Zdjecia forumowiczow

oooo ^____^ słodiś , normalnie ładna jesteś :oops:
.... Kuroi tsubasa tsukino akarini terasarete utsukushiku maiagare ...
Odpowiedz

Cytat

Ja wiedziałem, że w Chełmie mieszkają ładne (to chyba odpowiednie slowo Confused) dziewczyny Razz.

Cytat

oooo ^____^ słodiś , normalnie ładna jesteś  :oops:

Cytat

Deunan - jako wieloletni koneser urody kobiecej ( Very Happy ) bez wahania mogę tylko zagwizdać z aprobatą i uznaniem na widok Twego wizerunku..., ho, ho...

no, jako żywo. nareszcie ktoś się ze mną zgadza (tzn. publicznie XD)
Odpowiedz
Cholera chwilę nie ma mnie na forum, a tu takie ciekawe zdjęcia się pojawiają i choć mam nadzieję na ciąg dalszy to jednak szczerze powątpiewam w to aby kolejne użytkowniczki ukazały swe twarze (i nie tylko ). Wydaje mi się, że możemy być uważani przez niektre nasze koleżanki za nie godnych spojrzenia na ich oblicza. No cóż, wielka szkoda, tym bardziej, że z tego co czytam niektóre ze zdjęć (Angela) są ponoć nader interesujące, będę mógł coś o tym powiedzieć dopiero gdy zostaną mi ukazana, co nastąpi najprawdopodobniej w trzy dni po premierze Duke Nukem Forever. Póki co proponuję pozostać przy słowach, czego oczy nie widzą...
Najwyższy kapłan po trzykroć błogosławionego Sleanesh'a, Wielki Arcymistrz MROCZNEJ Magyi po¶cielowej, Arcymistrz zakonu miło¶ników raka płuc, Mistrz gry, Czeladnik cechu piwożłopów, dla relaksu pod±żaj±cy via Egri Brikaver, oraz CZŁONEK Towarzystwa Macierzy Ziemi Cieszyńskiej.
Odpowiedz
I ja tu serio mówię. Gdybym miała jakieś zdjęcia na kompie, tobym się wam objawiła. A tu lipa. Nie mam nic. Oprócz zdjęcia Angeli......
Odpowiedz

Cytat

I ja tu serio mówię. Gdybym miała jakieś zdjęcia na kompie, tobym się wam objawiła. A tu lipa. Nie mam nic.

Heh, czyli jednak Cię trochę kusi perspektywa ukazania oblicza i nasłuchania się chóru pochwalnego ze strony brzydszej części użytkowników forum?
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Gdybym miała tobym huhuhuuuuu dawno się pokazała, a tu lipa. Nie mam.
Odpowiedz
Heh, mogę tylko dziękować za słowa pochwały... Czasami dobrze mieć cyfrówkę... Um, Akodo, jakoś nie mogę znależć nic, cobyś chciał umieścić na forum... No chyba że tamto z wypadu do muzeum...
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Qrcze, troche mnie nie bylo a tu sie ladnie forum rozkreca. A poliki mam czerwone nie dlatego ze pije, a dlatego, ze jestem uczulony na czekolade ktorej trudno sie oprzec jak jest sie smutnym...
Odpowiedz
Było by nam bardzo miło aby osoby z forum z którym sie złączyliśmy też ujawniły sowoje persony......
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
A o to i moje zdjęcie

Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Zajebiste foto Vampir Kiedyś cię widziałem ale fota była tak ciemna , że myślałem ze tu murzyn albo mulat jesteś.
HEheeh.
Ale spoko , wporzadku gość.
Odpowiedz
Vampire, to ty jesteś Lukas_PL z Forum Adamantytowej Wieży?
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Tak zgadza się...Ty zapewne też jesteś z AW?

Dzięki Patos za dobre słowa:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Tak, mam około 100 postów na forum AW, ale już jakoś tam nie postuje.
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Ja mam koło 400 i tez już nie postuję. Przeniosłem się tutaj, nowy dom:].
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
heh Deunan tez uwazam ze wyglądasz dosc sympatycznie
a oto i moja wielka osobistosc a jesli Frank znowu cos o ytm łuku napomnie to go zjem
nom oto ja
Odpowiedz
A wiesz że powiem? Źle go trzymasz
Ale masz ładne czerwone oczka... ZOMBIE!!!!!!!

Życzę smacznego
Odpowiedz
Wiedziałem ze to powiesz wiem wiem juz mi to tłumaczyłes
Odpowiedz
Czerwony oczy nie onzaczają, że jest zombi! Wampir też ma czerwony oczy, gdy jest głodny.
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Kain?... WWAAAAAAAAAA!
*ciah ciah Vampira Soul Raverem*
Muehuehuehue!

@topic:
Tak szczerze wam powiem, że ja się nie ujawnię... Bo nie mam cyfrówki i skanera
Odpowiedz
← Użytkownicy

Zdjecia forumowiczow - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...