A Ty się ze mną nie zgadzasz w zasadniczej kwestii pojawienia się zdjęć pozostałych forumowiczek?
Ba..., przecież była już nawet zawoalowana groźba bojktotu, aby tylko nakłonić piękniejszą część forum do ukazania swych buź :wink: . Na nic to się oczywiśćie nie zdało (oproćz szyderczego śmiechu kilku pań...), dlatego byłem i jestem nadal mile zaskoczony rewolucyjną inicjatywą Olci (tak po prawdzie to przypuszczałem, że to właśnie ona pierwsza zamieści swoje zdjęcie...).
W takim razie Hawkwood'źie, którą forumowiczkę wytypowałbyś jako następną kandydatkę do ukazania nam swego oblicza?
Jeżeli trafnie wytypujesz masz u mnie najlepsze piwo pod słońcem:-). Jeżeli wytypowana kandydatka nie wykaże się taką odwagą co olaboss, cóż nie wygrasz piwa:-(
Jeżeli zaś żadna inna nie zdecyduje się na ten krok to je zbojkotujemy, i to już nie w sposób zawoalowany:-)
Co Ty na to?:-)
W takim razie Hawkwood'źie, którą forumowiczkę wytypowałbyś jako następną kandydatkę do ukazania nam swego oblicza?
Na ramię świętej Winifredy! Jeżeli już któraś się odważy - to chyba Atis (nasze słońce małe :lol: ). Tak mi podpowiada moja męska intuicja :wink: . Ale oczywiście jest to moja całkowicie subiektywna hipoteza, za którą nie dałbym i funta kłaków... Orkist - mówisz tu o bojkocie..., hmmm...., jasssne - faceci często pocieszają się podobnymi myślami (bojkot kobiet?! chyba zwariowałeś?!).
Na mym, oszronionym wiekiem, obliczu pojawił się tylko uśmiech pełen pobłażania dla wybryków zacnej młódzi (czyli was :wink: ). A śmiejcie się, śmiejcie... Osobiście nie liczę, aby żadna z rezydujących tu kobiet odważyła się na gest Olci, ale próbowałem jedynie zgadywać...
smieszne troche posty piszecie ja nierozumie co ma odwaga do zamieszczenia zdjecia ja poprostu niechce tego zrobic i nie zrobie ci co znaja powod niech sie ciesza i siedza cicho :mrgreen:
Mości Hawkwood'źie
Mam nadzieję, że prekogincja Cię nie zawiedzie, może zasłużysz na puszkę najlepszego piwa na świecie:-). A co do bojkotu kobiet to zawsze można spróbować, co nam szkodzi. Ja, na przykład, czasem bojkotuję swoją. Co prawda z miernym rezultatem ale przecież chodzi o to żeby czegoś dokonać lub umrzeć próbując:-)
Seraphimo ja natomiast nierozumie dlaczego tak się ubruszasz na sugestię abyś pokazała nam swoją twarz. I smutny jestem bo nie znam Twojej motywacji:-)
a ja mysle , ze dziewczyny sie wstydza i tyle ..... tez kiedys bylem mlody i piekny a teraz , teraz jestem tylko piekny :oops: , pozatym : Starość nie radość , młodość nie wieczność :wink:
Fiu, fiu (jakby to powiedział Ćwirek) . Rzeczywiście nie masz się czego wstydzić Deunan . Ja wiedziałem, że w Chełmie mieszkają ładne (to chyba odpowiednie slowo :?) dziewczyny .
Ps. Hawkwood, widzisz teraz na co jest zdatna męska intuicja .
Ps. Hawkwood, widzisz teraz na co jest zdatna męska intuicja .
Ha! Liczyłem tylko, że Atis nie da się wyprzedzić za bardzo Olci, ale trudno... Jak widać - lepiej rozumować na podstawie sprawdzonych konstrukcji przyczynowo - skutkowych, a nie opierać się na jakiejś tam intuicji :wink: .
Deunan - jako wieloletni koneser urody kobiecej ( ) bez wahania mogę tylko zagwizdać z aprobatą i uznaniem na widok Twego wizerunku..., ho, ho...
Ech..., gdyby jeszcze kilka innych forumowiczek ukazało swe oblicza...