Centrum Oceny Avatarów

Hmm, albo nie patrzyłaś na jej nowy avek, albo musze sobie kupić naprawdę te okulary (i tak powinienem bo widze nie wyraźnie)
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
No nareszcie Merigold zmieniła avka Oczywiście jest sto razy ładniejszy A co do avka Atis to - avek zgodnie z zainteresowaniami :wink:

ps.Wszystkie kobiety mają pociąg do aniołów, czyż nie

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
trzeba nylo im specjalnie na przekor nie zmieniac
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Dobra, zabijcie mnie, albo nie :roll:.......ale znów chce zmienić sobie avka. :lol:

Avek
Odpowiedz
Alem się uśmiał... :wink: . Od teraz możemy robić zakłady: ile czasu wytrzyma Atis z nowym avkiem? Jejku, dziewczyno! Zaczynałem się do niego przyzwyczajać, a tu taka siurpryza... Hmmm..., i jeszcze jedno - ten Twój nowy... to chyba facet? Dante?
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Już takie zakłdy były robione! Na innym forum .

Hawkwood, ale ty szybki jesteś! :O No co ja mam zrobić jak fajne avki widzę. Biorę i zamieszczam.
Odpowiedz
Moim zdaniem ten nowy jest lepszy.
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Nowy jest duzo lepszy. Zreszta jakos mi nie przeszkadza ze Atis czesto zmienia aviki ... Nawet jak mi sie nie chce spojrzec na nazwe uzytkownika (heh ) to zawsze jest tez styl pisania. W przypadku Atis jest taki... narwany? :lol: ale w pozytywnym znaczeniu ... no i podpis...
Odpowiedz
No to zmnieniam na ten nowy.

Olciu, tylko ja na forum mam avki z DMC .
Odpowiedz
Hmmm..... szczerze? Tamten bardziej mi się podobał.... Nie wiem dlaczego. Może był wyraźniejszy :roll:

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Wszystko pięknie, ale nowy avek Atis to przecież facet! (chyba...). To mną wstrząsnęło :wink: . Wolałbym w sumie bardziej klarowne kryteria - kobiece avki dla kobiet i męskie dla mężczyzn. Jak by to wyglądało gdybym np. zmienił sobie avek na wizerunek Angeliny Jolie, hę? Pozostałby niesmak jak sądzę...
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

Odpowiedz
Hawkwoodzie, nie chcę Cię marwić, ale tamten avatarek to też był facet i to nawet ten sam :O. No ale na pewno był bardziej... "kobiecy" :? i dlatego też zyskał u mnie większą sympatię niż obecny. Tak więc z całą moją chęcią i tolerancją... poprę Hawkwooda... Może po prostu jesteśmy... staroświeccy i nie znamy się na nowej avatarowej modzie .

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz

Cytat

Hawkwoodzie, nie chcę Cię marwić, ale tamten avatarek to też był facet i to nawet ten sam

Na miednicę świętego Atanazego, co za czasy, jerum, jerum... Naprawdę myślałem, że ten poprzedni to kobieta. Atis - masz niezwykle oryginalne gusta - męskie avki? Nie możesz znaleźć jakiejś ulubionej postaci kobiecej ze swej ukochanej gry i trzymać się jej konsekwentnie, tzn. mniej więcej tydzień :lol: ?

Odpowiedz
Hawkwood, a niby dlaczego nie mogę mieć avków z męską postacią? To zakazane? Może i to wygląda dziwnie, ale ja takie lubię. Nie znalazłam avka, który oddawałby w pełni moje uczucia (czyt. odpowiedni avek z kobietą). Jeszcze chętniej by zrobiła sobie avek z Vergil'em, ale nie mam dobrego arta. No chyba, że ten, ale nie wiem jak się za jego obrabianie zabrać.

Teraz napewno mnie zabijecie! Znów zmnieniłam avka! Ale ten przebija moje wszystkie! :DDDDDD
Odpowiedz
Tej, Atis-sama, tyko nam tu avkow z Yaoi jakiegoś nie srewuj
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Deunan, JAK ŚMIESZ NAZYWAĆ MNIE MĘSZCZYZNĄ?!?!?!?!?!?! Jak nie potrafisz pisać po japońsku to nie pisz wcale. Jak już to Atis-chan.

Z czego mam avków nie dawać, bo nie zrozumiałam.
Odpowiedz
Atis:
po pierwsze przestań spamować na tym temacie!....
po drugie przestan pisac takie glupie posty!!!

Jezeli nie zastosujesz sie do tego to dostaniesz ostrzezenie takie wielkie jak z Gdańska do Warszawy......
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
To było wyjaśnienie, Olo.

Ja bym na twoim miejscu nie sadziła OT, bo byś sam dostał ostrzeżenie.

KONIEC OT.
Odpowiedz
ten noey avik tez jest ladny :mrgreen: ale nie nadazam pisac, nie bylo mnie niecaly dzien i przegapilam juz jakies 3 nowe avki ... :roll:
Odpowiedz
Jeszcze sie w tym temacie nie wypowiadałem ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Odnoszę paskudne wrażenie, że gdyby nie to, że ten temat instnieje to byśmy nie mieli takiej "patologii" ze zmianą avatarów... Ludzie, avek jest po to aby można było łatwo rozpoznać kto napisał dany post, spełnia on czysto użytkową funkcje i ciągłe go zmienianie do niczego nie prowadzi. Wydaje mi sie, że niektóre osoby (nie wskazuje nikogo konkretnego) robią to tylko po to aby nasłuchać sie "achów i ochów" innych użytkowników forum. A to jakieś takie dziwne mi sie wydaje...

Tak rzekłem ja - Krasnolud Zimnego Ognia. Miłośnik wysokich gór, głębokich kopalń, gorącego żaru w palenisku, ostrych toporów i mocnego tarczowego ; )>
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...