Ekh, czytałam Kapturka i wiem o co chodzi. Selen będzie nas dużo lepiej widzieć jak ma na nosie okularki. Nie mówię, że to źle, ładnie ci w nich Selen.
Bogowie chaosu i zła...po cholere sie tlumaczysz Ekhi?;p Ja rozumiem;) Wiem wiem...wyglądam mhhhrocznie czyniąc zUo;) Joan-tak to mój ojciec...i tak pije z nim wódke:D
Ekh, wiem dokładnie o co chodzi, więc się nie musisz tłumaczyć.
Seleno, my mazta. Czynisz zUo najlepiej na świecie, z takim wyczuciem i.....uczuciem. A twoj ojciec śmiesznie wygląda. Nie martw się, mój nie lepszy. Wąsy, że głowa mała...
Fiu fiu :lol:. Zdaje się, że to druga odsłona, zdaga się :027:? Zastrzeżenia można mieć jedynie do jakości zdjęć ;p. Ale powiem, że jakoś te "poważne" zdjęcia nie pasują mi do charakterku Olci :twist: .
Ps. Ci którzy tak mówią Ashgan zazwyczaj nie zdają za pierwszym razem ;p.
Ps2. Zauważyliście, że ostatnio osoby wklejające zdjęcia zaczęły sie powtarzać? A niektórzy dalej "wizualnie" pozostają nieznajomi...
Zgadzam się z Rincem. Te zdjęcia rzeczywiście nie pasują do Olci :mrgreen: I zgadzam sie z Ashganem - najlepsze jest zdjęcie w samochodzie Najlepsza jakośc
Dlaczego żadna z forumowiczek nie mieszka w pobliżu mojego miasta :lol:
Nawet sie nie chce domyślać xD Ale widać że dziewczyny jedyne solidne. Zauważcie że mężczyzni skromni dają po jednym zdjęciu a one odrazu cała sesja :mrgreen:
Haha! Wreszcie widzę naszą słynną Olcię Mam do niej 30 minut Szybką Koleją Miejską czyli raczej mam najbliżej Jak bede w Lęborku, to bede wiedział kogo szukać Rzeczywiście, mamy ładne forumowiczki.
Hehehe na niewinne dziecko mi Ola nie wygląda;] Jakość nie najelpsza ale nie narzekajmy, bo ostecznie tę która chce się nazywać największym psycholem forum tytułować widać:] A, że wygląda inaczej od tego co sobie wyobrażałem to nic. Trudno nie zgodzić ze Strażnikiem odnoście, naszych forumowiczek;]
Jerum, jerum... userki zdruciły zasłony i obnażyły swe... twarze. Jestem zszokowany. Ku memu zdumieniu Selena nie wygląda w ogóle na mroczną osobistość o krwiożerczych zapędach. Prezentuje bardzo optymistyczną buźkę i niewinne spojrzonko!
Olciu! Ależ Ty wyrosłaś! Pamiętam jeszcze pierwsze zdjątka na Twej stronce, gdzie prezentowała się tyciutka dzieweczka z jasnymi włoskami :mrgreen: . Chyba Ci pociemniała czupryna, hę? A cóż to za wertepy na tych zdjęciach?
heh powiem szczerze ze inaczej sobie wyobrazalem nasze userki
@Selena: Ciebie utorzsamialem raczej z twoimi avkami czyl hmmm czarne wslony, kolczyk w nosie, czarne ubranie itd
@Ola: a Ciebie hmmm nie wiem, inaczej, moze jako anioła no nie wiem....
P.S heh to prawda rzeczywiscie mamy ładne userki...