Cytat
Chwilunia, chwilunia... Twoj pierwszy post - 20:55, drugi - 11:58. Nie wymagaj ode mnie odpowiedzi czesciej niz raz na 24 godziny, moscia panno, bo nie siedze non-stop na forum odpowiadajac na wiadomosci.
Cała moja niecierpliwość związana była tylko i wyłącznie z nęcącą perspektywą dyskusji z tak intrygującą postacią, jak ty. :wink:
Hmmm... a co do gustów- o tych się nie dyskutuje, więs perspektywa tyle nęcąca co krótkotrwała. Nie podzielam twojej niechęci do mangi, choć do jej fanek się nie zaliczam. Poza tym nie rozumiem co masz do okularów- nie wpadłeś na to że ja może poprostu NOSZĘ okulary i tyle? Coprawda nie do końca, bo soczewki, ale na jedno wychodzi.
Cytat
Co z emotkami nie tak? Cos w nich zlego? Wyrazaja moje zdziwienie i gwaltownosc reakcji.
Ja rozumiem gwałtowność targających Tobą emocji, ale żeby aż krwawą plamę po sobie zostawiać...
Cytat
czuje w tym wraza robote pewnej "solidarnej".
Zupełnie nie wiem kogo możesz mieć na myśli... :wink:
Poza tym jestem już duża dziewczynką, i wpływy z zewnątrz nie mają na mnie wpływu na tyle dużego, żeby we wszystkich sprawach się nimi sugerować. Jeśli wogóle jakieś wpływy są. A w tym wypadku nie ma. Prawda, Angela? :wink:
Ładnie poprosiłeś, więc jak tylko znajdę coś ciekawszego to nie omieszkam zmieścić znaleziska na miejscu obecnego avka. Buziaki.
[ Dodano: 23-02-2005, 15:51 ]
Hmmm... po krótkim namyśle jednak wycofuję sie z tych buziaków.... (a dla wtajemniczonej :mrgreen: )