Centrum Oceny Avatarów
Dla mnie ten też jest boski, bo jest na nim bogini, Motoko, a rysował to sam mistrz, również autor postaci Deunan i Bri... Nie oczekję po was wasztkich po kolei że to zrozumiecie. Ale jeśli kto kiedykolwiek widział GITS'a, czy GITS2: Innocence i choć trochę próbował zastanawiać się nad stawianymi problemami... Może mnie ten ktoś zrozumie...
"Mój avatar - moja rzeczywistość"
"Mój avatar - moja rzeczywistość"
Janno ładny jest:] W Ciemnościach Mroku wyglądał by przerażająco pięknie:] Mam nadzieję, że ma charakter zły hehe:]
Deunan nie zabardzo się znam na "Twoim" świecie, (jeśli chodzi o takie rzeczy to Seria "Obcy" ma moje uznianie) ale awatar łądny jest. Tylko ta sygnaturka trochę psuje widok avatara bo pokazuje to samo...w takim wypadku jeśli mogę coś doradzić to zmieć sygnaturkę na inną z "Twoich" klimatów albo avatar. Będzie lepsze urozmaicenie:)
Deunan nie zabardzo się znam na "Twoim" świecie, (jeśli chodzi o takie rzeczy to Seria "Obcy" ma moje uznianie) ale awatar łądny jest. Tylko ta sygnaturka trochę psuje widok avatara bo pokazuje to samo...w takim wypadku jeśli mogę coś doradzić to zmieć sygnaturkę na inną z "Twoich" klimatów albo avatar. Będzie lepsze urozmaicenie:)
Ja też nie przepadam za Krzyżakami, ale jak sam mówisz avatar jest przepiękny.
A teraz historia jego znalezienia: Szukałem jakiegoś fajnego obrazka na logo Gwardii Królewskiej i trafiłem na jakiejś stronce na ten właśnie obrazek. Strony nie pamiętam, ale jakby ktoś chciał cały ten obrazek, to prosze.
A teraz historia jego znalezienia: Szukałem jakiegoś fajnego obrazka na logo Gwardii Królewskiej i trafiłem na jakiejś stronce na ten właśnie obrazek. Strony nie pamiętam, ale jakby ktoś chciał cały ten obrazek, to prosze.
Użytkownik Rincewind dnia May 15 2005, 10:33 PM napisał
Krzyżacy nie specjalizowali się we władaniu toporem ,
Nie było żadnych ograniczeń we władaniu mieczem, toporem, czy kopią. Każdy winien posługiwać się perfekcyjnie rozmaitymi typami broni.
Zaś co do krzyżowca - istotnie ich znakiem był krzyż umieszczany na elementach stroju, ale był to przeważnie krzyż św. Jerzego... Z drugiej strony avek Jakóba wpisuje się w klimat krucjat...
I znowu mały obłęd w oczach... Deunan zmieniła avka. A co to ma być?
To jest manifestacja przeciwko nietolerancji cyborgów w społeczeństwie Patrz post wyżej
http://gameexe.info/forum/index.php?showto...indpost&p=32349
A to jest cała grafika (również Masamune Shirow)
http://gameexe.info/forum/index.php?showto...indpost&p=32349
A to jest cała grafika (również Masamune Shirow)