hmmmm to jest troche bezsensowny temat skoro jesteśmy na forum o grach crpg a nie o grach to znaczy że nasze ulubione gry to z regóły rgpegi, ale zobaczmy co powie Nazina bądź Angela, ale narazie ja sie wypowiem moja ulubioną grą jest Morrowind, chyba zresztą widać po artach które napisałem o imć Morku a lubie ją po pierwsze za wielkość świata po 2 za fabułe, a po trzecie z różnorodność przeciwników, jest jestszcze wiele innych argumentów...ale mi sie nie chce wypisywać :twisted:
Ja lubię większość gierek. Nie lubię sumulatorów lotów. Wymienię teraz tak ogólnie jakie są najlepsze. CRPG - Gothic (1 i 2), IWD (1 i 2). H&S - Diablo 2. Przygodówki - Ace Ventura. FPP - Call of Duty. Horror - Silent Hill (1, 2, 3 i mam nadzieję że nowa 4 też ) RTS - Age of Empires. I to by było ogólnie. Jak coś pomieszałem z typem i grą to proszę mówić
Ja ogólnie oprócz tego, że najbardziej lubie cRPG, to jeszcze gram w szelakiego typu gry fantasy. Np. Władca Pierścieni ta platformówka i strategia. Warcraft III jest rzeczywiście wypasiony (przeszedłem podstawę i prawie cały dodatek). Co tam jeszcze... FPP Call of Duty, Medal of Honor, Need for Speed'y nawet lubię (najbardziej sereię Underground, no ale w to chyba każdy facet gra :wink: ), przygodówki. Ogólnie to lubię prawie wszystkie rodzaje. Jeśli jest coś zaje....... to się gra i tyle, nie ważne jaki gatunek.
ja uwielbiam tylko rpgi i rtsy ))) z fpp tylko cs i z wyscigow to tylko nfs underground i underground 2 )))) ja nfs2u mam i gram i jest suuuuper szczegolnie moj rozowy peugeot 206 :DDD
Oczywiście jak mozna nie wspomnieć o Tony Hawku. 4 była najlepsza, ale nie grałem w najnowszą (też się nazywa Underground :] ) Need for Speed Underground był najlepszy rzeczywiście. Poza tym ja również lubię takie gierki jak Hokus Pokus Różowa Pantera Co w tym złego :?: (nic nic tylko się odróżniasz od reszty tak jak on :570: ) A poza tym oczywiście Wormsy, Larry 7, Settlers 2 (ale tylko 2, pamiętam jak grałem w nią na Amigę ) i Civilisation 2 i 3.
Need for Speed'y nawet lubię (najbardziej sereię Underground, no ale w to chyba każdy facet gra :wink: )
, a z tym tekstem sie nie zgodze ponieważ ja nie grałem w tą niby cudowną serię, moje granie w gry samochodowe skończyły sie na poziomie mniej więcej NFS 2, a granie w gry sportowe na poziomie Word Cup 98 :wink:
a z tym tekstem sie nie zgodze ponieważ ja nie grałem w tą niby cudowną serię, moje granie w gry samochodowe skończyły sie na poziomie mniej więcej NFS 2, a granie w gry sportowe na poziomie Word Cup 98
Oj Olo. Musisz spróbować zagrać w NFS Underground 1 lub 2. Super - po prostu miodzio. A jeżeli chodzi o gry sportowe (szczególnie piłka nożna) to technika poszła naprzód. Grafika, grywalność, technika gry są conajmniej zadowalające.
hehehe, jak dorosniecie i pojezdzicie prawdziwymi samochodami to wtedy zmienia wam sie poglady auto przy takich predkosciach MUSI sie zle trzymac drogi, takie sa prawa fizyki. Ja jechalem w zyciu max 170km/h, i wtedy nie mozna bylo wykonac zadnego skretu gwaltowniejszego, bo albo poslizg albo pobocze i drzewko/slup/cokolwiek. W nfsu2 tworcom nalezy sie pochwala za dobre odwzorowanie fizyki jazdy. peace