Zdjecia forumowiczow
Zapuścił?! Zawsze miałem...no prawie...Jak miałęm dziewczyną porpsila abym zgolił...nie długo potem się roztalismy i żałowałem...że zgoliłem:| Teraz nie zgolę za ch*ja! Choćby mi Cain kazał! Brudke mam prawie od zawsze i czuję się bez niej jak łysy...Jak ją głaszczę w rozmowie wydaję się ponoć bardzo poważny:] Brudka i Ja to jedność:]
Użytkownik Medivh dnia Sep 2 2005, 03:33 PM napisał
@Vamp - jak się zastanowić to nie widzialem jeszcze wampira z bródką :mrgreen: A tak na serio to fajna koszulka Slipknotu
[post="35248"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Bo młode wampiry to pipeusze i golą się łyso itp. Ja prezentuję klasę i arystokratyczną krew. A nie jakiś tam plebs, szczeniaki, bleh. No i w dodatku jestem orginałem:]
Użytkownik Strażnik napisał
I nie ma powodu do śmiechu, każdy kiedys takiego bachora beędzie mieć Prędzej lub później, ale będzie
Jeśli to jest Twoje motto Strażnik, to... pozostawie to bez komentarza.
Tfu, tfu, tfu. Masz się kim chwalić Hawk. Jeszcze drzewko i domek. No i podobno syn powinien być, ale słyszałem, że to plota jakaś . Ta minka na drugim zdjęciu mnie rozwaliła . Ale jak miło zobaczyć szczerze śmiejącego się Hawka Tatusia.
VL kochanie najdroższe....zgół bródke :mrgreen: .... Nie no tylko żartuje...easy easy;P...Jacy wy wszyscy śliczni jesteście^^...Hawk Twoja córcia jest doprawdy słodziutka i cudna:) Do czasu jednak..do czasu
Jak to przeczytałem to miałem sznurek w ręku...nie powiem na co (lub może kogo) miałem go użyć:] I tez zgodzę się, z Selen, że do czasu:] Dzieci jak i zwierzątka bardzo fajne jak małe i słodkie...a potem tatuś zacznie siwieć ze strachu/złości/Bóg wie czego jeszcze:] CIeszy się póki możesz Hawk takim dzieckiem:]
Jak to przeczytałem to miałem sznurek w ręku...nie powiem na co (lub może kogo) miałem go użyć:] I tez zgodzę się, z Selen, że do czasu:] Dzieci jak i zwierzątka bardzo fajne jak małe i słodkie...a potem tatuś zacznie siwieć ze strachu/złości/Bóg wie czego jeszcze:] CIeszy się póki możesz Hawk takim dzieckiem:]