Centrum Oceny Avatarów

Hmmmm.... niezłe są te obrazki palków, ale mają jeden mankament: posługują się młotkami. Tego..., tzn. młotami bojowymi oczywiście . Jakoś zawsze tego typu narzędzia młócenia bliźnich będą mi się kojarzyć z krępymi jegomościami o długich brodach, albo barbarzyńcami. Nieeee... palek musi jednak machać mieczem...
Finkregh - bądź konsekwentny: albo trzymaj się jednego avka (kurczowo - jak pijany płota :mrgreen: ), albo zmieniaj w zależności od nastroju. Obydwa rozwiązania mają swoje zalety...
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Atis - fuj fuj fuj fuj :]
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Hawkwood ja cie normalnie chyba usmaże na wolnym ogniu! Nad paleniskiem!

Postanowiłem znaleźć ci jakiś avatar. Zaczeło się klasycznie od google. Na pierwszy ogień poszedl paladin, knight, swordsman, potem zaczalem dopisywackolory przejrzałem chyba ze 300 stron i nie ma nic ciekawego! Albo jakieś klimaty demoniczno-mroczne albo ta psakudna i wszechobecna manga (aż, starch sie bać co będzi za pare lat...). Lekko zirytowany zaczalem szukac po niemiecku, czyli Ritter itd. NIC A teraz jade po francusku... Chevalier - NIC, ale przy Championie coś znalazłem. Co prawda nie są to raczej typy cukierkowych chłoptasiów...

1
2
3
4
5
6
7
8
9 (wiem, wiem. paskudne długouchy ale znajac twoje ciagoty to może sie skusisz)
10 (tu masz 7 (co ja bym bez ciebie Atis zrobił...) paladyno-rycerzy, z m i e c z a m i. Jeśli chociaż nie powiesz, ze ci sie podobają to ide rozgrzewać palenisko . Zawsze można jakiegoś wyciąć i dać naszym specjalistkom od makeupu do obróbki)
Odpowiedz
Ekhtelion, na ostatnim jest 7 rycerzy, a nie 6.

Hawkwood, widzisz tego rycerza po środku, na ostatnim obrazku? Pamiętasz go? A pamiętasz może wypowiedź Olci kiedyś?

Panowie, panowie, nie żalić się na te "młotki" bo to broń palasków z Azeroth.
Odpowiedz
No, niektóre obrazy fajne.

Fink - Wybierz jakiegoś fajnego klimatycznego avatara i nie zmieniaj już, wygrałeś ;p.
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Cóż, ja znalazłem tutaj rycerzyka. A nawet dwóch:

1 Całkiem nieżły
2 Ten mi się bardziej podoba.
Odpowiedz

Użytkownik Joana dnia Jul 9 2005, 02:01 PM napisał

Hawkwood, widzisz tego rycerza po środku, na ostatnim obrazku? Pamiętasz go? A pamiętasz może wypowiedź Olci kiedyś?

Oj, pamiętam...

Dzięki bracie krasnoludzie za wizerunki surowych rycerzy, ale kiedyś już posługiwałem się avkiem autorstwa Jasona Engle'a (twórcy tych właśnie grafik). W istocie były klimatyczne, ale pewne płoche dzieweczki zaczęły grymasić oficjalnie, że przedstawiają starych dziadów, chorych na żółtaczkę... . Uznałem zatem, że to se ne vrati...

Oj, sory za młotki, ale bardziej czuję się związany z FR, niż z Warcraftem... (lubię happy endy, a upadek Arthasa i świństwo, które zrobił pewnej elfce w dodatku przejęły mnie niesmakiem...). W świecie Faerunu, tak jak w średniowiecznej Europie - bronią paladyna był miecz.

Hmmmm... Strażniku, wolę chyba jednak, kiedy avek ukazuje również wyraźnie facjatę... Tak jak na poniższym wizerunku ( korzystam z niego w NWN).
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

Odpowiedz
Jakób, to znajdź mi coś, może być mangowe, ale musi być maxymalnie mroczne i demonie :twist:
Albo zostawię sobie tego, jeśli nic nie znajdziesz ;p
Odpowiedz
Postaraj się znaleźć coś leszpszego Fink:] Nie żeby był zły, ale taki jakiś niewyraźny jest...

A co do rycerzy/paladynów to się nie wypowiadam bo oni powodują u mnie...no takie niemiłe coś;] (Bez obrazy Jakób, ale wiesz...czasy średniowiecza itp...mam po nich taką mała skazę do tych panów walczących w imie swoich bogów czy jakiegoś boga:])
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Vamp, on tak wygląda, bo normalnie jest 2x taki, jak nie więcej...

Dlatego, skoro wygrałem z Jakóbem, to należy mi się nagroda - musi mi znaleźć coś mrocznego
Odpowiedz
No własnie przez to, że jest mały to nie zbyt widoczny...
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Hawk, jaką elfkę masz na myśli? Bo ja mam skleroze i nie pamiętam. xD

A co do tej facjaty to kiedys wspominałeś, że to taki Wolverine, czy coś tam coś..... xD Pamiętasz?
Odpowiedz

Użytkownik Joana dnia Jul 10 2005, 01:07 PM napisał

Hawk, jaką elfkę masz na myśli? Bo ja mam skleroze i nie pamiętam. xD

A mi tak coś chodzi po głowie elfka z podstawki (Tyrande?...), którą Arthas zmienił w banshee w Tronie... Oj, jak coś mi się pomyliło, to trudno - nie grałem w W3 kawał czasu.

Tak, Joasiu - to gęba Logana z X-men :mrgreen: .

P.S. Co do krzyżowców, to proszę uprzejmie nie mieszać ich z błockiem. Nie popełniajmy błędu prezentyzmu. To nie uchodzi...

Odpowiedz

Użytkownik Ekhtelion dnia Jul 9 2005, 10:48 AM napisał

9 (wiem, wiem. paskudne długouchy ale znajac twoje ciagoty to może sie skusisz)
jakie ladne!!! Jedy co temy brakuje to ze tak powiem.. szpiszastych uchów ;p

Cytat

10  (tu masz 7 (co ja bym bez ciebie Atis zrobił...) paladyno-rycerzy, z  m i e c z a m i. 

[post="34224"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

hehehe a szczegolnie tego jednego z mieczem^^ ale jednak moja wypowiedz (jak zawsze piekielnie inteligentna :lol: ze palas jest stary i zolty, a dokladnie, ze hawkwood bedzie mi sie kojarzyl z chorym na zoltaczke dziadkiem:P ) przyczynila sie do zmiany avka na bardzo ladnego cukierkowego chloptasia
Odpowiedz
Dobra Fink. Masz tu do wyboru kilka avatarów:
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
pamietam tego znudzonego goscia w masce.. hehe stare dobre czasy^^
Odpowiedz
LoL ! Fajny avek Homera Jak ja dawno tej bajki nie oglądałem :roll:
Odpowiedz

Użytkownik Ola dnia Jul 11 2005, 10:52 AM napisał

bardzo ladnego cukierkowego chloptasia

Dziwne. Zwróciłem uwagę, że na kilku forach, na których używałem tego samego avka - cieszył się on pewną popularnością wśród płci pięknej, natomiast reszta populacji dostawała alergii... Doprawdy dziwne... Potrzebny byłby socjolog...

Odpowiedz
Jakób, fajne... Ale ten paladyn mógłby być ciut większy

Napisałem do qmpla, on ma totalnie porażającego ava... Jak mi nie da linka albo sięnie odezwie to sobie wezmę tego pala
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...