Dziwne. Zwróciłem uwagę, że na kilku forach, na których używałem tego samego avka - cieszył się on pewną popularnością wśród płci pięknej, natomiast reszta populacji dostawała alergii... Doprawdy dziwne... Potrzebny byłby socjolog...
Nie trawie cukierkowych chłoptasiów (mangowych) z wielkimi mieczami w błyszczących brzydkich zbrojach po prostu. Innym może się podobać, mi nie!. Poddaje się w poszukiwaniach naowego avka dla ciebie (i tak juz to robi pol forum).
A teraz Wam coś powiem - obecny mój avek jest wynikiem błędu na forum :mrgreen: . W istocie chciałem tu upchnąć coś zupełnie innego, ale w kółko pojawiał mi się error... Dlatego wklejałem dla celów testowych kilka wizerunków. Dzisiaj z pewnym zdziwieniem dostrzegłem, że jeden z wyżej wymienionych obrazków zagościł na forum... Ale yaya... Ludziska! To jest tylko prowizorka! Tak jak sygnaturkę, chciałem zmienić i avka!
Znając Selenę pod maską tej pięknej damy wyglądającej na nimfę kryje się krwiożerczy wampir, który zjadłby was wszystkich na dzieńdobry.
Med, avatar który przedstawiłes jest nawet śmieszny
Tokar: Ten avatar mam na kompie w większym formacie, wyglaða wtedy efektywniej.
Tak, Selen uwielbia praowizorkę, czyż nie?:> Ahh ta gra pozorów. Zakłądy amski aby w razie czegoś pokazać prawdziwą twarz...a wtedy może być mało przyjemnie:] Ja przynajmniej pokazuję maske, przedstawiajacą moje serce hehe:] I nie mam zamiaru zmieniać tego. Fink przedtawia konficjonizm (tak to się pisze?:>) no cóz...nie jestem zbyt religijny, ale smoczek przedstawia się całkiem miło...Pomimo małego wzrostu:>
Heheh. Ten "avatar", który przedstwił Med jest niezły :lol:. Takiego jak pokazał Tokar raczej nie radziłbym używać. Od razu wywołuje jakieś niekontrolowane emocje . Zaś jeśli chodzi o Seleną, to gdzieś już widziałem tę... ślicznotkę , ale nie pamiętam gdzie (pewnie jakis film) i kto to. Może uchylisz rąbka tajemnicy...