Centrum Oceny Avatarów
Wszystko pięknie, ale nowy avek Atis to przecież facet! (chyba...). To mną wstrząsnęło :wink: . Wolałbym w sumie bardziej klarowne kryteria - kobiece avki dla kobiet i męskie dla mężczyzn. Jak by to wyglądało gdybym np. zmienił sobie avek na wizerunek Angeliny Jolie, hę? Pozostałby niesmak jak sądzę...
Hawkwoodzie, nie chcę Cię marwić, ale tamten avatarek to też był facet i to nawet ten sam :O. No ale na pewno był bardziej... "kobiecy" :? i dlatego też zyskał u mnie większą sympatię niż obecny. Tak więc z całą moją chęcią i tolerancją... poprę Hawkwooda... Może po prostu jesteśmy... staroświeccy i nie znamy się na nowej avatarowej modzie .
Cytat
Hawkwoodzie, nie chcę Cię marwić, ale tamten avatarek to też był facet i to nawet ten sam
Na miednicę świętego Atanazego, co za czasy, jerum, jerum... Naprawdę myślałem, że ten poprzedni to kobieta. Atis - masz niezwykle oryginalne gusta - męskie avki? Nie możesz znaleźć jakiejś ulubionej postaci kobiecej ze swej ukochanej gry i trzymać się jej konsekwentnie, tzn. mniej więcej tydzień :lol: ?
Hawkwood, a niby dlaczego nie mogę mieć avków z męską postacią? To zakazane? Może i to wygląda dziwnie, ale ja takie lubię. Nie znalazłam avka, który oddawałby w pełni moje uczucia (czyt. odpowiedni avek z kobietą). Jeszcze chętniej by zrobiła sobie avek z Vergil'em, ale nie mam dobrego arta. No chyba, że ten, ale nie wiem jak się za jego obrabianie zabrać.
Teraz napewno mnie zabijecie! Znów zmnieniłam avka! Ale ten przebija moje wszystkie! :DDDDDD
Teraz napewno mnie zabijecie! Znów zmnieniłam avka! Ale ten przebija moje wszystkie! :DDDDDD
Jeszcze sie w tym temacie nie wypowiadałem ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Odnoszę paskudne wrażenie, że gdyby nie to, że ten temat instnieje to byśmy nie mieli takiej "patologii" ze zmianą avatarów... Ludzie, avek jest po to aby można było łatwo rozpoznać kto napisał dany post, spełnia on czysto użytkową funkcje i ciągłe go zmienianie do niczego nie prowadzi. Wydaje mi sie, że niektóre osoby (nie wskazuje nikogo konkretnego) robią to tylko po to aby nasłuchać sie "achów i ochów" innych użytkowników forum. A to jakieś takie dziwne mi sie wydaje...
Tak rzekłem ja - Krasnolud Zimnego Ognia. Miłośnik wysokich gór, głębokich kopalń, gorącego żaru w palenisku, ostrych toporów i mocnego tarczowego ; )>
Tak rzekłem ja - Krasnolud Zimnego Ognia. Miłośnik wysokich gór, głębokich kopalń, gorącego żaru w palenisku, ostrych toporów i mocnego tarczowego ; )>