Centrum Oceny Avatarów

Cóż Selen, muszę powiedzieć, że ten jest lepszy.

Joan ma teraz bardzo smutny nastrój, chyba za moment zacznę nosić żałobę..... TT TT
Odpowiedz
Selen bardzo fajny(ładny) avek, hmmmm taki klimatyczny...
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Tak, tak Selena... bardzo fajny avatar, chociaż mógłby być większy żeby było lepiej widać ;p

@Olo - Moje zdanie jest takie samo jak Olki ;p. Ale i ten obecny jest fajny... ale stary był jeszcze faniejszy (ten jest za jasny ;p)
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Muszę przyznać, że twoje avki, Selenko, sa coraz bardziej wyzywające Bardzo mi się podobają, jak każdemu facetowi pewnie
Olo - Manson for ever? Chyba muszę cię z moim kolegą poznać, macie podobną manię.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.

Odpowiedz
Szczerze mowiac nie jestem jego maniakiem nie mam jego plyt nie liczac dwoch piosenek ktore sciagnelem wczoraj........(dzieki dla VL :D) sama persona Mansona jest mozna powiedziec zagadka, choc nie taka zeby jak Atis dawac se na pulpit, moja ,,mania" konczy sie na tym ukryta w w gestwinach internetowej puszczy.....
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
No nareszcie mam jakis konkretny avek

Odpowiedz
Seleno - przynajmniej zaprezentowałaś avka ukazującego pełen glorii i chwały... przód :mrgreen: . Aż strach pomyśleć, co ukaże nam następny Twój avatar...
P.S. Seleno! Litości! Czy musisz wpisywać się w posty userów, hę?
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Nie musze :mrgreen: ale niechce nabijać postow^^ dziekuje dziekuje...dobrze że wam sie podoba...nastepny bedzie wogóle nago:D Ashgan...twoja sygnatura boskaO_O ale av..;/
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Dokładnie. Gorszego avka na forum chyba jeszcze nie było. Nie licząc jednej wpadki...

Ps. Co tam w ogóle jest ?

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
Pingwina? :mrgreen: Nom...ten avek jest doprawdy...ehh.. Weźcie bierzcie avki z galerii jak wam się nudzi albo macie ochote wsadzic coś takiego:D

In nomine xaos...
Odpowiedz
Czy to nie jest przypadkiem cos z HoMM? Bo jakoś mi się obiło o oczy tylko za bardzo nie moge skojarzyć gdzie i kiedy.
Odpowiedz

Cytat

Czy to nie jest przypadkiem cos z HoMM? Bo jakoś mi się obiło o oczy tylko za bardzo nie moge skojarzyć gdzie i kiedy.

Główny strażnik stolicy nieumarłych w Disciples 2..........
Odpowiedz
Tak czy siak, avatar jest skopany...Zmień szybko niz za duzo ludzi na to coś spojrzy:] A co do Selen to avatar ładny...nie najładniejszy ale przyjemny dla oka:] A jak będzie nago to napewno postarasz się aby była to I klasa...jestem tego pewien:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Ha! Blisko byłem... Tak coś czułem, że jakieś HoMMopodobne:)

Ekhi kochanie....co to za pogaduszki?;p Who cares co on ma na avie..ważne że to obrzydlistwo.. Selen

Won mi z posta to raz! W końcu to chyba dział o komentowaniu awatarów więc to nie żadne pogaduszki to dwa. A trzy... No dobra nie będzie trzy.
Odpowiedz
Dobra postaram sie zmienić zanim obrzucacie mnie dzidami

Odpowiedz
Ekhi jaki drazliwy;> Zastanawiam się nad małą zmianą w profilu...może sygnatury?:>

In nomine xaos...
Odpowiedz
Sel, zamieszczaj avy, których nie ma w galerii... Bo inaczej każdy będzie mógł sobie taki sprawić _-_

@Hawkwood - jak wyjaśnię sprawę z zaległym rachunkiem za prąd jutro, zabieram się do roboty... mam przęrąbane ...
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
I co teraz powiecie na ava? :mrgreen:

Odpowiedz
Trupkowaty jakiś... Ależ nam się namnożyło wampirów, zombich i zwłokowatych wszelakich... Chyba przyniosę wody święconej...
Seleno - widzę, że zmiany Twych avków zaczynają przypominać rozbieranego pokera Ciekawe co będzie dalej :O
P.S. Deunan - jestem cierpliwy jak żółw z Galapagos, ok.
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
@ Ashgan - uż lepiej Teraz jest fajny

Od baaardzo dlugiego czasu bezkonkurencyjnym avkiem pozostaje dla mnie avek Deunan :mrgreen: Ładny ;p

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...