Użytkownik Hawkwood dnia Sep 8 2005, 09:07 PM napisał
Trupkowaty jakiś... Ależ nam się namnożyło wampirów, zombich i zwłokowatych wszelakich... Chyba przyniosę wody święconej...
[post="35832"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Wystaczylo, że jeden truposz się przywlekł a za nim idą następne truposze...taka kolej rzeczy, Hawk:] Woda świecona raczej nie wiele zdziała, weź porządny miecz i potnij co-nie-co:]
Avatar lepszy Ash ale nic nadzywczajnego...Postaraj się coś lepszego zgarnąć:]
Taa. Łatwo ci mówić. Nie wiem dlaczego ale zawsze miałem problemy ze znalezieniem dobrego avka. Z sigami szło łatwo ale avki to były moje wieczne problemy. Może macie jakieś stronki z ciekawymi obrazkami :]? Nie podawać mi tu gogli tylko ;p
Nie widze problemu, wystarczy (w goglach:P) wpisac chocby nazwe insteresujacego zespolu jak np. ja to robie wpisuje Manson wchodze wpierw na oficjalna strone biore galeria i szukam jakiegos zblirzenia na twarz, potem to konsultuje z VL (najlepszy doradca w tych sprawach) i ustawiam sobie dany avek
VL, nie wiem czy to wina mojego (Deunan właściwie) monitora, ale te avki są...hmm... kiepskiej jakości... ja wolę coś bardziej gładkiego i w high-resie. Może gdzieś później sobie swojego Dwarfa z L2 zrobię...
Ashgan - nie wiem... nie lubię takich klimatów lepiej... zombie i inne potwory to najlepiej się sprawują jako chodzący exp =p ogólem nie przypadł mi do gustu
Selena - ładne, nawet bardzo, ale ze względu na to że prace są (chyba) tego samego rysownika odnosi się wrażenie że są do sibie bardzo podobne
olo - podobnie jak u Ashgana , nie byłem i pewnie nigdy nie będę fanem MM, tak ze względu na image jak i muzykę... chociaż ta druga od biedy ujdzie -_- więc avek też mi nie przypadł do gustu
--------------
edit
i chyba do Rice'a, ale nie jestem pewien bo nie chce mi sie szukać tego posta: to nie był kurczar-_- to był a Wielka Biała Małpa (aka Big White Monkey) =p