Pierwszy podnosze reke na znak protestu... stanie ktos za mna ?
Zdjecia forumowiczow
Cytat
a co wam da ten protest ? jeżeli mogę zapytać... :twisted: :twisted: :twisted:
Otulimy się w płaszcz dumnego milczenia, zwrócimy wzrok w stronę świetlanej przyszłości i zadumamy się dla własnej satysfakcji nad uporem płci pięknej... Czy to mało? A tak z ciekawości - dlaczego macie takie opory? Czy można to jakoś racjonalnie wyjaśnić?
Panowie zadziwiacie mnie. Naprawdę liczyliście na to, że fakt, iż wy ukażecie swój wygląd, będzie kartą przetargową i umożliwi wam przekonanie kobiet do czegoś na co one nie mają najmniejszej ochoty? Jeżeli któraś z naszych szacownych koleżanek ukaże swe oblicze to tylko dlatego, że będzie miała taki kaprys. Dlatego nie wróżę najmniejszych szans temu protestowi, i wyrażam szczerą wątpliwość, czy znajdzie się chociaż jeden, który postanowi ignorować płeć piękną (Facet ignorujący kobietę, dobry żart ). Oczywiście jeżeli jakimś cudem ów protest dojdzie do skutku to w ramach męskiej solidarności stanę razem z wami ramię przy ramieniu w milczącej dezaprobacie, mimo mego braku wiary w to przedsięwzięcie. „Nam strzelać nie kazano...”
A więc macie, czego chcieliście
Heh, . Mina mówia sama za siebie. Z natury wesoły jestem , a jeszcze ten szampan . Ale cóż, tylko z tym mogłem zdjęcie zrobić, bo wiedziałem, że starzy się do zdjęć dorwą. Gdyby było inaczej widać by było więcej prowiantu .
A tu chciałem się wszystkim autografem Pratchett'a pochwalić .
A teraz coś czego jeszcze nie było. Przecież Rincewind musi coś odwalić . Filmik! Sam jak to zobaczyłem to niezły ubaw miałem, a więc czemu Wy nie mielibyście tego zobaczyć. Ale od razu muszę się wytłumaczyć, że to było 1 I 2005 i troche jeszcze nie do końca wytrzeźwialem, dlatego ta zawiaecha: Po ten...... :D:D. Po prostu poezja.
http://members.lycos.co.uk/crgpforscr/zdje...rincewind/1.mov
I gratulować mi odwagi. Widzicie jak ja Was kocham .
-------------------------------------
Zdjęcia skasowane. Kto miał zobaczyć ten widział. Na osłodę został tylko filmik .
Heh, . Mina mówia sama za siebie. Z natury wesoły jestem , a jeszcze ten szampan . Ale cóż, tylko z tym mogłem zdjęcie zrobić, bo wiedziałem, że starzy się do zdjęć dorwą. Gdyby było inaczej widać by było więcej prowiantu .
A tu chciałem się wszystkim autografem Pratchett'a pochwalić .
A teraz coś czego jeszcze nie było. Przecież Rincewind musi coś odwalić . Filmik! Sam jak to zobaczyłem to niezły ubaw miałem, a więc czemu Wy nie mielibyście tego zobaczyć. Ale od razu muszę się wytłumaczyć, że to było 1 I 2005 i troche jeszcze nie do końca wytrzeźwialem, dlatego ta zawiaecha: Po ten...... :D:D. Po prostu poezja.
http://members.lycos.co.uk/crgpforscr/zdje...rincewind/1.mov
I gratulować mi odwagi. Widzicie jak ja Was kocham .
-------------------------------------
Zdjęcia skasowane. Kto miał zobaczyć ten widział. Na osłodę został tylko filmik .