Centrum Oceny Avatarów
Przecież nikogo nie zmusimy do zmiany avka... Ale osobiście wydaje mi się, że winny być one zachowane w konwencji fantasy. Mniej, lub bardziej, może być nawet jrpg... Stąd też nie pasują mi osobiście postacie z SP. Abstrakcyjne symbole, portrety rycezry, czarodziejek, elfów... Proszę bardzo! Byle tylko został zachowany klimat...
Użytkownik Finkregh dnia Jul 8 2005, 12:02 AM napisał
Hawk, tak a propo avków - mam taki sam jak ty, tyle że większy
Swego czasu prezentowałem pełną, stereofoniczną, a nawet kwadrofoniczną wersję mego avka, ale jak widać - nie przetrwała próby czasu (czyli z Królestwa ostały się jedynie ruiny i zgliszcza...). Zatem umieszczam wizerunki mego paladyna dla wiadomości tych, którzy jezcze nie wiedzą...
Wybacz mi Hawkwood ale ten avek w powiekszeniu jest straszny . Cukierkowy chłoptaś w jeszcze bardziej cukierkowej zbroi z jakimś zajezdzajacym manga mieczem. Swoja droga to patrzac po długosci i budowie miecza i budowie ciała tego pana to musiałby uważać by sie z nim nie przewrócić
Cytat
Wybacz mi Hawkwood ale ten avek w powiekszeniu jest straszny . Cukierkowy chłoptaś w jeszcze bardziej cukierkowej zbroi z jakimś zajezdzajacym manga mieczem. Swoja droga to patrzac po długosci i budowie miecza i budowie ciała tego pana to musiałby uważać by sie z nim nie przewrócić
Czy mi sie wydaje, czy już słyszałem podobny tekst na temat tego avatara? Może mi sie wydaje.
Hawkwood - Jednak, najlepszy ten który masz teraz
Użytkownik Ekhtelion dnia Jul 8 2005, 11:09 AM napisał
Cukierkowy chłoptaś w jeszcze bardziej cukierkowej zbroi z jakimś zajezdzajacym manga mieczem.
I faktycznie: to jest właśnie manga. Sprytny jesteś :mrgreen: . Dziękuję za słowa konstruktywnej krytyki, wszelkie uwagi przyjąłem z pełnym męstwa zrozumieniem , ale już się przyzwyczaiłem do "chłoptasia" (ech, wspomnienia ulotnej młodości...) i chyba niczego nie zmienię. Zresztą w moich skromnych zbiorach nic mi jakoś nie pasuje, a nie chce mi się szukać w necie (lenistwo...).