I, co najwazniejsze - co rozumiesz pisząc "Chcę z tym całym bajzlem zrobić porządek."? :->

Pozatym mozna zrobić questy poboczne. W NNSo było tego troche mało. Chodzi mi o takie w którym mozna coś zyskać.
 Pozatym mozna zrobić questy poboczne. W NNSo było tego troche mało. Chodzi mi o takie w którym mozna coś zyskać.  
                                                    Cytat
Cytat
Cytat

. Sytuacja oczywiście się zmienia, gdy osoba odchodząca prosi, żeby jej postać została skasowana. Wtedy ubieramy to jakoś ładnie w słowa (bez "dupczenia postaci" innych writerów). A co do nowych osób, to jestem zawsze za. Właściwie to przecież nie trzeba nigdzie tego zgłaszać itp., tyle, że taka pokaźna lektura rzeczywiście może juz być małą przeszkodą. A czy streszczenie tu pomoże...? Szczerze w to wątpię
. Sytuacja oczywiście się zmienia, gdy osoba odchodząca prosi, żeby jej postać została skasowana. Wtedy ubieramy to jakoś ładnie w słowa (bez "dupczenia postaci" innych writerów). A co do nowych osób, to jestem zawsze za. Właściwie to przecież nie trzeba nigdzie tego zgłaszać itp., tyle, że taka pokaźna lektura rzeczywiście może juz być małą przeszkodą. A czy streszczenie tu pomoże...? Szczerze w to wątpię  . Zresztą, co tu duzo mówić. Ci, których pisanie bawi, pisać będą, ci których nie bawi, lub przestało, nie będą i tyle.
. Zresztą, co tu duzo mówić. Ci, których pisanie bawi, pisać będą, ci których nie bawi, lub przestało, nie będą i tyle.                     
                                                     Jak będę mial czas to coś dopiszę.
 Jak będę mial czas to coś dopiszę. Cytat

ahhh... Ale cóż poprowadze moja postac dalej w NNSO.
 ahhh... Ale cóż poprowadze moja postac dalej w NNSO.  ]
]                     
                                                    Cytat

Poza tym ciągle tylko złoto i złoto. Co za materializm. O skłonności do trunków nie napomknę, bo to "zboczenie" można jeszcze wybaczyć
 Poza tym ciągle tylko złoto i złoto. Co za materializm. O skłonności do trunków nie napomknę, bo to "zboczenie" można jeszcze wybaczyć  A tak btw to ciekawe co byś powiedział na Wiedźmińskie ćwierćelfy :mrgreen:
  A tak btw to ciekawe co byś powiedział na Wiedźmińskie ćwierćelfy :mrgreen: Poza tym krasnoluda można łatwo zadeptać, bo się go nie zauważy.
 Poza tym krasnoluda można łatwo zadeptać, bo się go nie zauważy. Nie ma półelfiej (jak to brzmi) historii, miast, tradycji. A do tego co to jest pół? 1/2. a 1/2 to ułamek. Wniosek? Półelfy są ułomne.
 Nie ma półelfiej (jak to brzmi) historii, miast, tradycji. A do tego co to jest pół? 1/2. a 1/2 to ułamek. Wniosek? Półelfy są ułomne.  
 Cytat

)
) 
 )
) 

Pomimo tego iż są to fikcyjne postacie to bardzo jestem do nich przywiązany. No może oprócz Meda erotomana xD
 Pomimo tego iż są to fikcyjne postacie to bardzo jestem do nich przywiązany. No może oprócz Meda erotomana xD  Przydałoby się go zabić i znaleźć inny cel naszej podróży [jeżeli mamy jakikolwiek
 Przydałoby się go zabić i znaleźć inny cel naszej podróży [jeżeli mamy jakikolwiek  ]
]