Czempion Chwały
Ilość postów: 194
Klasa: Rycerz
Ja też bym bardzo chętnie pograł, właśnie w SOD. Tylko termin trzeba ustalić! Czekam na propozycje.
Zabójca
Ilość postów: 336
Klasa: Zabójca
Liga ligą ale ona też pozwala sprawdzić własne umiejętności... Teraz jest juz drugi sezon... Ja w pierwszym zagrałem łącznie 10 meczy a taki Razer (mój kolega z podstawówki) To zagrał ponad 150 chyba. (że też mu sie chciało). Ja sam należę do klanu: "Black Hoods" i jakoś tam gram. Jak ktoś będzie potrzebował pomocy to mogę pomóc albo opisać co i jak.
Ps na stronce ligowej jest kilka przydatnych pliczków które pomagają w przydatny sposób w rozgrywce. Jak chciałby ktoś zagrać z kimś z ligi to trzeba by sie chociaż pokrótce zapoznać z zasadami i zassać te pliczki (pozwala zrobić bardzo wyrównany radom na dwóch graczy, polepsza statystyki jednostek cytadeli bo są one zaniżone względem innych zamków, o wiele przyspiesza ruch jednostek podczas walki).
Najczęściej wybieraną mapką jest "radom balance M"... pozwala na dwu... góra trzy godzinną rozgrywkę w bardzo przyzwoitych warunkach.
Tokar jakbyś chciał to postaram sie na 20,30 być.
Zabójca
Ilość postów: 336
Klasa: Zabójca
Ta ligowa otoczka bardzo pomaga niż utrudnia... Inaczej można sie bardzo kłócić o to czy tamto... Zrobiono to dlatego żeby wszystko wyrównać i niczego nie faworyzować.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Klasa: Krasnolud
U mnie z wtorkiem o takiej godzinie może być problem. Ale to jeszcze nic pewnego...
EDIT
Kurde, poniedziałek chyba też odpada. Mam rewanżyk CMBB.
Czempion Chwały
Ilość postów: 194
Klasa: Rycerz
Ja jutro mógłbym, ale dopiero ok. 21:00, ponieważ wcześniej będę miał przyjemność gościć u dentysy. Liczę na Was, że pogramy. I też chciałbym tak dla przyjemności, rekreacyjnie.