Centrum Oceny Avatarów

Użytkownik Strażnik dnia Jul 4 2005, 10:36 AM napisał
Cóż, porównanie do tarcz grackich Hoplitów, to były one zdecydowanie większe.
Dlatego też piszę, że "w stylu". Rozmiarowo tarcza Jakóba pasuje do wyposażenia rzymskich welitów, albo greckich peltastów.
I popatrzcie tylko! Jakiż to kapitalny avek, który wywołuje ożywioną dyskusję. Brawo Jakób!

Przyczajony tygrys, ukryty smok 
Ja mam całkiem sporawą galeryjkę na dysku. Jakbym codziennie zmieniał na inny, to by roku nie starczyło ^_^' [Deunan pewnie mogłaby zmieniać non-stop przez 10 lat i jeszcze by jej zostało
]
Jakób, może ja ci moje poprzesyłam i sobie obejrzysz? XD [to był joke
]

Ja mam całkiem sporawą galeryjkę na dysku. Jakbym codziennie zmieniał na inny, to by roku nie starczyło ^_^' [Deunan pewnie mogłaby zmieniać non-stop przez 10 lat i jeszcze by jej zostało

Jakób, może ja ci moje poprzesyłam i sobie obejrzysz? XD [to był joke

Ja tak sie czasem zastanawiam, czy by nie zmienić avataru. Ale nie mogę znaleźć ładniejszej wersji Bezimiennego w tej zbroi. Może lekko stuninguję obecny avek (oprawię w ramkę itd.) ? A może lepiej zostawic taki, jaki jest? Na nawiasie, jeśli ktoś znajdzie avatara bezimiennego w tej zbroi, to niech da mi znać

w czym problem, zrób screen z Gothica bezimiennego w tej zbroi na jakimś fajnym tle i obramuj ;p
Jak chcesz to moge dlaciebie zrobić coś takiego
-------------------------------------------------------------------------------
Niestety nie mam w Gothicu jeszcze tej zbroi (przechodze, a raczej przechodziłem jeszcze raz żeby nie było
), w Gothicu II też nie mam zapisu jak grałem Paladynem, ale mam jak grałem Łowcą Smoków, więc jakbyś chciał to prosze:
Jak chcesz to moge dlaciebie zrobić coś takiego

-------------------------------------------------------------------------------
Niestety nie mam w Gothicu jeszcze tej zbroi (przechodze, a raczej przechodziłem jeszcze raz żeby nie było

Bardzo ładny. Ja bym tak nie potrafil oprawić
Ale przydałby się jeszcze napis "Strażnik" u gory, zeby zapelnić jakoś to szare tło.
Fink - no to zmieniaj codziennie. Będziemy dyskutować na temat: Który avek Finka jest najlepszy :mrgreen: A tak poza tym to teraz masz ładny avek, ale zgodzę się z Jakóbem, ze pentagram był lepszy.

Fink - no to zmieniaj codziennie. Będziemy dyskutować na temat: Który avek Finka jest najlepszy :mrgreen: A tak poza tym to teraz masz ładny avek, ale zgodzę się z Jakóbem, ze pentagram był lepszy.