Ogólnie klan Nieumarłych ma dobre avatarki.
Centrum Oceny Avatarów
A filmy w CG podchodzą? Bo nie chcę psuć wam klimatu ;/
Ile to ja się muszę naszukać, żeby mi się podobało nie raziło wam oczu... BTW, ekranizacja GITS'a jest rzeczywiście CHOLERNIE mangowa, taa... To co powiecie na Armitage III albo Akirę, hm?...
Angelo, do twojego by się zdało złoto. Nie wiem czemu. Po prostu do czerni pasuje mi złoto. Ale i tak jest piekielnie wymowny.
@ Joana - Kadaj z FF7 AC (podobnie jak i Vincent na sigu)
Ile to ja się muszę naszukać, żeby mi się podobało nie raziło wam oczu... BTW, ekranizacja GITS'a jest rzeczywiście CHOLERNIE mangowa, taa... To co powiecie na Armitage III albo Akirę, hm?...
Angelo, do twojego by się zdało złoto. Nie wiem czemu. Po prostu do czerni pasuje mi złoto. Ale i tak jest piekielnie wymowny.
@ Joana - Kadaj z FF7 AC (podobnie jak i Vincent na sigu)
O wow :O. Deunan, Deunan, DEUNAN nie zmianiaj avka! Cudo, po prostu cudo. Na BoHeGeHa ten avatar rządzi :001:. Nie bedę go nawet poróbwynawał do Twoich ostatnich... hmm... avatarów. Może tylko się równać z Deunan ala Mona Lisą ;p.
Ps. Czy mi się wydaje, czy jest większy niż 130x130 pikseli :027:?
Ps. Czy mi się wydaje, czy jest większy niż 130x130 pikseli :027:?
Deunan - zgadzam się z Ricem. Bardzo ładny avatar, jak narazie to chyba najlepszy ze wszystkich które miałaś.
Selena - Obecny avatar stawiam po środku, nie jest najładniejszy, nie jest również najgorszy.
Ashgan - Super avatar, swoją wielkością przyciąga wzrok. A mam pytanie, dlaczego on jest taki wielki (chyba długość ma 171 pikseli) skoro można mieć maksimum 130x130? Czyżby jakieś specjalne pozwolenie od adminów czy co?
----------------------------------------------------------------------------
Wałściwie to zauważyłem przed chwilą że Selena też ma powiększony avatar.
Selena - Obecny avatar stawiam po środku, nie jest najładniejszy, nie jest również najgorszy.
Ashgan - Super avatar, swoją wielkością przyciąga wzrok. A mam pytanie, dlaczego on jest taki wielki (chyba długość ma 171 pikseli) skoro można mieć maksimum 130x130? Czyżby jakieś specjalne pozwolenie od adminów czy co?
----------------------------------------------------------------------------
Wałściwie to zauważyłem przed chwilą że Selena też ma powiększony avatar.
Dobra mam nadzieje że teraz avatar jest dobrych rozmiarów i że również się wam podoba.
A co do mojej oceny to:
Selen faktycznie twój avatar jest średni ten co miałaś wcześniej był jakiś ciekawszy bardziej klimatyczny.
Deunan a twój avek jest "piękny" przemawia przez niego taka niewinność.
A co do mojej oceny to:
Selen faktycznie twój avatar jest średni ten co miałaś wcześniej był jakiś ciekawszy bardziej klimatyczny.
Cytat
Dobra mam nadzieje że teraz avatar jest dobrych rozmiarów i że również się wam podoba.
O tak, ta pozycja już od pierwszego wejrzenia
Cytat
To lustro akurat chciało pokazać wam Kadaja, kocham jego oczy, ale nic poza nimi. Jeszcze nie wiadomo kim on jest... Ale po "jasnej" stronie na pewno nie stoi.
Angela, rzuca się w oczy.