Heroes of Might and Magic III
Po prawie niecałych trzech godzinach gry na eSce doszło do sytuacji, że ja mam 4 zamki, z czego 2 wiochy i 2 rozbudowane, a Bhall 1 zamek z grallem. Kto wygra? Przekonacie się o tym (być może) dzisiaj!
Za mną przeważa fakt posiadania przenajlepszego Solmyra i mojej ulubionej Fortecy, a za Bhallem posiadanie Wroty Zywiołów z grallem (czyli 6 fenisków przy moich 2 tytanach...) Jak obstawiacie?
Aha i zrobię dokładną fotorelację
Za mną przeważa fakt posiadania przenajlepszego Solmyra i mojej ulubionej Fortecy, a za Bhallem posiadanie Wroty Zywiołów z grallem (czyli 6 fenisków przy moich 2 tytanach...) Jak obstawiacie?
Aha i zrobię dokładną fotorelację
Spełniły się moje przewidywania i Bhall zwyciężył w swojej pierwszej walce. Ta gra udowodniła, że grall ma znaczący wpływ na rozgrywkę i może zmienić szale zwycięstwa na korzyść drugiej osoby. Tak więc gratulację Bhall!
Witkul 2 wygrane 0 przegranych
Bhall 1-0
Tokar 0-1
Bielu 0-2
Strasznie dołuję...
Witkul 2 wygrane 0 przegranych
Bhall 1-0
Tokar 0-1
Bielu 0-2
Strasznie dołuję...
Zagram jak zainstaluję... To nawet za chwileczkę.
Tylko jakaś konkretna wersja wymagadana? Podstawka czy wszystkie dodatki? Nie chce mi się tego szukać ; p
Tylko jakaś konkretna wersja wymagadana? Podstawka czy wszystkie dodatki? Nie chce mi się tego szukać ; p