Zdjecia forumowiczow

No nie no . A gdzie ta Atis, która mówiła, że nigdy nie pokaże swojego zdjęcia? Czyżby zanikła jakaś damska solidarność ;p? To zdjęcie przed domem na rolkach jest naprawdę świetne. No i obiekt fotografii oczywiście również ;p. VL - nowe oblicze w nowym stylu . Gdzie to zdjęce cyknąłeś?

Dobrze, coraz więcej osób pokazuje swoje buźki .

Cytat

Hehe, wiesz Strażnik... może to troche głupie, ale naprawde myślałem że będziesz wyglądał jak Bezimienny z Gothica

Ja nigdy nie wyobrażam sobie nikogo przed zobacznieniem. Dziwne, nie ;p?

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
Masz rację Joan...dzień to nie dla mnie:/ A gdzie robiłem? Na zamku na Słowacji:] A tą karetą przewożona martwych króli:> (moje klimaty:>)
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
A ja takiego sobie właśnie Strażnika wyobrażałem (naprawde !)

Ja nie pokaże swojej twarzy bo nie mam skanera i jak a forum wstawić ;p Może kiedy indziej

VL przypominasz mi aktora który grał głównego bossa (wampira) w Blade 3
Odpowiedz
@Tokar - A skąd wiesz, że nie grał? Potem jeszcze może zjadł wszystkich

@Olo - identycznie sobie wyobrażam (pewnie jak większość). Taka niesprecyzowana postać bez twarzy :mrgreen:

Strażnik: Żeby nie spamować, wpycham się do twojego posta Med. Widzę, że temat ożył trochę, wobec czego przypinam go.

Tonari no Totoro!
Odpowiedz

Użytkownik Tokar dnia Aug 30 2005, 05:55 PM napisał

VL przypominasz mi aktora który grał głównego bossa (wampira) w Blade 3 

[post="34959"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Z emotki nie wiem czy płakać czy się śmiać? Chodzi a Draculę? Według mnie postać bardzo fajna z Blade 3...:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Atis! Mwhahahaha! A tak się kiedyś zarzekałaś, że nigdy... Cieszę się, że zmieniłaś zdanie. Miło obejrzeć sympatyczną facjatę równie sympatycznej userki... Ale nie jesteś podobna do małej Olci...
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Hawk, strzeż się "małej" Olci >3.

Czemu wy wszyscy twierdzicie, że nigdy nie dam. Co wy sobie ubzduraliście. Mówiłam, że jak będę miała to dam. A jak do tej pory nie miałam.
Odpowiedz

Użytkownik Hawkwood dnia Aug 30 2005, 10:41 PM napisał

Ale nie jesteś podobna do[font="Arial"] M A Ł E J[/font] Olci...

[post="35001"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

;p

Oluś kochanie najdrozsze ty moje...;> Pisz dłuższe wypowiedzi bo Selena będzie zła tak samo;) a chłopców prosze o nie drażnienie Olci;P Selenka Pasqdny MOD

Pamietaj, ze nie ty jedyna jesteś modem Selenko Strażnik

wynocha z mojego posta! Sio! Kochane wy moje najdrozsze mody -_-'
a angela do wszytkich mowila slonce
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Hmmm... chyba to faktycznie Angela się zarzekała, że nie obnaży swego oblicza... coś mi się pokiełbasiło... W każdym razie Atis jako kolejna przedstawicielka płci pięknej przełamała groźby z Królestwa, że żadna dziewczyna nie zamieści swego zdjęcia... Coś tam takiego chyba było...

P.S. Olciu - wybacz, ale jakoś się przyzwyczaiłem do tego jakże przeuroczego określenia . Mała ciałkiem, a wielka duchem (lub duszkiem ). Zresztą zauważyłem, że zbierasz najwięcej tego typu określeń: Angela zwracała się do Ciebie per "słonko", Selena: "kochanie najdroższe ty moje". Ciekawe.

Rodzinne;) Słońca wy moje kochane;)
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

Odpowiedz
No to ja teraz swoje foty wystawie, już trzeci raz... ale co tam... każdy sie zmienia
  • Pic2.jpg
  • Pic3.jpg
  • Picture1.jpg
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
jakie niebieskie oczy! :O
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Joan... Dwie sprawy:
1) Gdzie mieszkasz?
2) Czy kiedykolwiek byłaś na LSMie?

Strażnik... To nieprzytomne spojrzenie... Za dużo traffki
Jakób... Masz bielutkie ząbki XDD I długie palce u rąk O.O
Odpowiedz
Jakób mam pytnie. Byłeś może w takim programie "Zmień mój wizerónek" czy jakoś tak ? I kto Cię tam stylizował. Zaiste metamorfoza niezła. W sumie do tego pierwszego zdjęcia, czy nawet drugich mało jesteś podobny ;p.

Użytkownik Fink napisał

Jakób... Masz bielutkie ząbki XDD I długie palce u rąk O.O

To pewnie od gitary .

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
heh sa zapewne przydatne:P
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Załamałem się... kusiło mnie i kusiło... oto zdjęcia (ale jedno troszkę rozmazane...) mojej szanownej osoby oraz mej słodkiej córeczki. Tylko się nie śmiać!
  • IMGP3532.JPG
  • IMGP3535.JPG

Odpowiedz
musze Ci Hawk powiedziec ze co jak co ale masz bardzo ładne dziecko
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
W tatusia...

Odpowiedz
...sie wdalo

Pozatym czemu mielibysmy sie śmiać??
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
Całkiem normalne małe dziecko, pewnie słodziutkie, dopóki nie rozwali pierwszego wazonu. Mam 2 małe siostrzyczki i pamiętam jaki z nmi był koszmar. Życzę powodzenia.
Jakób nieźle wyszedł na tych zdjęciach, trochę inaczej sobie ciebie wyobrażałem, ale nic.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.

Odpowiedz
O to link do zdjęcia, które zsotało zrobione wczoraj...:] Chodzi o zrobione fotosu koszulce:]

Moje nowe foto

A to od tyłu...

Ciekawe dlaczego to zawse tatusie myją dzieci...
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
← Użytkownicy

Zdjecia forumowiczow - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...