Heroes of Might and Magic III
I jak wam idzie? Arcypyszałek dostał po nosie? Panowie, zróbcie małe sprawozdanko.
Wszyscy dostali po nosie, bo dostali Strongholdy Za wyjątkiem Taja, który dostał INFERNO ze startowym RASHKĄ i jeszcze śmie twierdzić, że mu źle!
Tymczasem Kur powiada, że wpakował się na Sharpshooterów i jeszcze go to boli (choć pewnie kłamie), a ja mam zamek, którego szczerze nie trawię, w dodatku w pewnym momencie wykopało mnie z gry, a nim się chłopaki zorientowali to już mi komputer "rozwinął" herosów tak, że pokupował frajerów z Rampartu i zeżarł nimi zostawione na później skrzynki, wyposażając w zestaw morderczo beznadziejnych skilli.
A, czy dodawałem, że będąc usytuowanym między oboma panami, czekam tylko skarcenia na dwa baty?
Tymczasem Kur powiada, że wpakował się na Sharpshooterów i jeszcze go to boli (choć pewnie kłamie), a ja mam zamek, którego szczerze nie trawię, w dodatku w pewnym momencie wykopało mnie z gry, a nim się chłopaki zorientowali to już mi komputer "rozwinął" herosów tak, że pokupował frajerów z Rampartu i zeżarł nimi zostawione na później skrzynki, wyposażając w zestaw morderczo beznadziejnych skilli.
A, czy dodawałem, że będąc usytuowanym między oboma panami, czekam tylko skarcenia na dwa baty?
To mogę spróbować w niedzielę wieczorem, ale nie na długo, bo w poniedziałek wstaję gdy zapieje trzeci kur.
To ja też będę w takim razie w gotowości jutrzejszym wieczorem.
No ja bym chętnie z wami pograł ,ale czasami macie partyjki w nieprzystępnych dla mnie godzinach