Polska-Chorwacja 2:0
Piłka Nożna- ogólnie
To co się wczoraj stało zachwiało moją wiarę w uczciwość w piłce nożnej na arenie między narodowej, jeśli Webb nie był przekupiony, albo w jakiś sposób naciskany to ja jestem święty. Sądziłem, że co jak co ale Szwajcaria z austrią, przygotują wspaniałe mistrzostwa ale jak na razie zawodzą na całej linii, nie chodzi tu tylko o ten ostatni mecz, ale w szczególności o to, że się zupełnie nie przygotowali do otwarcia, to co oni tam pokazali to był po prostu żal
http://img118.imageshack.us/img118/4959/screenhr2.png
Nasi kibice:D Lać im piwo:D
LAĆ MU WÓDKI!
Nasi kibice:D Lać im piwo:D
Użytkownik Matthias Circello dnia czw, 12 cze 2008 - 23:57 napisał
Niech chuj strzeli tego sędziego.
LAĆ MU WÓDKI!
Masz prawo. A my mamy sobie prawo gadać, że ten je**any łysol powinien zostać wystrzelony w kosmos.
Użytkownik Matthias Circello dnia pią, 13 cze 2008 - 17:30 napisał
Masz prawo. A my mamy sobie prawo gadać, że ten je**any łysol powinien zostać wystrzelony w kosmos.
Łagodnie powiedziane.
No to dobra wy znajdzcie Webba a ja zajmę się palem
Swoją drogą to będzie trudne bo sędziemu ochroniarzy przydzielili...
Żeby wyjść z grupy to musiałby stac się cud - austria musiała by wygrać/zremisować z niemcami(wole to drugie bo wtedy dostaje austria 1 pkt. zamiast 3) a my wygrać z Chorwacją z 3:0 (bo jak kilka drużyn ma tyle samo pkt. liczą się strzelone bramki
Cytat
No i się zaczęło...
A no.
http://allegro.pl/item382285612_koszulka_h...bb_oszust_.html
Huh, ilu chętnych. Jeszcze jacyś? ~~
Po meczu Rumunii z Włochami mam wrażenie, że nasza reprezentacja gra najgorzej - poza Borucem oczywiście.
http://euro.kretyn.com/
Polacy powinni się wstydzić i przepraszać pana Webba na kolanach o .O''' shit man, to jest nieco przegięcie według mnie. Rozumiem wkurzenie, można porzucać sprzętem w domu, telewizor za okno wyrzucić, kapciem rzucić w kota, pozdzierać gardło drąc ryja, ale by pogróżki ze śmiercią kierowane nie tylko do niego samego lecz również do jego bliskich??? On i tak już nie będzie sędziował na tych mistrzostwach ze względu właśnie na ową kontrowersyjną akcje, po za tym znając nasz głupi naród to się będzie tak ciągnąć i ciągnąć aż w końcu dojdzie do jakiejś tragedii jaką 'kibice' polscy mają nadzieję niebawem uczynić. Jeszcze wyjdzie tak, iż polacy staną się jakimś postrachem w oczach europy i będą bali się ich zaprosić na jakiekolwiek mistrzostwa w przyszłości w obawie przed właśnie takim debilizmem.
Tez mi się to nie do końca podobało, ale ten sędzia to też człowiek i reaguje mniej więcej tak samo jak każdy inny. Trzęsie gaciami i nie wie co począć bo do polski to chyba na urlop się już nie wybierze.
