Muszę przyznać, że twoje avki, Selenko, sa coraz bardziej wyzywające Bardzo mi się podobają, jak każdemu facetowi pewnie
Olo - Manson for ever? Chyba muszę cię z moim kolegą poznać, macie podobną manię.
Szczerze mowiac nie jestem jego maniakiem nie mam jego plyt nie liczac dwoch piosenek ktore sciagnelem wczoraj........(dzieki dla VL :D) sama persona Mansona jest mozna powiedziec zagadka, choc nie taka zeby jak Atis dawac se na pulpit, moja ,,mania" konczy sie na tym ukryta w w gestwinach internetowej puszczy.....
Seleno - przynajmniej zaprezentowałaś avka ukazującego pełen glorii i chwały... przód :mrgreen: . Aż strach pomyśleć, co ukaże nam następny Twój avatar...
P.S. Seleno! Litości! Czy musisz wpisywać się w posty userów, hę?
Nie musze :mrgreen: ale niechce nabijać postow^^ dziekuje dziekuje...dobrze że wam sie podoba...nastepny bedzie wogóle nago:D Ashgan...twoja sygnatura boskaO_O ale av..;/
Tak czy siak, avatar jest skopany...Zmień szybko niz za duzo ludzi na to coś spojrzy:] A co do Selen to avatar ładny...nie najładniejszy ale przyjemny dla oka:] A jak będzie nago to napewno postarasz się aby była to I klasa...jestem tego pewien:]
Trupkowaty jakiś... Ależ nam się namnożyło wampirów, zombich i zwłokowatych wszelakich... Chyba przyniosę wody święconej...
Seleno - widzę, że zmiany Twych avków zaczynają przypominać rozbieranego pokera Ciekawe co będzie dalej :O
P.S. Deunan - jestem cierpliwy jak żółw z Galapagos, ok.