Pokaż no swój pulpit
Użytkownik Ekhtelion dnia Jul 11 2005, 11:50 PM napisał
Osobiście uważam Hawk, ze masz chyba porzadny problem z pulpitem albo z głową
Dziękuję, to miło z Twej strony - czuję się doprawdy zaszcycony . Przynajmniej nie skaczę z kwiatka na kwiatek... Podziwiajcie mą konsekwencję! Heh... i jakoś przyzwyczaiłem się do muła (a nie do osiołka...).
A w sumie to są jakies inne tapety Hawk z Ari? Bo ciągle ja widuję taką samą (ta sama pozycja) jakby innych nie było. A ja też jestem stały w ucuciach jeśli chodzi o pulpit. Ciągle mam góry ( ). A mułek może i fajny jest ale jest woooolny a overnet to to samo tylko że szybciej (no może mniej źródeł ma)
Finkreagh, a jakże! xD
Hawk, tja, Aribeth jest wporzo, ale taka straszliwie......eeee......zrzędząca........(czekam na kłótnię :twist:)
Grasz w Sacred? Ale jajo .
Strażnik, bezpieczny Windows? Trudno uwieżyć, ale istnieje coś takiego. Np. u mnie .
A ja tam sądzę, że to kociak z NFSU powinien wygrać xD. Ari jest przereklamowana i jest już stereotypem......czuję, że Hwakwood łapie za swoją majchę (miecz) i idzie walczyć w obronie honoru swojej damy. xD
Hawk, tja, Aribeth jest wporzo, ale taka straszliwie......eeee......zrzędząca........(czekam na kłótnię :twist:)
Grasz w Sacred? Ale jajo .
Strażnik, bezpieczny Windows? Trudno uwieżyć, ale istnieje coś takiego. Np. u mnie .
A ja tam sądzę, że to kociak z NFSU powinien wygrać xD. Ari jest przereklamowana i jest już stereotypem......czuję, że Hwakwood łapie za swoją majchę (miecz) i idzie walczyć w obronie honoru swojej damy. xD
Treaz juz wiem dlaczego Jakób codziennia gra w inna gre i obwieszcza to w opisie na gg, a ja sie glowilem jak Ty to robisz:P Powiedz jakiej wielkości masz dysk??
A zeby nie bylo offtapa to powiem ze masz Jakobie bardzo majna tapetke:p
Kurde dwano nie zagladalem na ten temat i chcialem zobaczyc co tez pisaliscie o od mojego poprzedniego postu i zauwazylem ze nie moge juz zobaczyc jaki ma plupit Nazina....
I nie tylko Nazin. Chyba sporo osób powyrzucało swoje screeny z pulpitem lub zmieniło ich miejsce na dysku ;p, bo w wielu załącznikach wyskakuje błąd. - Rince
A zeby nie bylo offtapa to powiem ze masz Jakobie bardzo majna tapetke:p
Kurde dwano nie zagladalem na ten temat i chcialem zobaczyc co tez pisaliscie o od mojego poprzedniego postu i zauwazylem ze nie moge juz zobaczyc jaki ma plupit Nazina....
I nie tylko Nazin. Chyba sporo osób powyrzucało swoje screeny z pulpitem lub zmieniło ich miejsce na dysku ;p, bo w wielu załącznikach wyskakuje błąd. - Rince