Centrum Oceny Avatarów
I ponownie mała zmiana...mam nadzieję że i ten avatar przypadnie wam do gustu 
Edit for sis:Ano racja :mrgreen:
Edit for sis:Ano racja :mrgreen:
Eeee...hmmmmm....jak to powiedzieć. Nie lubię wampirów i tej tematyki, ale samo wykonanie jest ładne. Chciaż poprzednie były o niebo lepsze.
_____________________________EDIT_________________________________
Boże, widzisz mnie i nie grzmisz! Ok. zmieniłam avka. Wydaje mi się, że ten jest ładniejszy niż poprzedni. Przedstawia on chibi Dark Elfa z L2. Oto większa wersja:
_____________________________EDIT_________________________________
Boże, widzisz mnie i nie grzmisz! Ok. zmieniłam avka. Wydaje mi się, że ten jest ładniejszy niż poprzedni. Przedstawia on chibi Dark Elfa z L2. Oto większa wersja:
Sweet taste of Blood---Piękne!:] Mnie się podoba! W końcu jakiś konkrecik Selen!:]
Jeśli chodzi o Ciebie Angelo to avatar doskonale pasuje do miejsca z którego pochodzisz...bardzo klimatyczne:]
Oko Bez Powiek. Prześwituje niebo, ziemię...ciało hehehe. Świetny avek:] Teraz już nikt sie przed Tobą Tokar nie schowa hehehe:]
A co do Joanny to już wcześniej prezenstowała mi swój obecny avatar i powiem że jest fajny:]
Jeśli chodzi o Ciebie Angelo to avatar doskonale pasuje do miejsca z którego pochodzisz...bardzo klimatyczne:]
Oko Bez Powiek. Prześwituje niebo, ziemię...ciało hehehe. Świetny avek:] Teraz już nikt sie przed Tobą Tokar nie schowa hehehe:]
A co do Joanny to już wcześniej prezenstowała mi swój obecny avatar i powiem że jest fajny:]
Ważne że avatar podoba się mnie...i oby pozostał dłużej...bo jest uroczy;)