Dawno nie pisałem w tym temacie więc wybaczcie jak kogoś skomentuje jeszcze raz :mrgreen:
Deunan - swietny avek. Najlepszy jaki mialaś. Teraz będzie mi sie chyba zawsze kojarzyl z twoją osobą
Selen - beznadzieja. Najgorszy avatar jaki do tej pory mialaś. Nie wiem czemu zmieniłaś z tamtych wcześniejszych avatarów bo imho było świetne. (ale jaki ci się podoba to nie przejmuj się moim gadaniem )
Tokar - a tego pana to ja chyba skądś znam :mrgreen: Calkiem niezły avatar. Pasuje do stylu Undeadów.
Atis - avatar całkiem niezły, ale nie rewelacyjny. Zgodzę sie z Jakóbem, że ten pierwszy co miałaś kiedyś i pokazalaś byl najlepszy.
Jakób - z tego avka mozna brać opis do jakiegos opowiadania Rycerz bez skazy, idealny. Po prostu piękny.
Ashgan - extra mroczny avatar. W sam raz jak na LN
Rince - powrot do przeszlości, ale w nowym stylu Jak tamten avatar był fajny to ten jest bardzo fajny. Super po prostu
Ola - PPG :mrgreen: Kiedyś lubilem tą bajeczkę. Ale avatara możesz zmienić
Angela - Krucjata Liberty'ego Avatar fajnie się prezentuje na Undeadach.
Dany - trochę maly. Moze jakby byl większy to sprawialby lepsze wrażenie.
Tokar - a tego pana to ja chyba skądś znam icon_mrgreen.gif Calkiem niezły avatar. Pasuje do stylu Undeadów.
Ja wiem czy do stylu Undedów, po prostu bohater którego on w SIN City gra bardzo mi przypadł do gustu (Btw. polecami film, najlepszy komiks jaki do tej pory nakręcili, nie jakieś Spidermany blee........................)
ehehehe a czy to nie walen zmienil nick na rycerz sprawiedliwosci, a rycerz na pana zniszczenia czy jakos tak? :* mi sie calkiem (probowalam z niego zrobic logo gwardii kiedys )
No więc, napisze teraz o wszystkich aktywnych użytkownikach forum (jeżeli kogoś przegapie, bardzo przepraszam), wysile się i napisze alfabetycznie :
Angela: Starcraft Rulzz Ashgan: Dobrze dobrany do sygnatury. Kojarzy mi się z Balrogiem z WP Dany: Fajny av, chociaż mógłby być troszke wyraźniejszy ;p Deunan: Równie jak sygnatura, bardzo ładnie wykonany, podoba mi się. Draxor: Od początku ten sam i nie zmieniaj go bo jest fajny. Ekhtelion: Spoko avatar. Zastanawiam się, jak robisz te twoje avatary? Finkregh: Najbardziej podobał mi się Pentagram. Zauważyłem że ShoT ma w avatarze tą samą postać. Hawkwood: Od kąd pamiętam (jeszcze za czasów Królestwa cRPG ), cały czas ten sam avatar, tylko w innych rozmiarach, i dobrze bo jest piękny. Joana: Jak już mówiłem, bardziej podobały mi się twoje poprzednie avatary. Medivh: Jeden z moich ulubionych avatarów na forum. Nazin: Hehe. Edwin wyczarowywuje Śmierdzącą Chmurę na Dynaheir . Na serio, bardzo fajny avatar. Olo: Chociaż nie przepadam za Mansonem, to avatar jest super. Ola: Lepsze niż atomówka, gorsze niż ten anioł za czasów Królestwa ;p Pan Zniszczenia: Najładniejszy z dotychczasowych twoich avatarów, chociaż jak ktoś mówił, nie pasuje do Pana Zniszczenia. Qurnik: Wiesz że zawsze jak patrze na ten avatar, to myślę że tam jest czaszka kury Rincewind: Widać przywiązanie do postaci Selena: Spoko avatar, klimatyczny i budzi strach. ShoT: Może być. Strażnik: Pasuje do nicka, zresztą sam avatar też fajny. Tokar: Odrazu przypomina mi się Szklana Pułapka Vampire Lord: Jeden z fajniejszych avatarów na forum
Strażnik: Pasuje do nicka, zresztą sam avatar też fajny.
