Czy jest to wogóle możliwe :?: :?: :?:

) i wyrzuciłem chyba 54. I to już jest rewelacja, oczywiście można więcej rzucić, ale wydaje mi się, że niewiele. Mam wszysko 16-18 punktów, tylko mądrość na 8  :?
 ) i wyrzuciłem chyba 54. I to już jest rewelacja, oczywiście można więcej rzucić, ale wydaje mi się, że niewiele. Mam wszysko 16-18 punktów, tylko mądrość na 8  :?   .
 .                     

. Kiedy gra się w np. D&D na żywo, postać musi być realna, ale w CRPG nie ma przeciwwskazań do brzydkich i głupich "maszyn do zabijania"
. Kiedy gra się w np. D&D na żywo, postać musi być realna, ale w CRPG nie ma przeciwwskazań do brzydkich i głupich "maszyn do zabijania"  . Ja w losowaniach dla wojowników zwracam uwagę na to żeby siła była 18/90 i powyżej, a reszta ile zostanie. Pozdrawiam.
. Ja w losowaniach dla wojowników zwracam uwagę na to żeby siła była 18/90 i powyżej, a reszta ile zostanie. Pozdrawiam.                     
                                                     )
 ) )
 ) Mogę być słabym i głupim brzydalem, ale po co? to mam na codzień
 Mogę być słabym i głupim brzydalem, ale po co? to mam na codzień   .
 .  
                                                     ) podnosimy ją. Wtedy numerek "1" obok mikstury znika i zostaje nam mikstura bez podanej ilości. Wtedy szybko jeszcze raz wypijamy ją I JAK NAJSZYBCIEJ PODNOSIMY! Czekamy cierpliwie kilka sekund. Jeśli sztuczka uda się dość szybko, otrzymujemy około 600k mikstur. Skoro u mnie działała, to wam może też się uda.
 ) podnosimy ją. Wtedy numerek "1" obok mikstury znika i zostaje nam mikstura bez podanej ilości. Wtedy szybko jeszcze raz wypijamy ją I JAK NAJSZYBCIEJ PODNOSIMY! Czekamy cierpliwie kilka sekund. Jeśli sztuczka uda się dość szybko, otrzymujemy około 600k mikstur. Skoro u mnie działała, to wam może też się uda.                     
                                                     podniosą mu tą statystykę nawet do 25. Jak robiłem zabójce to na początku miał 15 siły, teraz dzięki pasowi siły wzgórzowego olbrzyma ma 19. I tak ma wyższą niż możliwą, a te pkt. które odjąłem od siły podwyższyły inne statystyki. Do wszystkich cech można znaleźć przedmioty.
 podniosą mu tą statystykę nawet do 25. Jak robiłem zabójce to na początku miał 15 siły, teraz dzięki pasowi siły wzgórzowego olbrzyma ma 19. I tak ma wyższą niż możliwą, a te pkt. które odjąłem od siły podwyższyły inne statystyki. Do wszystkich cech można znaleźć przedmioty.