Co do innego określenia na Twoją urodę - byłoby ono inne :?: Pewnie "umarlibyście z wrażenia na miejscu na mój widok"
Zdjecia forumowiczow
Ola, moze jestescie (lyse, garbate, bez zebow, piegowate, powykrecane paralizem, bez oka...). I co z tego - macie za to duzo do powiedzenia, bardzo ciekawe poglady i mozna z wami bardzo przyjemnie podyskutowac. O radosnej wymianie tworczosci juz nie mowiac. Jezeli o mnie chodzi, to opublikowanie zdjec jest tylko wyrazem zaufania, a nie konkursem pieknosci. Jezeli bede sobie chcial poogladac Claudie S., albo inna Carmen E. - nie miej zludzen... Wiem ze to jest adres forum dyskusyjnego, a nie http://...
--------------SLASH--------------
Cenzor: Znow Cie ponioslo...
Wybaczcie, prosze, brutalizm tej wypowiedzi Zwlaszcza, ze ja jeszcze zdjecia nie opublikowalem, ale kajam sie... bedzie juz niedlugo.
(Gdzies tu mialem zdjecie o jakim piszesz: tlusty, nalany, pryszczaty, zziajany, zlany potem, po 15 godzinach marszu bez zmiany butow...)
olaboss:
Wypraszam sobie aluzje na temat upojenia alkoholowego zwiazanego z uroczystosciami w rodzaju Sylwestra. Na zdjeciach jestem calkowicie trzezwy.
"...a w niebie Pan Bog mowi do mnie:
"Wania! Cierpiales, bracie. Za to teraz - fajrant..."
-=W dniu dzisiejszym zdjecia zostaly usuniete w protescie przeciwko zamachom na wolnosc wypowiedzi=-
Cenzor: Znow Cie ponioslo...
Wybaczcie, prosze, brutalizm tej wypowiedzi Zwlaszcza, ze ja jeszcze zdjecia nie opublikowalem, ale kajam sie... bedzie juz niedlugo.
(Gdzies tu mialem zdjecie o jakim piszesz: tlusty, nalany, pryszczaty, zziajany, zlany potem, po 15 godzinach marszu bez zmiany butow...)
olaboss:
Wypraszam sobie aluzje na temat upojenia alkoholowego zwiazanego z uroczystosciami w rodzaju Sylwestra. Na zdjeciach jestem calkowicie trzezwy.
"...a w niebie Pan Bog mowi do mnie:
"Wania! Cierpiales, bracie. Za to teraz - fajrant..."
-=W dniu dzisiejszym zdjecia zostaly usuniete w protescie przeciwko zamachom na wolnosc wypowiedzi=-
Cytat
Olu lepiej podaj nam swoj wiek bo inaczej zaczne sadzic ze jestes mlodociana ktora pije alkohol
Ja wiem, ale nie powiem :wink: .
Akcja ukazywania naszych gąb połączyła się niespodziewanie z akcją zasiedlania Faerunu. To się nazywa kreatywność w domu i zagrodzie!
P.S. Co do Ankai..., ekhm..., trochę się spodziewałem..., czy ja wiem..., bardziej cywilizowanych zdjęć? Ale z drugiej strony - istny człowiek renesansu :wink: .
Cytat
Co do Ankai..., ekhm..., trochę się spodziewałem..., czy ja wiem..., bardziej cywilizowanych zdjęć? Ale z drugiej strony - istny człowiek renesansu...
Dzieki, Hawkwoodzie. Spodziewales sie kogos starszego? Lub przynajmniej bardziej ustatkowanego? Tresci przeze mnie produkowane wytworzyly w Tobie przekonanie, ze rozmawiasz z kims mniej podobnym do malpy niz ten koles na zdjeciach pare postow wyzej? Okreslenie "czlowiek renesansu" przyjmuje zatem jako wielki komplement (Wielki Komplement). Miło mi, ze moglem Cie zaskoczyc - bo to chyba trudne jest (a innym forumowiczom ku przestrodze)
"...Nie sądź nikogo po minie,
bo się w sądzeniu poszkapisz..."
"Myszka, Kot i Kogut " I. Krasicki
Cytat
Okreslenie "czlowiek renesansu" przyjmuje zatem jako wielki komplement (Wielki Komplement).
Hmmmm..., w zasadzie chodziło mi o człowieka wszechstronnego - zwłaszcza patrząc na Twoje manipulacje z butelką :lol: . Faktycznie jak to można się zasugerować nie znając twarzy rozmówcy. Dlatego cześć i chwała tym, którzy umieścili tu swoje konterfekty (samym facetom niestety nadal...), przynajmniej teraz wiem, że moje posty nie znikają w próżni moich abstrakcyjnych wyobrażeń, ale czytają je konkretni ludzie. To miłe.
[ Dodano: Pon 24 Sty, 2005 ]
Cytat
Miło mi, ze moglem Cie zaskoczyc - bo to chyba trudne jest
No teraz, to już mnie nic nie zaskoczy :wink: .
Hmm... moze ja tez zamieszce swoje foto co prawda nie jestem jednym z aktywniejszych uzytkownikow ale ... :lol: tylko najpierw musze zeskanowac i jakos wsadzic jako zalacznik
Cytat
pewnie dresy :P:D:D:D
zadam Ci pytanie Devilius....a mówie jakko typowy polski ,,wieś men" a mianowicie co to jest tan sprzwecik po twojej lewej a mojej prawej???
zadam Ci pytanie Devilius....a mówie jakko typowy polski ,,wieś men" a mianowicie co to jest tan sprzwecik po twojej lewej a mojej prawej???
Też jestem ciekaw. Podzielam zdanie Hawkwooda, zupełnie innaczej wyglądałeś na avku. Hmm, nie obraź się ale wygląda jakbyś ręke trzymał w gaciach :lol:
Cytat
Devilus - na zdjęciu avku wyglądałeś ciut inaczej :wink: . I na kości świętego Liboriusza, co za gacie nosisz?! :lol:
Musisz spróbować, naprawdę wygodne...
[ Dodano: 14-02-2005, 22:43 ]
Właśnie gadałam z Mateuszem i on powiedzał że to pudełeczko na zdjęciu to DVD. I dodał to na górze. Tylko mi się za szybko wysłało....