Mmmm.... it's a balm for my shattered soul.... jestem doprawdy zachwycony, że piękna Ari wygrała konkurs miss pulpitów . I czyż nie jest to w istocie przewspaniały motyw? Tapety, skiny do winampa... Ok, ok... juz siedzę cicho... :mrgreen:
Osobiście uważam Hawk, ze masz chyba porzadny problem z pulpitem albo z głową A swoja drogą to polecam ci overneta zamiast osiołka co sie pasie w trayu
Użytkownik Ekhtelion dnia Jul 11 2005, 11:50 PM napisał
Osobiście uważam Hawk, ze masz chyba porzadny problem z pulpitem albo z głową
Dziękuję, to miło z Twej strony - czuję się doprawdy zaszcycony . Przynajmniej nie skaczę z kwiatka na kwiatek... Podziwiajcie mą konsekwencję! Heh... i jakoś przyzwyczaiłem się do muła (a nie do osiołka...).
A w sumie to są jakies inne tapety Hawk z Ari? Bo ciągle ja widuję taką samą (ta sama pozycja) jakby innych nie było. A ja też jestem stały w ucuciach jeśli chodzi o pulpit. Ciągle mam góry ( ). A mułek może i fajny jest ale jest woooolny a overnet to to samo tylko że szybciej (no może mniej źródeł ma)
Hawk, tja, Aribeth jest wporzo, ale taka straszliwie......eeee......zrzędząca........(czekam na kłótnię :twist:)
Grasz w Sacred? Ale jajo .
Strażnik, bezpieczny Windows? Trudno uwieżyć, ale istnieje coś takiego. Np. u mnie .
A ja tam sądzę, że to kociak z NFSU powinien wygrać xD. Ari jest przereklamowana i jest już stereotypem......czuję, że Hwakwood łapie za swoją majchę (miecz) i idzie walczyć w obronie honoru swojej damy. xD
co do pulpitu ee... nie wiem kogo tam to 1. ja sie tam na tym czy kobieta est sexi czy nie nie znam , a obie gry baaaajdzio lubie... ale z tamta baba z nfsu sie nie gada^^ a zreszta co ja tam bede ;p wole pulpit hawka;P
X_x no proszę zrobiliście sobie tutaj jakies miss? Nie smiałem nawet dawać Hawkowi konkurecji i jego Aribeth! Żadnej offensywy:] Aktualnie zmieniłem pulpit, ale nie mam zamiaru go dawać na GE:] Powiem tylko, że jest z gry DOOM 3:]
No, znowu zmieniłem tapetke... jednak teraz to nie jest nic związanego z fantasy. Na mojej obecnej tapecie jest narysowany ś.p. Dimebag Darrell, były gitarzysta Pantery.
Hmm, fajny pulpit. Tylko jest on troche zawalony... Niedługo pokażę tutaj mój pulpit windowsowy. Pewnie sie zdziwicie, bo dotychczas pokazywałem tylko linuxa, ale w windowsie mam konto użytkownika tylko do grania
Treaz juz wiem dlaczego Jakób codziennia gra w inna gre i obwieszcza to w opisie na gg, a ja sie glowilem jak Ty to robisz:P Powiedz jakiej wielkości masz dysk??
A zeby nie bylo offtapa to powiem ze masz Jakobie bardzo majna tapetke:p
Kurde dwano nie zagladalem na ten temat i chcialem zobaczyc co tez pisaliscie o od mojego poprzedniego postu i zauwazylem ze nie moge juz zobaczyc jaki ma plupit Nazina....
I nie tylko Nazin. Chyba sporo osób powyrzucało swoje screeny z pulpitem lub zmieniło ich miejsce na dysku ;p, bo w wielu załącznikach wyskakuje błąd. - Rince