heh odserwujac na ten pulpic ktory pokazala Atis(chodzi mi o ten zawalony) nerwowo zaczynam patrzec na swoj i dochodze do wniosku ze AZ TAK to moj pulpit nie jest zawalony ufff
NOWY PULPIT a co on przedstawia to chyba będzie widać...Ale dla nieznających się powiem, że jest to silnik auta Nissan Skyline, najlepsza bryka w NFS:U1 oraz NFS:U2 (tam już nie najlepsza ale dobra).
Muszę pryznać, że szpanerski samochodzić. Część kabelków to chyba dla picu? Musi nieźle popierdzielać, dopuki nie trafi na nasze wspaniałe, polskie drogi.
Chyba tam nie ma kabelków dla picu bo przecież wolna przestrzeń jest ważna...Raczej każdy coś daje:] Bo po co niby dla picu...A nie długo nowy pulipt...Miałem go krótko bo miał białe tło... Ładny ale jasny...Nie dla mnie:] Teraz mam taki wypasiony, mroczny i czarny...Też go kiedyś dam bo jest tego wart. Tak przynajmniej ja uważam a wy potem ocenicie czy rzeczywiście wart był:]
Z zazdrości? Nie wyobrażasz sobie zbyt wiele Vamp? Chyba mam nie zaczyna wygłaszać swojej opinii o zespołach tego typu. Zrobiłam się zielona, bo mi się niedobrze zrobiłam, jak zobaczyłam tych facetów. Strange....