Centrum Oceny Avatarów
Dziewczęta miłe wy moje - chyba się nudzicie troszkę :wink: . Zmieniacie avki jak rękawiczki, co nadal potwierdza moją tezę, że "kobieta zmienną jest". MGS nie znam niestety, ale spodziewam się najgorszego...
Olciu - ten avek jest bardzo ładny i oryginalny, tym bardziej, że nie widać twarzy aniołka.
Atis - skąd te zbrodnicze myśli? Rozumiem, że masz zamiar mnie okładać przedmiotami uważanymi powszechnie za niebezpieczne i nielegalne? Czyżby przyszedł "czas na odrobinę chamstwa i brutalności"?
Olciu - ten avek jest bardzo ładny i oryginalny, tym bardziej, że nie widać twarzy aniołka.
Atis - skąd te zbrodnicze myśli? Rozumiem, że masz zamiar mnie okładać przedmiotami uważanymi powszechnie za niebezpieczne i nielegalne? Czyżby przyszedł "czas na odrobinę chamstwa i brutalności"?
Olaboss sie rozwija - avek cudowny (kazdy kolejny lepszy), ale przyjrzalem sie i... to nie jest aniol Skrzydelka nie sa przyrosniete do ciala, ale "zakladane" (wiadac rzemyki), wiec z tym byciem aniolem chyba nas troche oszukujesz Ale nic to - aniolow nie ma... albo przynajmniej prawie nie ma...
Zmieniajcie sobie jak czesto chcecie, ale wedlug mnie duzo latwiej jest sie polapac w postach, poznajac je od razu po avkach. Czasami np. chce przeczytac komentarz jednej osoby to zjezdzam paskiem IE i widze taka Angele. I kazdy od razu wie czyje to jest, nawet nie trzeba czytac nazwy uzytkownika. Hawkwood, ma zazwyczaj jakiegos paladyna, Angela aniolka, ja cos ze Slipknotu. Wazne by avki byly charakterystyczne. To moje zdanie.
Hawkwood - uwielbiam grafikę Soanali. Wiesz, dziewczynie powiedziano, że kompletnie nie potrafi rysować, tymczasem to, co ona nauczyła się robić w 3D Studio zwala z nóg... Podobają mi się zwłaszcza jej wizerunki Suphii i Rabellu.
post wkrótce będzie edytowany - dajcie mi się trochę poprzyglądać
post wkrótce będzie edytowany - dajcie mi się trochę poprzyglądać
Cytat
Hawkwood - uwielbiam grafikę Soanali.
Z prawdziwym zadowoleniem i satysfakcją witam osobę, która deklaruje swoje zainteresowania - co więcej, faktycznie zna się na rzeczy! Tak, tak..., mój avek jest istotnie autorstwa Soanali... Nadal nie wierząc własnym oczom pytam się - jakim cudem na to wpadłaś?!