Centrum Oceny Avatarów
Cytat
Panie i panowie, skoro jesteśmy już w topicu tyczącym się avków - chciałbym zwrócić uwagę na awatara należącego do usera posługującego się nickiem "Valen".
Jest on aż nazbyt wyrazisty
Cytat
Długo patrzyłem na jego wizerunek nie wierząc własnym oczom
Nie ty jeden.
Cytat
ale w końcu dotarła do mnie natrętna myśl: skąd ja znam tą facjatę?
Za dużo Titanica się ogląda
Cytat
Albo się gruntownie mylę, albo faktycznie jest to...., przepraszam za wyrażenie..., Leonardo di Caprio
Błeeeeh. Odważyłeś się to wymówić. Co za odwaga
Cytat
("brzydal").
Kabaret Ani Mru Mru "Tofik" :wink:
Cytat
Jedno z dwojga: albo totalna podpucha i poczucie absurdalnego humoru (Monthy Python), albo rzeczywiste zaangażowanie....
Przechodząc do rzeczy to kto wie... Myślę, że raczej podpucha (oby).
ps.Zbesztaliśmy tak chłopaka, że chyba się już tu nie pokaże 8)
Tak, nie znosze mangi, ale ava'ek Atis jest jednym z najladniejszych jaki widzialem. Duzo przyjemniejszy w odbiorze od poprzednich, ktore zaprezentowala za mojej bytnosci na forum. Olaboss tez odslania przed nami bardzo ladne oblicze, aczkolwiek aniolek byl chyba przyjemniejszy "w dotyku".
A o mnie zapomnieli A jeszcze przy zdjeciach była o mnie mowa :cry: :wink: Wiec ja teżkilka słow powiem:
Devilus -uwazam ze jeden z najlepszych
Olo -juz wiesz co myslalem o Twoim popszednim Avatarku :wink: i o Twoim idolu :wink: ale obecny jest nawet nawet
Hawkwood-wole bardziej mroczne klimaty ale jest oki, za bardzo cukierkowy jak dla mnie
Angela alias Seraphima - ze wszystkich uzytkownikow masz chyba najbardziej odpowiadajace mi klimatowo Avatarki i nie chodzi mi szczegolnie o Anioły.
Poza tym, kazdy ma swoj guscik
Devilus -uwazam ze jeden z najlepszych
Olo -juz wiesz co myslalem o Twoim popszednim Avatarku :wink: i o Twoim idolu :wink: ale obecny jest nawet nawet
Hawkwood-wole bardziej mroczne klimaty ale jest oki, za bardzo cukierkowy jak dla mnie
Angela alias Seraphima - ze wszystkich uzytkownikow masz chyba najbardziej odpowiadajace mi klimatowo Avatarki i nie chodzi mi szczegolnie o Anioły.
Poza tym, kazdy ma swoj guscik