No nie no . A gdzie ta Atis, która mówiła, że nigdy nie pokaże swojego zdjęcia? Czyżby zanikła jakaś damska solidarność ;p? To zdjęcie przed domem na rolkach jest naprawdę świetne. No i obiekt fotografii oczywiście również ;p. VL - nowe oblicze w nowym stylu . Gdzie to zdjęce cyknąłeś?
Dobrze, coraz więcej osób pokazuje swoje buźki .
Cytat
Hehe, wiesz Strażnik... może to troche głupie, ale naprawde myślałem że będziesz wyglądał jak Bezimienny z Gothica
Ja nigdy nie wyobrażam sobie nikogo przed zobacznieniem. Dziwne, nie ;p?
Atis! Mwhahahaha! A tak się kiedyś zarzekałaś, że nigdy... Cieszę się, że zmieniłaś zdanie. Miło obejrzeć sympatyczną facjatę równie sympatycznej userki... Ale nie jesteś podobna do małej Olci...
Użytkownik Hawkwood dnia Aug 30 2005, 10:41 PM napisał
Ale nie jesteś podobna do[font="Arial"] M A Ł E J[/font] Olci...
[post="35001"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
;p
Oluś kochanie najdrozsze ty moje...;> Pisz dłuższe wypowiedzi bo Selena będzie zła tak samo;) a chłopców prosze o nie drażnienie Olci;P Selenka Pasqdny MOD
Pamietaj, ze nie ty jedyna jesteś modem Selenko Strażnik
wynocha z mojego posta! Sio! Kochane wy moje najdrozsze mody -_-'
a angela do wszytkich mowila slonce
Hmmm... chyba to faktycznie Angela się zarzekała, że nie obnaży swego oblicza... coś mi się pokiełbasiło... W każdym razie Atis jako kolejna przedstawicielka płci pięknej przełamała groźby z Królestwa, że żadna dziewczyna nie zamieści swego zdjęcia... Coś tam takiego chyba było...
P.S. Olciu - wybacz, ale jakoś się przyzwyczaiłem do tego jakże przeuroczego określenia . Mała ciałkiem, a wielka duchem (lub duszkiem ). Zresztą zauważyłem, że zbierasz najwięcej tego typu określeń: Angela zwracała się do Ciebie per "słonko", Selena: "kochanie najdroższe ty moje". Ciekawe.
Jakób mam pytnie. Byłeś może w takim programie "Zmień mój wizerónek" czy jakoś tak ? I kto Cię tam stylizował. Zaiste metamorfoza niezła. W sumie do tego pierwszego zdjęcia, czy nawet drugich mało jesteś podobny ;p.
Użytkownik Fink napisał
Jakób... Masz bielutkie ząbki XDD I długie palce u rąk O.O
Załamałem się... kusiło mnie i kusiło... oto zdjęcia (ale jedno troszkę rozmazane...) mojej szanownej osoby oraz mej słodkiej córeczki. Tylko się nie śmiać!
Całkiem normalne małe dziecko, pewnie słodziutkie, dopóki nie rozwali pierwszego wazonu. Mam 2 małe siostrzyczki i pamiętam jaki z nmi był koszmar. Życzę powodzenia.
Jakób nieźle wyszedł na tych zdjęciach, trochę inaczej sobie ciebie wyobrażałem, ale nic.