Zdjecia forumowiczow
Spryciula z ciebie. Przecież ja też się nie ubrałem w lśniącą zbroję, tylko ujawniłem wizerunek nieco zmęczonego życiem faceta z melancholijnym spojrzeniem... Takie ukazanie swych twarzy dobrze robi na zacieśnienie więzów i wzajemne zaufanie. No i zawsze wiadomo do kogo się pisze...
No niestety moje zdjecia pochodza z czasow gdy bawilem sie obrobka fotografii, dlatego wszystkie sa w taki, czy inny sposob odstaja od obrazu faktycznego. Po za tym watpie aby wasze umysly byly w stanie udzwignac ciezar mojego wizerunku A co do ciebie Jakubie (to bedzie watek rasistowski), czy oznacza to, ze tak naprawde to nie jestes czarny?
Jakób - trzymam cię za słowo. Nie chcę wyjść na ostatniego idiotę pokazując publicznie swą fizjonomię, podczas gdy reszta śmieje się w kułak :wink: . Wiesz, co do twego avka - raczej nie wyobrażałem sobie ciebie jako czarnego gościa z białymi włosami :lol:
[ Dodano: Czw 23 Gru, 2004 ]
Kręcisz bracie, kręcisz... Co jest - nie jesteś dość przystojny, aby się zaprezentować, czy jak? A pluń na to! Jesteśmy tolerancyjni, a poza tym, to nie jest biuro matrymonialne, kobiet tu niewiele, faceci przyjmą twą twarz z mężnym zrozumieniem :wink:
[ Dodano: Czw 23 Gru, 2004 ]
Cytat
No niestety moje zdjecia pochodza z czasow gdy bawilem sie obrobka fotografii, dlatego wszystkie sa w taki, czy inny sposob odstaja od obrazu faktycznego. Po za tym watpie aby wasze umysly byly w stanie udzwignac ciezar mojego wizerunku
Kręcisz bracie, kręcisz... Co jest - nie jesteś dość przystojny, aby się zaprezentować, czy jak? A pluń na to! Jesteśmy tolerancyjni, a poza tym, to nie jest biuro matrymonialne, kobiet tu niewiele, faceci przyjmą twą twarz z mężnym zrozumieniem :wink:
Zaczyna się robić ciekawie... Do licha - ja też byłem kiedyś piękny i młody, ale potem coś poszło nie tak :lol: Cieszy mnie bardzo, że tylu forumowiczów odważyło się pokazać swe zacne twarze. Przynajmniej nie pozostaniemy tylko anonimowymi awatarami... Ale to dopiero początek, czekamy na resztę.
P.S. Jakób - wąs ci się sypie :wink:
P.S. Jakób - wąs ci się sypie :wink:
Cytat
ja tak pod wieczór nie pokazuje.. koszmary etc
Hmmm.., tzn. nie chcesz się pokazywać, aby nie wywołać u nas nocnych koszmarów?! Z twojej wypowiedzi można wyciągnąć i taki wniosek... A co do twojego właśnie wizerunku - coś mi się zdaje, że już go i tak zaprezentowałaś w necie na swojej stronie (chyba, że coś mi się pomyliło...).