To po co piszesz tego posta? Nie widzę logiki.....>>'
Bo mnie lekko denerwujesz [Med też dorzucił trzy grosze], mówiąc, że nie potrafię przyznać się do błędu. Tyle. Koniec tej dyskusji, bo to się nudne robi...
Co do ankiety - a co to zmieni? Kto przeniesie postać, ten przeniesie, kto stworzy nową, ten stworzy. Jedyne co ulegnie zmienia to świat. Jestem neutralny - idę za większością, bo obydwie opcje to praktycznie to samo.
Co nie zmienia fakty, że mnie lekko wkurzyłeś... ;p Ale cóż, niestety, żyjemy w pięknej kontytucyjnej Polsce i masz wolność wyrażania swoich opinii... Dopóki nie ugodzą one w moją godność osobistą :]
Czemu odebrałam to jako to, że liczy się jedynie twoja godność osobista? Ja jestem jakaś inna, nie bierz sobie tego do serca Fink, plecę same bzdury.....>>
Pozatym, to z tym błędem, tam nie było żadnej, ani jednej aluzji. Nie wiem jak ty to odebrałeś....
Haha ale jak ci powiem skąd wział się pomysł na pożeracza ciał to jebniesz Xd
Mianowicie niegdyś na Playstation One przechodziłem sobie pierwszą odsłone kultowej serii platwormówek 'Crash'. W jedej z misji trzeba było pokonac labolatorium złego doktora Neo [tak sie zwał, juz nie pamiętam to było dawno ] I tam były takie potworki podobne do flubbera. A więc siedząc i pisząc do NNSO schyliłem sie po Coca Cole i ujrzałem okładke z tej właśnie gry. Nagle cos mnie naszło i napisałem o tym . A jeśli chodzi o tą pseudo łacińską nazwe to oglądałem sobie 'Księgę Polskich Grzybów' i tam były jakieś takie dziwne nazwy. Więc wymieszałem kilka i wyszło to co wyszło :mrgreen:
Widzę, że NNSO znów dead. Moze leipeij to w jakiś sposób zakoćzyć? Dobić leżącego i skrócić jego cierpienia bo ciągnięcie tego no nie wiem, ale chyba nie ma sensu. Sprzydao by się to jeszcze jakoś ładnie zakończyć i mieć to z głowy.
Niee, Atis, mało ciekawe
Mamy juz pewne plany z Vampem, szlifujemy je... Pod warunkiem, że NNSO dostanie status dead, i po prostu skończy się z klasą. Ashgan już sam siebie jakby wyeliminował