Hehe... zdecydowanie na tych zdjęciach wyglądasz lepiej, niż na starym . Tylko ustaw sobie taką opcję w aparacie, żeby nie wyświetlało Ci czerwonych ślepiów...
no wiesz dla chcacego nic trudnego mogłeś jakieśkolwiek(swoje) zdjęcie zaniesc do kolegi badz koleaznki() i je zeskanowac :D
[post="31548"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A co powiesz Olo na wsadzenie GŁOWY do skanera i zeskanowanie SIEBIE SAMEGO? Jeżeli uważasz że jest to niemożliwe/głupie to mogę ci powiedzieć, że właśnie tak zrobiłem swoje pierwsze zdjęcie internetowe! Wyszło całkiem całkiem...:]
Wiesz V.L jednak ludzie sa w stanie mnie zaskakiwac....po przeczytaniu twojego sposobiku zaczne sie dokładniej przygladac roznym fotka zamieszczanym przez userow.....
Ludzie nie denerwujcie mnie...Co to ma być do cholery? Gadanie o tym jak kto wyszedł...Czy to jest temat na takie rozmówki? Zapraszam na czat naszego forum, tam sobie porozmawiacie o czym wam się żywnie podoba! Ale tutaj prosiłabym jedynie o wstawienie swojej fotki i dopiero dodanie komentarza, inaczej posty beda kasowane. Dziękuje za uwagę. Selena Moderatorka.
Ja się zdemaskuję odrazu po rejestracji Widnieje tu moja mniej-więcej aktualna facjata, fotka pochodząca z tegorocznych wakacji. Nie czepiać się, że młody jestem - to nic nie znaczy
No to muahahaha...Joan się zaprezentuje. Niech Hawkwood ma uciechę na stare lata (hehehehe, nie bądź zły) xD. Tak więc muszę znaleźć zdjęcia.......O właśnie!