Uważam, że jest dobry. Twoje avatarki podobały mi się wszystkie. VL i Angela też mają fajne. Nie przepadam za mangą, lae avatarki Deunan i Joany ujdą
Ogólnie klan Nieumarłych ma dobre avatarki.
A filmy w CG podchodzą? Bo nie chcę psuć wam klimatu ;/
Ile to ja się muszę naszukać, żeby mi się podobało nie raziło wam oczu... BTW, ekranizacja GITS'a jest rzeczywiście CHOLERNIE mangowa, taa... To co powiecie na Armitage III albo Akirę, hm?...
Angelo, do twojego by się zdało złoto. Nie wiem czemu. Po prostu do czerni pasuje mi złoto. Ale i tak jest piekielnie wymowny.
@ Joana - Kadaj z FF7 AC (podobnie jak i Vincent na sigu)
O wow :O. Deunan, Deunan, DEUNAN nie zmianiaj avka! Cudo, po prostu cudo. Na BoHeGeHa ten avatar rządzi :001:. Nie bedę go nawet poróbwynawał do Twoich ostatnich... hmm... avatarów. Może tylko się równać z Deunan ala Mona Lisą ;p.
Ps. Czy mi się wydaje, czy jest większy niż 130x130 pikseli :027:?
Deunan - zgadzam się z Ricem. Bardzo ładny avatar, jak narazie to chyba najlepszy ze wszystkich które miałaś.
Selena - Obecny avatar stawiam po środku, nie jest najładniejszy, nie jest również najgorszy.
Ashgan - Super avatar, swoją wielkością przyciąga wzrok. A mam pytanie, dlaczego on jest taki wielki (chyba długość ma 171 pikseli) skoro można mieć maksimum 130x130? Czyżby jakieś specjalne pozwolenie od adminów czy co?
Jeso ciekawe ilu osobom jeszcze bede to tlumaczyla to jest wina tego ze te awatarki sa wziete z galerii i niedlugo to zostanie naprawione wiec niechce czytac wiecej postow tego typu!
Co do avatara Seleny, to ten akurat mi się podoba średnio, nie wiem dla czego, poprostu. Avek Deunan jest bardzo ładny. Takie lubię. Co do avka Ashgana, to też jest klimatyczny. Angela - też bardzo fajny.
Dobra mam nadzieje że teraz avatar jest dobrych rozmiarów i że również się wam podoba.
O tak, ta pozycja już od pierwszego wejrzenia
Cytat
Deunan a twój avek jest "piękny" przemawia przez niego taka niewinność.
To lustro akurat chciało pokazać wam Kadaja, kocham jego oczy, ale nic poza nimi. Jeszcze nie wiadomo kim on jest... Ale po "jasnej" stronie na pewno nie stoi.
Joana powiem tyle avek Deunan jest o wiele ładniejszy niż twój. Twój jest dla mnie jakiś zbyt prosty i bez "duszy" który ma przekazywać sens i głębię avataru. A avek Deunan wręcz przeciwnie ma tą głębią tą "duszę".
Angela - Feeee;p
Ashgan - calkiem niezle.. Wampir heh
Selena - Twoj pierwszy avek byl naj wg. mnie no i jeszcze ten na ktorym mialas napisane 'selena'
Duenan - Boooooskiiiiiiiiiiiiiiii............. Znajdz mi jakis w takim stylu plz..! :]
Ashgan, Ashgan, Ashgan.....Prawda, mój avek nie jest taki wybitny, ale Deunan nie lepszy. Wygląda jak wycięty z obrazka albo shota, mój jest z arta, ale jeśli chcesz to ci takiego ava zaserwuje, że ci gały wylecą. (to była przenośnia, nie bierz serio)