Centrum Oceny Avatarów
Strażnik, jeśli nie lubisz digimonów to twoja sprawa. Mnie się ten avek osobiście podoba, a co? Wolisz kolejnego Dante'go ew. Vergil'a? XD
Co to ma być za off top?!Joan i Fink...macie klapsa.Btw:zmień tego digimonaXD Selena
Selen, a co ty masz do digimonów? I co ty masz do mojego Flamedramona, co?
Co to ma być za off top?!Joan i Fink...macie klapsa.Btw:zmień tego digimonaXD Selena
Selen, a co ty masz do digimonów? I co ty masz do mojego Flamedramona, co?
Użytkownik Jakób dnia Sep 4 2005, 07:16 PM napisał
A co mam sie chwalić. Wole to ukrywać w tajemnicy, bo pewnie większość forum mnie zabije za tą zmiane :mrgreen:
"-Obiecuje, kiedyś na pewno wróce do mojego Upadłego Krzyżowca"
No... ale miałem mały dylemat co do wyboru avka ;p Jeszcze miałem do wyboru:
"-Obiecuje, kiedyś na pewno wróce do mojego Upadłego Krzyżowca"
No... ale miałem mały dylemat co do wyboru avka ;p Jeszcze miałem do wyboru:
[post="35494"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
e co to jakas moda na slipknota ? najpierw byl bodajze devilus potem wapir teraz jeszcze jakob no szok ;d
No więc tak:
Hawkwood - Bardzo fajny avek z NWN (przeróbka Logana ;p), podoba mi się.
Joana - Też fajny avek, nie mam nic do niego ;p
Ashgan - Jego dobra strona, to to że kojarzy mi się z Terminatorem - Parodią... a zła to że mi się kojarzy też z Kościołem :mrgreen:
Strażnik - Fajny av, interesuje mnie czy robiłeś screena czy skąś ściągnąłeś tego avka. No i przydało by sie obramowanie ;p. Ale ogółem bardzo fajny avatar.
Ola - Bardzo sie ciesze że powróciłaś do tego avatara ;p
Selena - Hmm, fajny, fajny :mrgreen:
PZ - Niestety mało wyraźny av i nie wiem co na nim jest
--------
No to chyba wszyscy... jeśli kogoś pominąłem to prosze mnie nie zabijać tylko powiedzieć, a napewno ocenie tego kogoś av ;p
Hawkwood - Bardzo fajny avek z NWN (przeróbka Logana ;p), podoba mi się.
Joana - Też fajny avek, nie mam nic do niego ;p
Ashgan - Jego dobra strona, to to że kojarzy mi się z Terminatorem - Parodią... a zła to że mi się kojarzy też z Kościołem :mrgreen:
Strażnik - Fajny av, interesuje mnie czy robiłeś screena czy skąś ściągnąłeś tego avka. No i przydało by sie obramowanie ;p. Ale ogółem bardzo fajny avatar.
Ola - Bardzo sie ciesze że powróciłaś do tego avatara ;p
Selena - Hmm, fajny, fajny :mrgreen:
PZ - Niestety mało wyraźny av i nie wiem co na nim jest
--------
No to chyba wszyscy... jeśli kogoś pominąłem to prosze mnie nie zabijać tylko powiedzieć, a napewno ocenie tego kogoś av ;p
LV - avatar beznadziejny!!111one :o: Wiem że teraz będziesz musiał iść do psychologa bo to duży cios ale wybacz wiesz jak jest :mrgreen:
Jakób - Avek fajny Podoba mi się ta maska
Ola - Ja tam wole atomówki
Joana - Szczeże? Nie zbyt przemawia do mnie
Hawkwood - Nie no. Avek wypas. Powiem szczeże że nawet bardziej podoba mi się od tych poprzednich.
Finkregh - Nie wiem dlaczego ale twój avek kojarzy mi sie z jakąś Japońską Reklamą gum do żucia (życia) :mrgreen:
Selena - Nie najlepszy. Tamten na którym była przedstawiona kobieta grająca na skrzypcach był lepszy.
PZ - Faktycznie troche malo widać
Jakób - Avek fajny Podoba mi się ta maska
Ola - Ja tam wole atomówki
Joana - Szczeże? Nie zbyt przemawia do mnie
Hawkwood - Nie no. Avek wypas. Powiem szczeże że nawet bardziej podoba mi się od tych poprzednich.
Finkregh - Nie wiem dlaczego ale twój avek kojarzy mi sie z jakąś Japońską Reklamą gum do żucia (życia) :mrgreen:
Selena - Nie najlepszy. Tamten na którym była przedstawiona kobieta grająca na skrzypcach był lepszy.
PZ - Faktycznie troche malo widać