no dobra posta edytuje do UUUUUUUU ok :wink: a co do alkoholu sorki moja wina :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale fakt pozostaje faktem iz ja mlodszy user nie powinnem poruszac tematu alkoholu :wink:
A więc z użytkowników ...hmmm... aktywnych nie pokazali zdjęcia jeszcze Nazina, Ekhtelion, Vrekk, Feanor, Scatio i Gamorin No i żadna dziewczyna A i jeszcze Oliver27, ale go dawno nie było juz na forum...
No wybaczcie moja malomownosc, ale nie mam zadnych zdjec na kompie, a tym bardziej odpowiednich na taka okazje... Byc moze w ten piatek albo w sobote to sie zmieni.... i wtedy zobaczycie z kim macie do czynienia
Zdjęć na kompie nie posiadam i nie jestem w stanie uwiecznić sie w taki sposób aby przerzucić sie jakoś potem na komp. Więc na razie nie ujrzycie prawdziwego oblicza krasnoluda.
Ale jeśli chcecie to pare ładnych obrazków moge wrzucić (swoich) , Co? Nie chcecie? Buuuu CO?! Nie ma emotikony smutnego krasnoluda?! GRRR Ide po topór....
Witam... Za namowa scatio staram sie dolaczyc do szlachetnego grona. Zdjecia poki co nie ma, ale za to juz 3 i pol posta. Moj avatar-pic by Luis Royo (zgadnij po ktorej stronie obrazka jestem) & lamiglowka - znajdz 10 roznic. Powodzenia...
Rincewind, odbiegając od tematu to mam identyczne meble tylko innaczej ułożone, identyczne, tylko tam w biurku obok miejsca na klawiaturę co jest ta wnęka to wbudowałem tam wysuwaną półke i mam na myszkę.
A moze one sie nie wstydza? A skad wiesz, ze jesli ktoras z uzytkowniczek nie ma wygladu 1010 to nie bedziesz jej dreczyl do konca zycia meilami? :wink:
Może dajcie sobie już z tym siana. Nie chcemy to nie. To nasza sprawa. I choćbyście na klęczkach błagali, nie zamieścimy jak nie chcemy. Koniec kwestii.
Hmm, słabo argumentujecie Panowie, słabo się staracie, a chodźby nawet obudził się w was duch charyzmatycznego czarownika to i tak coś mi się zdaję, że się nie uda. A dalczego ja nie proszę? Bo mało kto nie wysłuchuje mojej prośby, a w tym przypadku prawdopodobnie byłoby niestety inaczej, więc nie chcę nawet próbować, bo stracę reputację .
A nasze prośby Ci nie wystarczają My tu idziemy jak owce na rzeź i dajemy nasze zdjęcia, a wy śmiejecie się w kułak z nas. My też chcemy podziwiać płeć piękną. Nie chcecie zwalić nas z nóg swoją urodą :?: