Heh. No to ja też muszę się wypowiedzieć.
1.
Atis - nigdy bym nie zgadł co jest na Twoim awatarku
2.
Angela - jak już Jej kiedyś mówiłem, najbardziej podobał mi się ten za jak to sama Angela nazwała "półnagim aniołem". Może dlatego, że był pólnagi, a może dlatego, że był pierwszym jaki widzialem i najbardziej utkwił mi w pamięci.
3.
Devilus - dobrze, że wróciłeś do pierwszego awatarka, bo jest najlepszy. Zdjęcia jako awatar jakoś nie pasują :? .
4.
Feanor - też sposób
.
5.
Gamorin - Najfajniejszy byl dla mnie drakolisz, czyli ten smok. Jakoś tak majestatycznie wyglądał, jak Gamorin miał jeszcze 31 poziom .........
.
6.
Huberthc - hmm. Już nie pamiętam jaki był Twój wcześniejszy awatar, ale wiem, że był. A tego bym nie zmieniał. Za bardzo już się do niego przyzwyczaiłem.
7.
Hawkwood - masz bradzo niezły gust co do awatarków (bardzo niezły, heh
). Tamten poprzedni miał za dużą rękę
i majestatyczną twarz. Ten jest jakiś taki przyjemniejszy jest, ale sam bym mu piwa nie zaproponował
.
8.
Jakób - Drow jest fajny, czapa mi się podoba. Nie wiem, kto to powiedział, że mamatorsko zrobiona, ale powiem tak - czepiasz sie szczegółów
.
9.
Medivh - dla mnie jeden z lepszych awatarków, a pewnie dla tego, że to mag
. Ogólnie fajna kolorystyka i klimat.
10.
Nazina - taki sam awatar od samego początku. I to mi się najbardziej podoba. Po prostu po tym awatarku od razu widać, że Nazina jest adminem. Nie wiem, może taki poważny i surowy wyraz twarzy :? . I ten ironiczny uśmiech, coś jak Mona Lisa
.
11.
Olo - hmmm. Za często awatarka zmienia. Ale ten koleś z kapeli mi się nie podoba :? , ale to tylko moje własne zdania. Już ten poprzedni był lepszy. Kto to to był... Ozzy, czy Manson? Manson
by OLO
12.
Scatio - oryginalne, bardzo oryginalne i ciekawe awatary. Który lepszy? Chyba do tego wcześniejszego bardziej się przyzwyczaiłem
.
13.
Vantess - od razu mi się spodobał
. Jakoś od razu teraz będzie mi się z Tobą kojarzył
. Ps. Nigdy nie mogę zapamiętać jak się pisze Twoją ksywkę :? .
Pisałem tylko o starszych użytkownikach, bo tych "świeżych" jeszcze nie kojarzę. Z góry przepraszam wszystkich, o których zapomnialem i proszę się nie gniewać, jeśli kogoś uraziłem
.