Centrum Oceny Avatarów

Nowy avek Seleny to doprawdy estetyczna uczta dla oka... Coś mi się tak kręci po głowie, że autorem jest jakiś znany grafik - mam kilkadziesiąt portretów do NWN w tym stylu (tzn. rysowane podobną kreską ). Może Luis Royo? I w zasadzie kompletnie mi nie przeszkadza, że zmienia ona swe wizerunki dosyć często - każdy kolejny jest wart obejrzenia.
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Deunan, widzisz, nikt nie zakazuje ci tak mówić, ja po prostu mam takie odczucia. W sumie to wina i wakacji i atmosfery przedszkolenej. Różnie to na ludzi działa, na mnie najgorzej, zaczynam gadać sama do siebie, walić głową w biurko i co najgorsze - wygadywać głupoty nie z tej ziemi. Wiem, że to kiepska wymówka, ale prawda zawsze jest złą wymówką.

Fanatyczki Olo, fanatyczki...

Hawk, zmień na poprzedni av, bo (jak reszta zauważyła) ten Palas gryzie miecz. Nie dokarmiali go w domu, czy co?
Odpowiedz
moze on lubi metal kto go tam wie... (moze mu spadlo na glowe takie wielkie pudlo ;p)
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
offtop
przykro mi...

(głos z tyłu) mi też
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Tej pani trzeba bana dać:] Najlepiej niech nikt nie zmieniea avków:] Będzie najlepiej:] Kazdy wtedy łatwo jest rozpoznawalny. Bruce Toakara jest hehe świetny:] Tak samo i Jakób. Można ale na podobna tematykę...Bo jednak user się przyzwyczają do avatara i kolesia, który go ma...:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
ej teraz ja powinnam powiedziec mi tez
GŁOS LOKALNEJ WROZKI - ale kto by mnie kurcze* sluchal
* wiadomo o co chodzi
Odpowiedz
Owszem Royo... Uwielbiam tego rysownika...czczę go poprostu:D Wiekszosc avków jest zrobiona z jego rysunków;) Nie off topować mi tu bo powybijam;P
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Ja tam nie uważam że paladyn na avku Hawkwooda gryzie miecz... jest to bardzo fajny avatar. Przydało by sie tylko jakieś obramowanie
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Majstersztyx siętutaj zapodział? ;p
*Głos w słuchawce* Spudłowałeś!

Ehh... w sumie, to ja nie wiem jaki avek by do mnie pasował -_-' Mało jest artów mogących uchwycić subtelności mojego charakteru ^_^ [subtelności... Khra! Khra!]

Czy taki w ogóle istnieje? Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie.
*najstarsi indianie, chórem* Prawda, nie wiemy!

XD
Odpowiedz
A ni wiem, Fink, tego smoka to mój chłopak miał przez rok na pulpicie i gdy tak na niego patrzę, coś mi się robi... Co by pasowało?.. hmm...

*tutaj kończą wszyscy którzy chcieli uniknąć kul...* (czy jak to tam... już dawno zniknęło z dysku...)
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
e, no nie. rok to przesada, ponad rok to ja miałem tamte oczy z Noira, bo i ponad rok nie reinstalowałem systemu, a to najlepsza okazja do zmiany tapety =p

*Neon rozkląda się i widzi na ścianie tabliczkę z napisem: Katolicki Uniwersytet Lubelski.
- Cool *
Odpowiedz
wcale ze tam bylo napisane kul

GŁOS W SŁUCHAWCE - abonent czasowo niedostepny
TRINITRON - Kurczę!
Odpowiedz
@Strażnik - nie no lubię pingwiny, ale bez przesady

@Akodo - Ładny kurczak :mrgreen: Nie chcailbym wsadzic ręki w jego pasczę :mrgreen:

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Strażnik, załamałeś mnie , takiego pięknego avka zmieniać
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Strażik to co jest o porażka na całej linni rażenia...szybko zmień bo to koniec świata:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
pingwinek hehe A jak byscie nie zauwazyli to ja wrocilam do mojego oszukanego anilko ! : *
Odpowiedz
I bardzo dobrze :mrgreen: Atomówki źle na mnie wplywają

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Ja myślę, że na całę forum źle wpływają:] Gupota się wtedy szerzy:] Ola tak trzymaj...może coś bardziej klimatycznego tylko nie kreskówki..to takie...proste...:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
ostanio mialam taka babe nie atomowke ;p i odwalcie sie od mojej bajki!
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...