Dzięki. Jakby patrzeć na twoj avek, to nie wiem co o nim sądzić. Ma przedstawiać jakiegoś krzyżowca, templariusza? A może mroczny łowca innowierców na usługach papieża? Jest spoko.
Ekthelion: Dzięki. Zwykle tego błędu nie popełniam...
Jakób, ten twój avek jest bardzo fajny. Ja bym może tylko popracował nad ramką troche. A moje avki robie w fotoszopie i programie do fraktali. Wersja exclusive dostępna po naciśnięiu sygnatury /
Zgadłeś Strażniku. To jest łowca innowierców na usługach papieża ;p. A tak na serio to jest, moim zdaniem, coś wymyślonego. Jakieś połączenie Krzyżowca i Mrocznego Rycerza.
Użytkownik Jakób dnia Jun 29 2005, 04:18 PM napisał
Hawkwood: Od kąd pamiętam (jeszcze za czasów Królestwa cRPG ), cały czas ten sam avatar, tylko w innych rozmiarach, i dobrze bo jest piękny.
[post="33834"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Dzięki. Właśnie miałem zmieniać avka na bardziej szorstkiego, ale... I jedna uwaga - przyjrzałem się dokładnie Twojemu avkowi. Ku memu zaskoczeniu nie dzierży on na plecach topora, ale oryginalnego kształtu tarczę!
Użytkownik Hawkwood dnia Jun 30 2005, 11:27 PM napisał
Ku memu zaskoczeniu nie dzierży on na plecach topora, ale oryginalnego kształtu tarczę!
[post="33885"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Hmm..czy mógłbyś to jakoś "udowodnić"? Bo to mi bynajmniej nie wygląda na tarczę lecz jaiś topór bojowy posiadający po bokach zaookrąglone ostrze...Nie widzę jakiś oznak wskazujacych, że ów topór jest tarczą.
Jakób ma rację. Tam jest najpiew tarcza, a potem topór. Na powiększonym obrazku spójrzcie pod JEGO lewą pachę. Tam metal jest inny niż nad JEGO lewą ręką.
Skoro już rozprawiamy czy to topór czy tarcza to powiem, tak jak inni, że to i to. Najpierw jest tarcza, która jest mniejsza od ostrza topora i dlatego nad jego lewą ręką są obok siebie, a pod ręką widać tarczę. Jakby spojżeć na ostrze topora nad, to widać, że nie mogło by tak zakręcić za jego ręką. Poza tym, tak jak wspomniał Medivh, inny metal pod prawą ręką.
Tarca jest na pewno. Co do jej oryginalnego kształtu, to może to być puklerz w stylu greckich tarczy hoplitów. Jeżeli ktoś oglądał "Troję" i popisy Brada Pitta - wie o co chodzi. Co do topora... nie jestem do końca przekonany - nie widzę nigdzie drzewca, natomiast fragment spod lewej ręki (ten z ćwiekiem) musiałby się ukazać nad lewym ramieniem - abyśmy mogli z całą pewnością stwierdzić, że rycerz taska na plecach tarczę, a na niej dopiero topór. Z drugiej strony, gdyby był to topór, lub tarcza - na piersi delikwenta winniśmy dostrzec rzemień przypasujący wspomniane utensylia. A takowego nie ma...
Cóż, porównanie do tarcz grackich Hoplitów, to były one zdecydowanie większe. Zakrywały tak mniej więcej 2/3 ciała, a ta ledwo ćwierć by zakryła. Oj Jakóbie, Jakóbie, twój avatar jest powodem wielu kontrowersji i dyskusji odnośnie toporów i tarcz Co nie zmienia faktu, że jest ładny.