Centrum Oceny Avatarów

Użytkownik Hawkwood dnia Sep 8 2005, 09:07 PM napisał

Trupkowaty jakiś...    Ależ nam się namnożyło wampirów, zombich i zwłokowatych wszelakich... Chyba przyniosę wody święconej...

[post="35832"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Wystaczylo, że jeden truposz się przywlekł a za nim idą następne truposze...taka kolej rzeczy, Hawk:] Woda świecona raczej nie wiele zdziała, weź porządny miecz i potnij co-nie-co:]

Avatar lepszy Ash ale nic nadzywczajnego...Postaraj się coś lepszego zgarnąć:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Taa. Łatwo ci mówić. Nie wiem dlaczego ale zawsze miałem problemy ze znalezieniem dobrego avka. Z sigami szło łatwo ale avki to były moje wieczne problemy. Może macie jakieś stronki z ciekawymi obrazkami :]? Nie podawać mi tu gogli tylko ;p

Odpowiedz
Te co ja znam to pewnie kązdy zna...Ale ja używam często TEJ...Zawsze znajdowałem to co szukałem:] Może i Ty coś znajdziesz:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Nie widze problemu, wystarczy (w goglach:P) wpisac chocby nazwe insteresujacego zespolu jak np. ja to robie wpisuje Manson wchodze wpierw na oficjalna strone biore galeria i szukam jakiegos zblirzenia na twarz, potem to konsultuje z VL (najlepszy doradca w tych sprawach) i ustawiam sobie dany avek
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Dobra dzęki VL widze tu ładne avki Mam nadzieje że za jakieś 1h 30 min. (znając moje możliwości) wybiore ava xD

Odpowiedz
czytajac sobie posta akoda w Morrowindzie zauwazylem za ma bardzo fajnego avka
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
VL, nie wiem czy to wina mojego (Deunan właściwie) monitora, ale te avki są...hmm... kiepskiej jakości... ja wolę coś bardziej gładkiego i w high-resie. Może gdzieś później sobie swojego Dwarfa z L2 zrobię...

Ashgan - nie wiem... nie lubię takich klimatów lepiej... zombie i inne potwory to najlepiej się sprawują jako chodzący exp =p ogólem nie przypadł mi do gustu

Selena - ładne, nawet bardzo, ale ze względu na to że prace są (chyba) tego samego rysownika odnosi się wrażenie że są do sibie bardzo podobne

olo - podobnie jak u Ashgana , nie byłem i pewnie nigdy nie będę fanem MM, tak ze względu na image jak i muzykę... chociaż ta druga od biedy ujdzie -_- więc avek też mi nie przypadł do gustu
--------------
edit
i chyba do Rice'a, ale nie jestem pewien bo nie chce mi sie szukać tego posta: to nie był kurczar-_- to był a Wielka Biała Małpa (aka Big White Monkey) =p
Odpowiedz
Kolejna zmiana...ah oh..niezdecydowanam;]
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Selen, śliczny. Ciekawe co ta pani zamierza zrobić.... :mrgreen:
Odpowiedz
Hmm, nie zaglądałem tutaj od pewnego czasu Szkoła Selena, gratuluję ava

Cytat

Selen, śliczny. Ciekawe co ta pani zamierza zrobić.... icon_mrgreen.gif
Hmm.... Eeeee... Ekhem
Ashgan: Demon... Nic tu po mnie
Olo: Cały czas manson, moją opinie o nim znasz
Odpowiedz
Ashgan - I teraz jest extra

Akodo - To ja mówilem o kurczaku ;p Ale co za rożnica. Małpa, kurczak... na jedno wychodzi :mrgreen:

Selen - ten av jest niezły. Nie wiem czy nie lepszy od poprzednich

Atis - poprzedni lepszy

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Teraz to rządzisz Ashgan:] Wypasik avatarek i pasuje do sygny:] Selen też pokazała swe kły...:] A co do Atis to tamten lepszy:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Sele - powiedziałabym że fajny, ale przez jakiś czas miała go moja znajoma na SZ... więc tak tylko cmoknę. Ujdzie.
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Atis - jak najbardziej

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
A to czemuż? Avek nie specialny ale ujdzie:]

Jakób powrócił do starego krzyżowca...TRudno się mówi, SlipKnoT'a słucha się dalej:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Z tego dwojga złego wybrałbym Dantego:] Przynajmniej ma ładniejsza oprawę graficzną:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Jakoś nie podobają mi się te avki :] ani jeden ani drugi :]

Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...