśli człowiek jest schludny, jego pulpit będzie czysty i funkcjonalny. Jeśli człowiek to bałaganiarz - cóż, wniosek nasuwa się sam. Czyli mój pulpit powinien błyszczeć czystością. (bycie pedantem to dzika sprawa....)
Doszłam do wniosku, że z pulpitem jest jak z pokojem. Jeśli człowiek jest schludny, jego pulpit będzie czysty i funkcjonalny. Jeśli człowiek to bałaganiarz - cóż, wniosek nasuwa się sam. Czyli mój pulpit powinien błyszczeć czystością. (bycie pedantem to dzika sprawa....)