tjaaa zapomnialem napisac ze zespol ktory jest a moim pulpicie nazywa sie Cradle of Filth(dla jeszcze bardziej niewtajemniczonych jest to zespol taki juz pomiedzy black/gothic metalem) jezeli chcecie sie czegos wiecej o nim dowiedziec zapraszam na gg badz pw.....
Ooo, co ta seksowna laska robi na pulpicie? Daj mi namiary do niej, chętnie ją poznam A teraz na serio to całkiem niezły ten pulpit. Ja wciaż dopracowywuje swój pod linuxem, niedługo go tutaj pokażę.
Co robi? Powoduje, że kły same się wydłużają i chcą zatopić się w jej gardełku:] Dzięki, miałem lepsze, ale nie narzekam:] (a namiarów nie podam bo ona jest mine:])
Szybkie auta, piękne kobiety...czego więcej chcieć?:> Chyba tylko krwi:] (dla śmiertelników piwo:]). Wbrem starości jestem na topie i wiem co dziś dobre:]
Nazin - niezłe to jest (i wcale się nie podlizuję - nie myślcie sobie! :mrgreen: ). Zdecydowałem się po raz pierwszy od ponad roku dokonać pewnych modyfikacji na moim pulpicie. I oto proszę...
Nazin: Rzeczywiście, niezły pulpit.
Hawk: No czego się tu spodziewać? Oczywiście Aribeth de Tylmarande. Ja też ją lubie Całkie ładna tapetka.
Ekth: Bezpieczny windows? Weź nie zartuj, taki twór nie istnieje!
Nazina, rzeczywiście fajny pulpit. Tylko sie zastanawiam co on dokładnie przedstawia. Na pewno ręce maga nad wrzechświatem, 2 całych magów, berło z gwiazdami i księzycem, kometę, przezroczysta Ziemię z runami?
Tylko teraz się zastanawiam, która panienka jest ladniejsza. Vampa czy Hawka :mrgreen: I chyba wybór padnie na Aribeth gdyż w pełnym rynsztunku wygląda bardzo ładnie :mrgreen:
Med, ty chyba chciałeś powiedzieć, ze Aribeth w pancerzu wygląda bardzo seksownie Zdecydowanie lepsza od tej z pulitu Vampa (bez obrazy oczywiście, twoja panna też jest wporządku) A co do pulpitu Nazina, to dałbym mu coś z astrologii czy nauki runicznej ewentualnie z numerologii.
Co do mojego pulpiu to sam niewiem co przedstawia , bo znalazłem na jakiejś ruskiej stronie :twist: ale spobała mi się więc ściagnąłem
(jak ktoś chce tapetkę to niech pisze na pw)
Co do Hawka to zmiana w sumie nie wielka