Jakto zachowujemy sie jakbyście pierwszy raz pokazały swoje zdjęcia? Czy ja coś źle powiedziałęm? Wręcz przeciwnie. Zgadzam sie ze stwierdzeniem że mamy ładne forumowiczki
Więc może Atis coś źle odebrałaś.
@Hawkwood: fotochromy z antyrefleksem zielone >.> u nas wady wzroku raczej są uwarunkowane genetycznie. Ja, moje rodzeństwo, moje cioteczne rodzeństwo... większość przejściowo, część stale, tak jak ja
Hehehe dlatego napisałem, że to moje SKROMNE foto;]. Chciałem też pokozac miejsce gdzie prowadzę swoją egzystencję;] A, że samochód niczego sobie to czemu by nie:] Jesli ktoś chce zobaczyć mnie to gdzieś tam z tylu dałem swoje foto...A to jest zrobione w ten sam dzień;]
Skromność...Pff....Świętym nie zostaję a wstydzić się nie mam czego;]
Użytkownik Medivh dnia Oct 25 2005, 08:55 PM napisał
Vamp - ładne autko :mrgreen:
[post="37190"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jesli ja się nim zajmuję, to inaczej byćnie może;] Przecież brusasem wozić się...nie będę...A przypuszczam, że kiedyś będzie jeszcze łądniejsze (po odpowiednim tuningu;]).
Heh, dawno tu nie pisałem. Więc:
Joana: To chyba dobrze ze kilka razy oceniamy was pozytywnie
Deunan: Przynajmniej nie ja jedyny noszę bryle na tym forum Masz fajnego kotka.
Żeby wkurzyć Joanę ( ) raz jeszczę PODKREŚLĘ: mamy ładne forumowiczki
Użytkownik Vampire Lord dnia Oct 28 2005, 09:01 PM napisał
Przykre...Widocznie za duzo ludu ściąglo...A jest za dużo aby go na jakiś serw w styli imageshack dać...ALe nie bój nic. Nie bawen zrobię nowe foto:]
[post="37324"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Yousendit przetrzymuje zuploadowane pliki tylko przez tydzień. I jest przeznaczony bardziej do przekazywania większych plików. Więc zdjęcia tylko na imageshack.