Zdjecia forumowiczow
Zainspirowany twoją wypowiedzią o "cieniach ideii" postanowiłem umieścić swoje zdjęcie. W pewnym senise... Widzisz chciałbym w dalszym ciągu pozostac jedynie treścią jaką przekazuję na forum, lecz w innym wymiarze. Dlatego odrobinę się zmaterializuję, pozostawiając jednak wystarczająco dużo miejsca na niedopowiedzenie, a propos mej fizys...
Faktycznie dałeś swoje zdjęcie Hawkwood. I wydaje mi się że jeżeli będę cię z nim kojarzyć to muszę zacząć mówić "pan Hawkwood" a w takim układzie wole kojażyć cię z twoimi postami, avatarem i z Ari ( :lol: ) Zresztą twój avatar (w zasadzie to twoje dwa avatary które znam) bardziej pasują do praworzędnego paladyna :D:D
Cytat
Faktycznie dałeś swoje zdjęcie Hawkwood. I wydaje mi się że jeżeli będę cię z nim kojarzyć to muszę zacząć mówić "pan Hawkwood" a w takim układzie wole kojażyć cię z twoimi postami, avatarem i z Ari ( :lol: )
Niedobrze. Czy ja wyglądam aż tak staro? (Hawkwood zaczyna przed lustrem oglądać podejrzliwie gębę, naciąga zmarszczki, obraca się bokiem, wciąga brzuch i popada w posępny nastrój...). Przez twój komentarz zaczynam się zastanawiać..., cóż, bliżej do 60. Ale wszyscy mi mówili, że młodo wyglądam! Przysięgam!
P.S. A i tak Vantess wygląda starzej ode mnie...
Panowie.. PANOWIE, przywoluje Was do porzadku ! Jak mozna prowadzic taka dyspute nt wieku ?! no PA-NO-WIE! Koniec ! Przeciez kazdy wie, iz wyglada na tyle, na ile sie czuje, a nasz drogi Hawkwood, zgodzimy sie z tym chyba wszyscy, czuje sie znakomicie. Co do Vantessa to sprytnie ukryl swa facjate pod pokrywa efektu z photoshopa Ale nie powloka czyni czlowieka, lecz wnetrze. Tak wiec urywam niekonczaca sie pogaduszke o wygladzie. WSZYSCY JESTESMY PIEKNI ;]
Taaaak, możemy wstępnie podsumować ambitną akcję publikacji zdjęć forumowiczów:
- obnażyło się ośmiu chłopa,
- i żadna dziewczyna... :cry: ,
- ośmiu wspaniałych to: Devilus, huberthc, olo, Jakób, Medivh, Vantess, Orkist i hmmm, ja.
Czyli nie jest tak źle - myślałem serio, że nikt się nie odważy ukazać swego oblicza. A cóż dalej? Ha, czekamy na następnych...
- obnażyło się ośmiu chłopa,
- i żadna dziewczyna... :cry: ,
- ośmiu wspaniałych to: Devilus, huberthc, olo, Jakób, Medivh, Vantess, Orkist i hmmm, ja.
Czyli nie jest tak źle - myślałem serio, że nikt się nie odważy ukazać swego oblicza. A cóż dalej? Ha, czekamy na następnych...
Mówiłem, że po twoich uwagach zmieniam avka - teraz mam na sobie oryginalną zbroję paladyna Zakonu Astry (czyli Lathandera) - srebrna ze złotymi ornamentami. Gustowna, jak sądze...I odmłodziłem się trochę :wink: . A ty nie pękaj, ale wyślij do Naziny swoje zdjęcie - może wtedy inne dziewczyny się przełamią...
Hehe, ja zdjecie robilem w kafejce i troche niewzspanz bzlem bo bzlem po koncercie Die Toten Hosen. Nawet fajna grupa. A co do Hawkwooda to moje wzobrayenia co do Ciebie bzlz podobne tzlko, ye kuczka miales
[ Dodano: 28-12-2004, 18:44 ]
Sorki, pisalem szybko i zapomnialem o z i y
Cytat
A co do Hawkwooda to moje wzobrayenia co do Ciebie bzlz podobne tzlko, ye kuczka miales
Ale ci paluszki fikały po klawiaturze... :lol: . Czekaj, próbuję zgadnąć..., "kuczka" - kucyka? Jeśli trafiłem, to częściowo masz rację, jeszcze parę lat temu miałem taką właśnie fryzurę. A jak Twoje wyobrażenia co do reszty ludzi? Nie zatkało Cię?
P.S. A nie używasz niemieckiej klawiatury? Coś mi się wydaje, że tam właśnie "z" jest na miejscu "y"...
Aby nie odchodzić od tematu powiem, iż zachęcam wszystkie użytkowniczki do zamieszczenia swej fotografii. Wydaje mi się, iż taka decyzja może mięc szalenie pozytywny wpływ na: przedsiębiorczośc, odwagę, brak skrępowania, indywidualizm, samokrytycyzm oraz poczucie psychicznego komfortu związanego z własną aparycją, a jak wiadomo są to cechy niezbędne do prawidłowego funkcjonowania w dzisiejszej rzeczywistości społeczno-kulturalnej. A tak na marginesie, Hawkwood'zie poprzedni avatar był moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepszy. Aktualny jest cokolwiek, że tak użyje eufemistycznego sformułowania, przekoloryzowaniem cnót wszelakich, co daje w efekcie obraz tak idealny, że aż odpychający. Oczywiście jest to jedynie mój skromny punkt widzenia, może z innej perspektywy stan rzeczy jest odmienny.
Devilus - tak mi przyszło do głowy, że na twoim zdjęciu siedzisz w pozie "Myśliciela" Rodina :lol: . Zabawne trochę...Natomiast twój obrazek na pewno będzie się nam kojarzył jednoznacznie z tobą, ponieważ użyłeś go jako awatara. Co innego zamieścić zdjęcie gdzieś tam na forum, a co innego oglądać je przy każdym odczytywaniu twoich postów.
[ Dodano: Sro 29 Gru, 2004 ]
Zmiana awatara była poprzedzona poważną analizą wszelkich jego zalet i wad. Otóż poprzedni miał niestety swoje felery:
1. Sepia podstawowym kolorem,
2. Zbytnia sędziwość i surowość oblicza,
3. Mróz emocjonalny wizerunku,
Wszystko to bardziej pasowało do paladyna Helma, Torma, czy nawet Tyra (nie znoszę go...), natomiast kłóciło się z postacią, którą prowadzę, tzn. paladynem Lathandera, członka Zakonu Astry. Zarówno jego aparycja, jak i odzienie są teraz dokładnym odwzorowaniem charakteru sługi Pana Poranka.
[ Dodano: Sro 29 Gru, 2004 ]
Cytat
Hawkwood'zie poprzedni avatar był moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepszy
Zmiana awatara była poprzedzona poważną analizą wszelkich jego zalet i wad. Otóż poprzedni miał niestety swoje felery:
1. Sepia podstawowym kolorem,
2. Zbytnia sędziwość i surowość oblicza,
3. Mróz emocjonalny wizerunku,
Wszystko to bardziej pasowało do paladyna Helma, Torma, czy nawet Tyra (nie znoszę go...), natomiast kłóciło się z postacią, którą prowadzę, tzn. paladynem Lathandera, członka Zakonu Astry. Zarówno jego aparycja, jak i odzienie są teraz dokładnym odwzorowaniem charakteru sługi Pana Poranka.