Użytkownik Strażnik dnia Jul 4 2005, 10:36 AM napisał
Cóż, porównanie do tarcz grackich Hoplitów, to były one zdecydowanie większe.
Dlatego też piszę, że "w stylu". Rozmiarowo tarcza Jakóba pasuje do wyposażenia rzymskich welitów, albo greckich peltastów.
I popatrzcie tylko! Jakiż to kapitalny avek, który wywołuje ożywioną dyskusję. Brawo Jakób!
Tja, av Jakóba bardzo pasuje do forum. Dlaczego? Forum jest nastawione na fantasy, a jak fantasy to i rycerze. Ale to jest bardziej krzyżak....e tam, taki czy taki, rycerz to rycerz.
Ja mam całkiem sporawą galeryjkę na dysku. Jakbym codziennie zmieniał na inny, to by roku nie starczyło ^_^' [Deunan pewnie mogłaby zmieniać non-stop przez 10 lat i jeszcze by jej zostało ]
Jakób, może ja ci moje poprzesyłam i sobie obejrzysz? XD [to był joke ]
Haha, też tak myślałem, dlatego usunąłem z mojego kompa wszystkie avatary jakie miałem, bo jak mam na kompie kilka avatarów to ciągnie mnie do zmiany ;p
Ja tak sie czasem zastanawiam, czy by nie zmienić avataru. Ale nie mogę znaleźć ładniejszej wersji Bezimiennego w tej zbroi. Może lekko stuninguję obecny avek (oprawię w ramkę itd.) ? A może lepiej zostawic taki, jaki jest? Na nawiasie, jeśli ktoś znajdzie avatara bezimiennego w tej zbroi, to niech da mi znać
Niestety nie mam w Gothicu jeszcze tej zbroi (przechodze, a raczej przechodziłem jeszcze raz żeby nie było ), w Gothicu II też nie mam zapisu jak grałem Paladynem, ale mam jak grałem Łowcą Smoków, więc jakbyś chciał to prosze:
Bardzo ładny. Ja bym tak nie potrafil oprawić Ale przydałby się jeszcze napis "Strażnik" u gory, zeby zapelnić jakoś to szare tło.
Fink - no to zmieniaj codziennie. Będziemy dyskutować na temat: Który avek Finka jest najlepszy :mrgreen: A tak poza tym to teraz masz ładny avek, ale zgodzę się z Jakóbem, ze pentagram był lepszy.
Panowie... dotychczas tylko mała Atis była znana z prawie codziennej zmiany avka. I składaliśmy to na karb kobiecej płochości :mrgreen: . A teraz i faceci... :lol: .