Centrum Oceny Avatarów

Cytat

Dziwne. Zwróciłem uwagę, że na kilku forach, na których używałem tego samego avka - cieszył się on pewną popularnością wśród płci pięknej, natomiast reszta populacji dostawała alergii... Doprawdy dziwne... Potrzebny byłby socjolog...

Nie trawie cukierkowych chłoptasiów (mangowych) z wielkimi mieczami w błyszczących brzydkich zbrojach po prostu. Innym może się podobać, mi nie!. Poddaje się w poszukiwaniach naowego avka dla ciebie (i tak juz to robi pol forum).

A swoją droga to podrasowałem mego ava.
Odpowiedz
Ekh no teraz to już jest klasa Fajnie wygląda ten efekt zmieniających się kolorów.

Co wy się tam czepiacie Hawka. Mi się ten Paladyn podoba

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Hawk, fajny twój obecny avatar by był gdzyby był widoczny . Niestety jest troche pozniekształcany.
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Zauwazyłem pewnien error u Finka...Nie widze, jego avatara:| Czy to tylko u mnie nie widać?
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Mam to samo.

Hawk - zmiana z tego samego na to samo, a jednak co innego Ten nowy paladyn wygląda lepiej niz ten stary

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Hmm, Hawk trzyma się uparcie tego samego rycerza Zmienia tylko jego pozy Ale teraz wygląda efektywniej, trzeba to przyznać.
Odpowiedz
Hawkwood czemu mi sie wydaje ze twoj (nastepny;p) idealny palas
gryzie miecz? :lol:
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Taa to samo zauważyłem i chyba jako jedyny powiem, że tamten wcześniejszy był lepszy:] Ogólnie był bardziej "majestatyczniejszy" że się tak wypowiem:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Rycerz zgłodniał
On faktycznie wygląda, jakby gryzł ten miecz Ale z dwojga złego wolę tego. Tamten był taki... cholernie delikatny
Odpowiedz
A teraz Wam coś powiem - obecny mój avek jest wynikiem błędu na forum :mrgreen: . W istocie chciałem tu upchnąć coś zupełnie innego, ale w kółko pojawiał mi się error... Dlatego wklejałem dla celów testowych kilka wizerunków. Dzisiaj z pewnym zdziwieniem dostrzegłem, że jeden z wyżej wymienionych obrazków zagościł na forum... Ale yaya... Ludziska! To jest tylko prowizorka! Tak jak sygnaturkę, chciałem zmienić i avka!
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
A mnie się spodobał av Xenoxa. Przyjemny dla oka kawałek dobrej grafiki...
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Deunan, ale przecie twój av jest najlepszy! Vince rządzi! xD
Odpowiedz
Selena ma teraz bardzo fajny avek tylko ze mam pytanie kogo on przedstawia ??
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
A co powiecie na taki avek?
  • stupidposts2gc.gif

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
A na taki ?

Odpowiedz
Umpfff... Fajne fajne;) Mój przedstawia kobiete o niezwykłej urodzie..Wyglada na niewinną i tak ma być..ahh te pozory i gry słowne;]
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Znając Selenę pod maską tej pięknej damy wyglądającej na nimfę kryje się krwiożerczy wampir, który zjadłby was wszystkich na dzieńdobry.
Med, avatar który przedstawiłes jest nawet śmieszny
Tokar: Ten avatar mam na kompie w większym formacie, wyglaða wtedy efektywniej.
Odpowiedz
Tak, Selen uwielbia praowizorkę, czyż nie?:> Ahh ta gra pozorów. Zakłądy amski aby w razie czegoś pokazać prawdziwą twarz...a wtedy może być mało przyjemnie:] Ja przynajmniej pokazuję maske, przedstawiajacą moje serce hehe:] I nie mam zamiaru zmieniać tego. Fink przedtawia konficjonizm (tak to się pisze?:>) no cóz...nie jestem zbyt religijny, ale smoczek przedstawia się całkiem miło...Pomimo małego wzrostu:>
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Selena zawsze ma takie fajne tajemnicze (:D) kobiety w avkach co mi bardzo pasuje:D:P
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Heheh. Ten "avatar", który przedstwił Med jest niezły :lol:. Takiego jak pokazał Tokar raczej nie radziłbym używać. Od razu wywołuje jakieś niekontrolowane emocje . Zaś jeśli chodzi o Seleną, to gdzieś już widziałem tę... ślicznotkę , ale nie pamiętam gdzie (pewnie jakis film) i kto to. Może uchylisz rąbka tajemnicy...

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...