Hawk, powtórzę jeszcze raz. Wywal tego pseudo Logana i znów wstaw tego palaska gryzącego miecz. A najlepiej jakbyś wrócił do tego pierwszego pala. Wolałam go bardzej.... -_-
Użytkownik Ashgan dnia Sep 5 2005, 08:43 PM napisał
LV - avatar beznadziejny!!111one :o: Wiem że teraz będziesz musiał iść do psychologa bo to duży cios ale wybacz wiesz jak jest :mrgreen:
[post="35639"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To raczej Ty musiałbyś udac sie do lekarza z połamanymi kości i powyrywanymi kończynami:]
A co do mask to jest tylko jedna maska, którą wolę o wiele bardziej...rzadko pokazywana...Nosi ją Crag...Maska z dwumetrowymi gwoździami wbite w maskę...Genialna maska:]
O mój Boze... Żeczywiście wygląda jak mim ( a raczej świr) Jakóbie, posłuchaj mojej rady i w¶óc do krzyżowca, był o wiele lepszy. Hawk, moze kolejny av s zerii rycerza "gryzącego miecz" ?
Olo, cóż, osobiście uważam, że tamten był....bardziej klimatyczny. Ale miałeś go długo, więc rozumiem, że miałeś ochotę go zmienić, bo nie każdemu chce się trzymać tego samego ava przez wieczność.
Manson trochę mnie odrzuca, ale niech tam... Mili moi! Nie zmieniam już avka. Aktualnie skończyłem z Billmade'm. Jeśli komuś się nie podoba, to trudno... Wiadomo, że różne są gusta. Prezentowany obecnie paladyn (z gębą Logana) to mój własny Bohater Neverwinter, którym grałem kampanię i ulubione mody. Się przywiązałem do niego ... I w końcu Bohater Neverwinter zaczął mi się kojarzyć właśnie z tym panem w srebrnej zbroi, z trzydniowym zarostem i zasępioną gębą. Takie moje alter ego...
@Hawk - Czy mi sie wydaje czy ta gęba Logana jest wstawiona do avatara? Iw ogole ta zbroja jakaś nienaturalna ;p Hawk wróć do tamtego palasa. Albo do tego co wygląda jak dziad chory na żółtaczkę :mrgreen: (czy jak to tam Olcia napisała ).
To ja już wolę tego palasa choergo na żółtaczę. Jak to Med powiedział. Ale co tam Hawk, nie przejmuj się, ważne, że av podoba się tobie . Co my tam wiemy o palasach.