Centrum Oceny Avatarów
Nowy avek Seleny to doprawdy estetyczna uczta dla oka... Coś mi się tak kręci po głowie, że autorem jest jakiś znany grafik - mam kilkadziesiąt portretów do NWN w tym stylu (tzn. rysowane podobną kreską ). Może Luis Royo? I w zasadzie kompletnie mi nie przeszkadza, że zmienia ona swe wizerunki dosyć często - każdy kolejny jest wart obejrzenia.
Deunan, widzisz, nikt nie zakazuje ci tak mówić, ja po prostu mam takie odczucia. W sumie to wina i wakacji i atmosfery przedszkolenej. Różnie to na ludzi działa, na mnie najgorzej, zaczynam gadać sama do siebie, walić głową w biurko i co najgorsze - wygadywać głupoty nie z tej ziemi. Wiem, że to kiepska wymówka, ale prawda zawsze jest złą wymówką.
Fanatyczki Olo, fanatyczki...
Hawk, zmień na poprzedni av, bo (jak reszta zauważyła) ten Palas gryzie miecz. Nie dokarmiali go w domu, czy co?
Fanatyczki Olo, fanatyczki...
Hawk, zmień na poprzedni av, bo (jak reszta zauważyła) ten Palas gryzie miecz. Nie dokarmiali go w domu, czy co?
Tej pani trzeba bana dać:] Najlepiej niech nikt nie zmieniea avków:] Będzie najlepiej:] Kazdy wtedy łatwo jest rozpoznawalny. Bruce Toakara jest hehe świetny:] Tak samo i Jakób. Można ale na podobna tematykę...Bo jednak user się przyzwyczają do avatara i kolesia, który go ma...:]
Owszem Royo... Uwielbiam tego rysownika...czczę go poprostu:D Wiekszosc avków jest zrobiona z jego rysunków;) Nie off topować mi tu bo powybijam;P
Majstersztyx siętutaj zapodział? ;p
*Głos w słuchawce* Spudłowałeś!
Ehh... w sumie, to ja nie wiem jaki avek by do mnie pasował -_-' Mało jest artów mogących uchwycić subtelności mojego charakteru ^_^ [subtelności... Khra! Khra!]
Czy taki w ogóle istnieje? Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie.
*najstarsi indianie, chórem* Prawda, nie wiemy!
XD
*Głos w słuchawce* Spudłowałeś!
Ehh... w sumie, to ja nie wiem jaki avek by do mnie pasował -_-' Mało jest artów mogących uchwycić subtelności mojego charakteru ^_^ [subtelności... Khra! Khra!]
Czy taki w ogóle istnieje? Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie.
*najstarsi indianie, chórem* Prawda, nie wiemy!
XD