Zdjecia forumowiczow

Bo normalnie myja mamusie a na zdjeciach faceci Bardzo ładna córeczka Hawkwood (chociaz moja kuzynka jest ladniejsza ;p po mnie ;p ) a vl zapuscil brode
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Zapuścił?! Zawsze miałem...no prawie...Jak miałęm dziewczyną porpsila abym zgolił...nie długo potem się roztalismy i żałowałem...że zgoliłem:| Teraz nie zgolę za ch*ja! Choćby mi Cain kazał! Brudke mam prawie od zawsze i czuję się bez niej jak łysy...Jak ją głaszczę w rozmowie wydaję się ponoć bardzo poważny:] Brudka i Ja to jedność:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
@Vamp - jak się zastanowić to nie widzialem jeszcze wampira z bródką :mrgreen: A tak na serio to fajna koszulka Slipknotu

@Hawk - no, no panie paladynie. Słodki dzidziuś

@Jakób - szok O_O. Nie poznałbym, ze gość z pierwszego i tego zdjęcia to jedna osoba

Tonari no Totoro!
Odpowiedz

Użytkownik Medivh dnia Sep 2 2005, 03:33 PM napisał

@Vamp - jak się zastanowić to nie widzialem jeszcze wampira z bródką :mrgreen: A tak na serio to fajna koszulka Slipknotu

[post="35248"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Bo młode wampiry to pipeusze i golą się łyso itp. Ja prezentuję klasę i arystokratyczną krew. A nie jakiś tam plebs, szczeniaki, bleh. No i w dodatku jestem orginałem:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Hawkwood, piękna córeczka . Widać że jesteś prawdziwym fanem NWN (koszulka ;p)

Vamp - Naprawdę, bardzo fajna kozsulka, bródka też ;p
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Cóż, hawk, co tu dodać Gratuluję dzieciaka. I nie ma powodu do śmiechu, każdy kiedys takiego bachora beędzie mieć Prędzej lub później, ale będzie
Odpowiedz

Użytkownik Strażnik napisał

I nie ma powodu do śmiechu, każdy kiedys takiego bachora beędzie mieć Prędzej lub później, ale będzie

Jeśli to jest Twoje motto Strażnik, to... pozostawie to bez komentarza.

Tfu, tfu, tfu. Masz się kim chwalić Hawk. Jeszcze drzewko i domek. No i podobno syn powinien być, ale słyszałem, że to plota jakaś . Ta minka na drugim zdjęciu mnie rozwaliła . Ale jak miło zobaczyć szczerze śmiejącego się Hawka Tatusia.

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
...Ktory jednak nie oddaje calego swego serca tylko Aribeth:D
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Dzięki za przyjazne komentarze ... Olo - heh, piękna Ari jest jedną z trzech kobiet mego życia. Będą się musiały z tym pogodzić...
Dyskusja nam się ożywiła - dalejże! Aktualizować stare zdjęcia...
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Hawk, nie wymuszaj na mnie, żebym dała zdjęcia gdzie wyglądam jakbym miała.......porażenie mózgowe....to byłoby bardzo nieprzyjemne przeżycie....¬¬
Odpowiedz
Ja tak wygladam na każdym zdjęciu Nie jestem fotogeniczny Ale jak będę mial jakieś normalne zdjęcie to dam :]

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
VL kochanie najdroższe....zgół bródke :mrgreen: .... Nie no tylko żartuje...easy easy;P...Jacy wy wszyscy śliczni jesteście^^...Hawk Twoja córcia jest doprawdy słodziutka i cudna:) Do czasu jednak..do czasu

Jak to przeczytałem to miałem sznurek w ręku...nie powiem na co (lub może kogo) miałem go użyć:] I tez zgodzę się, z Selen, że do czasu:] Dzieci jak i zwierzątka bardzo fajne jak małe i słodkie...a potem tatuś zacznie siwieć ze strachu/złości/Bóg wie czego jeszcze:] CIeszy się póki możesz Hawk takim dzieckiem:]
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Bardzo się cieszę :mrgreen: , ale nie przesłania mi to świadomości, że dzięki małej sypiam najwyżej cztery godziny na dobę i to z przerwami... Ostatnio się przyzwyczaiłem i stąd na zdjęciach nie widać już balkonów pod oczami .
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Napadnięta Selenka

Czyli uwaga na ojców...są nieprzewidywalni;D
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Co ty zrobilas sis =o Ale dostaniesz za to :mrgreen:
Dancing in the moonlight
Singing in the rain
Oh, it's good to be back home again
Laughing in the sunlight
Running down the lane
Oh, it's good to be back home again
Odpowiedz
Jakież to subtelne odpowiedzi...

A sero, Selenko, twój ojciec wygląda jak twój starszy brat....(o ile to jest twój ojczulek...)
Odpowiedz
Polecam lekture "Czerwonego Kapturka", wtedy zaczniesz zauważać subtelność mojego posta
Odpowiedz
← Użytkownicy

Zdjecia forumowiczow - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...