Joan ma teraz bardzo smutny nastrój, chyba za moment zacznę nosić żałobę..... TT TT
Centrum Oceny Avatarów
Szczerze mowiac nie jestem jego maniakiem nie mam jego plyt nie liczac dwoch piosenek ktore sciagnelem wczoraj........(dzieki dla VL
:D) sama persona Mansona jest mozna powiedziec zagadka, choc nie taka zeby jak Atis dawac se na pulpit, moja ,,mania" konczy sie na tym ukryta w w gestwinach internetowej puszczy.....
Nie musze :mrgreen: ale niechce nabijać postow^^ dziekuje dziekuje...dobrze że wam sie podoba...nastepny bedzie wogóle nago:D
Ashgan...twoja sygnatura boskaO_O ale av..;/
Pingwina? :mrgreen: Nom...ten avek jest doprawdy...ehh..
Weźcie bierzcie avki z galerii jak wam się nudzi albo macie ochote wsadzic coś takiego:D
Ha! Blisko byłem... Tak coś czułem, że jakieś HoMMopodobne:)
Ekhi kochanie....co to za pogaduszki?;p Who cares co on ma na avie..ważne że to obrzydlistwo..
Selen
Won mi z posta to raz!
W końcu to chyba dział o komentowaniu awatarów więc to nie żadne pogaduszki to dwa. A trzy... No dobra nie będzie trzy.
Ekhi kochanie....co to za pogaduszki?;p Who cares co on ma na avie..ważne że to obrzydlistwo..
Won mi z posta to raz!
Trupkowaty jakiś...
Ależ nam się namnożyło wampirów, zombich i zwłokowatych wszelakich... Chyba przyniosę wody święconej...
Seleno - widzę, że zmiany Twych avków zaczynają przypominać rozbieranego pokera
Ciekawe co będzie dalej :O
P.S. Deunan - jestem cierpliwy jak żółw z Galapagos, ok.
Seleno - widzę, że zmiany Twych avków zaczynają przypominać rozbieranego pokera
P.S. Deunan - jestem cierpliwy jak żółw z Galapagos, ok.