Zdjecia forumowiczow
Hmmm..., może i ja się odważę? Przynajmniej stworzymy razem jedną, wielką i szczęśliwą rodzinę :lol: . Choć z drugiej strony mogą paść w gruzy pewne wyobrażenia i imaginacje. Spójrzcie na avka Devilusa. Na podstawie jego tekstów wyobrażałem sobie chłopa zupełnie inaczej, a tu taka siurpryza! Nasze awatary, które wyobrażały nasze niepowtarzalne osobowości już nigdy nie będą takie same...
o, wyjales mi to z ust, drogi Hawkwoodzie. Otoz wlasnie mam takie same odczucia, mianowicie zdjecie znosi calkowicie ta lekka otoczke niewiedzy o drugiej osobie Po avatarze nabralismy wyobrazen nt facjaty drugiej osoby, a w rzeczywistosci moze byc zupelnie inaczej Btw np avatary Hawkwooda (praworzadny czlowiek), czy Naziny (tajemniczy, lecz pelen pogody ducha ) przedstawiaja w miare czysto osobe za nim sie kryjaca A teraz zapytam sie egoistycznie : co sadzicie o moim ??
Wydje mi sie, iz mozna dokonac nastepujacej interpretacji. Kolory dobrane na zasadzie kontrastu sugeruja, zdecydowanie, posiadanie wlasnego zdania. Czarne tlo swiadczy o sceptycznym podejscu do swiata i pesymistycznym nastawieniu do otaczajacej rzeczywistosci. Biel jako kolor pierwszoplanowy jest odwolaniem do kultury dalekiego wschodu i oznacza smierc, lecz jest to tylko drugorzedne znaczenie tego koloru stanowiace lacznik z punktem widzenia na reszte swiata. Prawdziwe przeslanie bieli ma korzenie w tradycji europejskiej i odwoluje sie do dobra oraz niewinnosci. Sam ksztalt "postaci" odwoujacy sie do wampiryzmu, swiadczy o zastanowieniu nad smiercia, przemijaniem, nietrwaloscia ludzkiego zycia oraz pragnieniem niesmiertelnosci. Dodatkowo motyw wampiryczny mozna potraktowac jako metafore ludzkich pragnien i wyobrazenia wlasnego miejsca w spoleczenstwie, jako kogos stojacego ponad i jednoczesnie obok calej spolecznosci. Wyrazna jest chec do nieidentyfikowania sie z ogolem ludzkosci. No oczywiscie mozna tez po prostu powiedziec, ze sluchasz specyficznego rodzaju muzyki
Vantess... Ty chyba na sile udajesz glupka i osobe niewyksztalcona i wedlug mnie z tego powodu nie chcesz mowic nic wiecej o sobie... A co do mnie to w rzeczywistosci jestem bardzo malomowny, ale jak ktos wejdzie na temat ktory mi sie podoba to klape mi trudno zamknac... :wink:
[ Dodano: 22-12-2004, 15:18 ]
Hmmm.... To jak wy sobie mnie wyobrazaliscie??? Bo Hawkwood napisal ze troche inaczej A co do tego zaufania to ja czasem sam sobie sie dziwie, ale darze was wszystkich wiekszym zaufaniem niz znajomych ze szkoly...To pewnie dlatego ze nigdy sie nie spotkamy :?
[ Dodano: 22-12-2004, 15:18 ]
Hmmm.... To jak wy sobie mnie wyobrazaliscie??? Bo Hawkwood napisal ze troche inaczej A co do tego zaufania to ja czasem sam sobie sie dziwie, ale darze was wszystkich wiekszym zaufaniem niz znajomych ze szkoly...To pewnie dlatego ze nigdy sie nie spotkamy :?
Cytat
co sadzicie o moim ??
(oczywiście awatarze...) Nie posunąłbym się do stwierdzenia, że twoim hobby jest wpijanie kłów w łabędzie szyje nadobnych dziewic, ale można domniemywać cokolwiek na temat muzyki jaką słuchasz, lub ciuchów jakie nosisz. Awatar nie kojarzy się raczej w tym przypadku z praworządnością, ale oczywiście takie analizy to tylko swobodne bujanie w obłokach.
[ Dodano: Sro 22 Gru, 2004 ]
Cytat
Hmmm.... To jak wy sobie mnie wyobrazaliscie???
Sam nie wiem..., jakoś inaczej... Ale dopiero nam szczęki opadną, jak reszta forumowiczów zbierze się na odwagę i zamieści swoje zdjęcia. Kto będzie następny?
Olo - daj zdjęcie z zakrytą gębą najlepiej - skoro masz takie obiekcje :lol: Może w kominiarce, albo zawiń głowę w jaką szmatę...To będzie na pewno jedno z bardziej oryginalnych zdjęć na tym forum :wink: . Co do Devilusovego przepicia - eee, nie jest jeszcze tak źle. Widziałem ludzi gorzej przepitych.
Gadałem, że będę ostatni, ale cóż - niechże w tym przypadku godność zrówna się z wiekiem. Poza tym żal mi Devilusa, którego wszyscy podpuścili, a potem się na niego troszkę wypięli. Facet obnażył publicznie swą facjatę, a wy? Dlatego szlachetny paladyn z oporami ściąga hełm, poprawia przygniecione włosy, pomału pozbywa się lśniącej zbroi i z westchnieniem odpina pas z mieczem. I proszę bardzo, panie i panowie! Oto Hawkwood!
Tu na dole...
Tylko proszę się nie czuć rozczarownymi, jeśli wizerunek nie bardzo kojarzy się ze mną i moim awatarem, jakoś to przeboleję.
I jeszcze jedno - jak już pisałem - nie mam cyfrówki, a zatem wybór zdjęć był niewielki. To na górze zostało wykonane niestety po całonocnym nurzaniu się w rozkoszach życia doczesnego.
Tu na dole...
Tylko proszę się nie czuć rozczarownymi, jeśli wizerunek nie bardzo kojarzy się ze mną i moim awatarem, jakoś to przeboleję.
I jeszcze jedno - jak już pisałem - nie mam cyfrówki, a zatem wybór zdjęć był niewielki. To na górze zostało wykonane niestety po całonocnym nurzaniu się w rozkoszach życia doczesnego.