Zdjecia forumowiczow
Cytat
Ja wiedziałem, że w Chełmie mieszkają ładne (to chyba odpowiednie slowo Confused) dziewczyny Razz.
Cytat
oooo ^____^ słodiś , normalnie ładna jesteś :oops:
Cytat
Deunan - jako wieloletni koneser urody kobiecej ( Very Happy ) bez wahania mogę tylko zagwizdać z aprobatą i uznaniem na widok Twego wizerunku..., ho, ho...
no, jako żywo. nareszcie ktoś się ze mną zgadza (tzn. publicznie XD)
Cholera chwilę nie ma mnie na forum, a tu takie ciekawe zdjęcia się pojawiają i choć mam nadzieję na ciąg dalszy to jednak szczerze powątpiewam w to aby kolejne użytkowniczki ukazały swe twarze (i nie tylko ). Wydaje mi się, że możemy być uważani przez niektre nasze koleżanki za nie godnych spojrzenia na ich oblicza. No cóż, wielka szkoda, tym bardziej, że z tego co czytam niektóre ze zdjęć (Angela) są ponoć nader interesujące, będę mógł coś o tym powiedzieć dopiero gdy zostaną mi ukazana, co nastąpi najprawdopodobniej w trzy dni po premierze Duke Nukem Forever. Póki co proponuję pozostać przy słowach, czego oczy nie widzą...
Zajebiste foto Vampir Kiedyś cię widziałem ale fota była tak ciemna , że myślałem ze tu murzyn albo mulat jesteś.
HEheeh.
Ale spoko , wporzadku gość.
HEheeh.
Ale spoko , wporzadku gość.
heh Deunan tez uwazam ze wyglądasz dosc sympatycznie
a oto i moja wielka osobistosc a jesli Frank znowu cos o ytm łuku napomnie to go zjem
nom oto ja
a oto i moja wielka osobistosc a jesli Frank znowu cos o ytm łuku napomnie to go zjem
nom oto ja