Ja narazie nie mam co aktualizować, bo używam ten samo co wtedy. To chyba najdłużej będąca na moim pulpicie tapeta.
Muszę powiedzieć, że ten Nazina jest fajny. Ładna grafika.
Medivh - widzę, że lubisz Warcrafta 3 dodatek. To ma w avku Draxor.
Ja swego czasu miałem Arthasa grającego na gitarze, pod koniec WIII:FT ;p Jakieś... 2 lata temu '
Ja tylko jednego nie potrafię zrozumieć - jak ludzie moga mieć tyle ikon na pulpicie? Ja dostają wścieklizny, jak jest ich 10<, a niektórzy mają tego i po 50, 60, a nawet 100 -_-'
Ja mam wszystko poukrywane w paskach, folderach, wszędzie ;p Byle tylko nie zawalać pulpitu ;p
nie liczac tego ze ikony zabieraja dodatkowa pamiec jesli sa na pulpicie..
a tak na offie to bylem na koncercie w spodku we sierpniu... Korn, Opeth, Hunter, Lacuna Coil... dopchalem sie do samej bramki i bylo zajebiscie ))) najlepiej bylo jak spiewalismy "Y'all wanna single"
A pozniej kupilem sobie 2 albumy Lacuna Coil. Bardzo fajny zespol
Rince, aż byś się zdziwił i odszczekałbyś te słowa jakbyś się dowiedział co to są za psinki. :mrgreen: Sorry Joan, ale ja nie szczekam . A maleństwa są w cudzysłowiu . - Rince
2)
I tak, powoli dopada mnie szajba.....Oto na moim pulpicie aktualnie gości szanowny pan Valentine....w swoich cudownych butach XD (Deunan, ja nic do nich nie mam! XD) Vincent