Zdjecia forumowiczow

Ekh, czytałam Kapturka i wiem o co chodzi. Selen będzie nas dużo lepiej widzieć jak ma na nosie okularki. Nie mówię, że to źle, ładnie ci w nich Selen.
Odpowiedz
No i nie rozumiesz Ja nie mam nic do okularów. Ty napisałaś "Jakie ty masz duże oczy" a wilk wtedy odpowiada "by cie lepiej widzieć" no to napisałem
Odpowiedz
Bogowie chaosu i zła...po cholere sie tlumaczysz Ekhi?;p Ja rozumiem;) Wiem wiem...wyglądam mhhhrocznie czyniąc zUo;) Joan-tak to mój ojciec...i tak pije z nim wódke:D
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Czy tylko u mnie nie widać zdjęcia Selen? ;p

Ale i tak już widziałem na innym forum ;p

--------

Nie chodzi tu o nabijanie... po prostu u mnie nie ma żadnego zdjęcia Seleny jeśli dała ;p

Na jakim forum jeśli moge spytac? Zdjęcie jest...trza dobrze popatrzeć Selenka
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Się tłumaczę bo nie chce być źle zrozumiany, a od złego zrozumienia do nabijania na pale krótka droga
Odpowiedz
Ekh, wiem dokładnie o co chodzi, więc się nie musisz tłumaczyć.

Seleno, my mazta. Czynisz zUo najlepiej na świecie, z takim wyczuciem i.....uczuciem. A twoj ojciec śmiesznie wygląda. Nie martw się, mój nie lepszy. Wąsy, że głowa mała...
Odpowiedz
Jakby ktos chcial mnie zobaczyc to prosze: ;p
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Ładna twarzyczka Najbardziej podoba mi się to zdjęcie w samochodzie. Choć i tak uważam że kobieta za kierownicą to postrach ulic :mrgreen:

Odpowiedz
No wreszcie i Olcia się pokazała;) Jak ona niewinnie wygląda...
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Fiu fiu :lol:. Zdaje się, że to druga odsłona, zdaga się :027:? Zastrzeżenia można mieć jedynie do jakości zdjęć ;p. Ale powiem, że jakoś te "poważne" zdjęcia nie pasują mi do charakterku Olci :twist: .

Ps. Ci którzy tak mówią Ashgan zazwyczaj nie zdają za pierwszym razem ;p.

Ps2. Zauważyliście, że ostatnio osoby wklejające zdjęcia zaczęły sie powtarzać? A niektórzy dalej "wizualnie" pozostają nieznajomi...

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
Zgadzam się z Rincem. Te zdjęcia rzeczywiście nie pasują do Olci :mrgreen: I zgadzam sie z Ashganem - najlepsze jest zdjęcie w samochodzie Najlepsza jakośc

Dlaczego żadna z forumowiczek nie mieszka w pobliżu mojego miasta :lol:

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Nawet sie nie chce domyślać xD Ale widać że dziewczyny jedyne solidne. Zauważcie że mężczyzni skromni dają po jednym zdjęciu a one odrazu cała sesja :mrgreen:

Odpowiedz
Haha! Wreszcie widzę naszą słynną Olcię Mam do niej 30 minut Szybką Koleją Miejską czyli raczej mam najbliżej Jak bede w Lęborku, to bede wiedział kogo szukać Rzeczywiście, mamy ładne forumowiczki.
Odpowiedz
Khem khem wydoroślałam :mrgreen: ' ;p
Odpowiedz
Hehehe na niewinne dziecko mi Ola nie wygląda;] Jakość nie najelpsza ale nie narzekajmy, bo ostecznie tę która chce się nazywać największym psycholem forum tytułować widać:] A, że wygląda inaczej od tego co sobie wyobrażałem to nic. Trudno nie zgodzić ze Strażnikiem odnoście, naszych forumowiczek;]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
a co myslales ze mam trzy nogi cztery rece i i zeby na czubku glowy? ;p
Odpowiedz
Jerum, jerum... userki zdruciły zasłony i obnażyły swe... twarze. Jestem zszokowany. Ku memu zdumieniu Selena nie wygląda w ogóle na mroczną osobistość o krwiożerczych zapędach. Prezentuje bardzo optymistyczną buźkę i niewinne spojrzonko!
Olciu! Ależ Ty wyrosłaś! Pamiętam jeszcze pierwsze zdjątka na Twej stronce, gdzie prezentowała się tyciutka dzieweczka z jasnymi włoskami :mrgreen: . Chyba Ci pociemniała czupryna, hę? A cóż to za wertepy na tych zdjęciach?
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
heh powiem szczerze ze inaczej sobie wyobrazalem nasze userki

@Selena: Ciebie utorzsamialem raczej z twoimi avkami czyl hmmm czarne wslony, kolczyk w nosie, czarne ubranie itd
@Ola: a Ciebie hmmm nie wiem, inaczej, moze jako anioła no nie wiem....

P.S heh to prawda rzeczywiscie mamy ładne userki...
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Drodzy panowie z forum....dlaczego zachowujecie się jakbyście pierwszy raz nas zobaczyli? Przecież pokazywałyśmy już swoje zdjęcia.

Ktoś chce zobaczyc mnie jeszcze raz?
Odpowiedz
← Użytkownicy

Zdjecia forumowiczow - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...