Pokaż no swój pulpit

heh odserwujac na ten pulpic ktory pokazala Atis(chodzi mi o ten zawalony) nerwowo zaczynam patrzec na swoj i dochodze do wniosku ze AZ TAK to moj pulpit nie jest zawalony ufff
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
No widzisz Olo, człowiek może wiele zdziałać ze swoim pulpitem.
Odpowiedz
NOWY PULPIT a co on przedstawia to chyba będzie widać...Ale dla nieznających się powiem, że jest to silnik auta Nissan Skyline, najlepsza bryka w NFS:U1 oraz NFS:U2 (tam już nie najlepsza ale dobra).
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Muszę pryznać, że szpanerski samochodzić. Część kabelków to chyba dla picu? Musi nieźle popierdzielać, dopuki nie trafi na nasze wspaniałe, polskie drogi.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.

Odpowiedz
Chyba tam nie ma kabelków dla picu bo przecież wolna przestrzeń jest ważna...Raczej każdy coś daje:] Bo po co niby dla picu...A nie długo nowy pulipt...Miałem go krótko bo miał białe tło... Ładny ale jasny...Nie dla mnie:] Teraz mam taki wypasiony, mroczny i czarny...Też go kiedyś dam bo jest tego wart. Tak przynajmniej ja uważam a wy potem ocenicie czy rzeczywiście wart był:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Joan odświeża nieco temat pokazując swój wielce oryginalny pulpit:

PulpEt
Odpowiedz
Zatem i ja trochę odświeżę temat:] Kolejność w której zapodam moje pulipty będą poosegregowane w kolejnośc od najdawniejszego do aktulanego;]

1

2

3

A te tapetki powinny sie spodobać Hawkowi;]

1

2

A to mój aktualny...

Aktualny

A co do tapety Joan jest świetna:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Vampirzasty poszalał trochę z pulpitami i o to one:

SlipKnoT

SlipKnoT 2

Static-X

In Flames

Enjoy;]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Not bad;] Teraz znów ja pokaże co mam w kieszeni;]

KoRn

Coś dla fanów anime

System Of A Down

Bonus

Looknijce;]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Vamp, żałuję, że oglądałam twoje pulpity....jadłam kanapkę....i zrobiłam się zielona.....

Fink, co do pulpitu drugiego, art znalazłeś na DA. Tak mnie nęci, przeglądałeś DD czy moje favy? :]

Bardzo śmieszne Fink, ale ja mam tapetę z prawdziwym wilkołakiem. :twisted: Z wilkołaczkiem z Van Helsinga.
Odpowiedz
E tam, Van Hellsing... Do kitu, ogladałem. I zasnąłem :mrgreen:

Owszem, pobawiłęm się nieco na tej stronie od twoich artów i to znalazłem [na favie już tego nie było ]
Odpowiedz

Użytkownik Joana dnia Nov 12 2005, 10:29 AM napisał

Vamp, żałuję, że oglądałam twoje pulpity....jadłam kanapkę....i zrobiłam się zielona.....

[post="38021"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Zielona ze zazdrości?;] Bo chyba z niczego innego;] Nie bawem kolejna porcja hehe;]

A co do Van Hellsinga to nie zgodzę się z Finkiem...kwestia gustu;]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Z zazdrości? Nie wyobrażasz sobie zbyt wiele Vamp? Chyba mam nie zaczyna wygłaszać swojej opinii o zespołach tego typu. Zrobiłam się zielona, bo mi się niedobrze zrobiłam, jak zobaczyłam tych facetów. Strange....
Odpowiedz
Świetnym pomysłem na tapetę jest ta tapetka z pozamienianymi twarzami SOAD'u :mrgreen: Rewelacja

@Atis - a co jest takiego w tych twarzach :O Normalni chłopacy z super głosem.

A u mnie skromniutko

@Fink - weź mi prześlij tą tapetę z drugiego pulpitu ;p

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Med, albo wrzucasz na ImageShack'a albo link, bo tak, to nie rób.

Normalni? Nie powiedziałabym. Super głos? Kwestia gustu...
Odpowiedz
← Użytkownicy

Pokaż no swój pulpit - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...