Polacy powinni się wstydzić i przepraszać pana Webba na kolanach o .O''' shit man, to jest nieco przegięcie według mnie. Rozumiem wkurzenie, można porzucać sprzętem w domu, telewizor za okno wyrzucić, kapciem rzucić w kota, pozdzierać gardło drąc ryja, ale by pogróżki ze śmiercią kierowane nie tylko do niego samego lecz również do jego bliskich??? On i tak już nie będzie sędziował na tych mistrzostwach ze względu właśnie na ową kontrowersyjną akcje, po za tym znając nasz głupi naród to się będzie tak ciągnąć i ciągnąć aż w końcu dojdzie do jakiejś tragedii jaką 'kibice' polscy mają nadzieję niebawem uczynić. Jeszcze wyjdzie tak, iż polacy staną się jakimś postrachem w oczach europy i będą bali się ich zaprosić na jakiekolwiek mistrzostwa w przyszłości w obawie przed właśnie takim debilizmem.
Tez mi się to nie do końca podobało, ale ten sędzia to też człowiek i reaguje mniej więcej tak samo jak każdy inny. Trzęsie gaciami i nie wie co począć bo do polski to chyba na urlop się już nie wybierze.
Sądzę, że wtedy PZPN zostanie zjedzony. Dosłownie, nie w przenośni. Nie ma takiej siły (rozsądnej), która by to mogła zrobić. A tą nierozsądną (czyli przeważającą niestety) trzeba stłamsić póki można.
No dobra Holandia zmiażdżyła Farancje 4:1 w bardzo ładnym widowisku - Holandczycy mieli przewagę już od pierwszych minut dzięki golowi w 9 minucie. Wnioskuje więc że jak Holandia będzie grała jak gra na razie to dojdzie do finału bez problemu - wygrała z mistrzami i vice-mistrzami Świata wysokimi wynikami. Narazie zobaczymy jak gra Hiszpania bo narazie to ona według mnie może grać z Drużyną van Bastena na równym poziomie.
Cytat
Holandczycy mieli przewagę
Holendrzy.
No zobaczymy jak teraz zagra Hiszpania. Te dwie drużyny (Holandia und Hiszpania) zawsze są mocne, zawsze są faworytami, a potem przegrywają w ćwierćfinałach z jakimiś popierdółkami w ogóle nie wiadomo jak i po co i dlaczego. Mam nadzieję, że tym razem okaże się inaczej i jedna z tych drużyn zdobędzie trofeum. Obie lubię.
Mezlar Mizzrym
Nie przesadzajmy, takie pogróżki zdarzają się na całym świecie przy każdej tak kontrowersyjnej decyzji, a szczególnie w ukochanej Anglii pana Webba. Zawsze kończy się na gadaniu i tu tak się skończy. Pośmiewiskiem całej Europy nie będziemy. Gość albo odejdzie na emeryturę albo pięć razy się zastanowi zanim sprzeciwi się obowiązkom sędziego i ponownie zacznie gwizdać w jedną stronę. Jak dla mnie to uczciwy układ. Jakby jeszcze przyznał się do błędu i powiedział, że jest mu przykro, to byłoby po sprawie
Dopóki pan Listkiewicz rządzi, takie ruchy nie wchodzą chyba w grę i mam nadzieje, że tak pozostanie. To jeden z najlepszych trenerów w historii reprezentacji i powinien dokończyć kontrakt, który ma do połowy 2010 r. Ja się tylko boje, żeby sam nie odszedł z własnej woli.
Co do meczyków, to ja już zacieram ręce na półfinał Holandia - Hiszpania Będzie się działo. W mistrzostwach cieszy mnie to, że praktycznie wszystkie drużyny grają "futbol na tak" i stawiają na atak. Tylko Grecy grają anty-futbol i miejmy nadzieje, że odpadną w fazie grupowej
Nie przesadzajmy, takie pogróżki zdarzają się na całym świecie przy każdej tak kontrowersyjnej decyzji, a szczególnie w ukochanej Anglii pana Webba. Zawsze kończy się na gadaniu i tu tak się skończy. Pośmiewiskiem całej Europy nie będziemy. Gość albo odejdzie na emeryturę albo pięć razy się zastanowi zanim sprzeciwi się obowiązkom sędziego i ponownie zacznie gwizdać w jedną stronę. Jak dla mnie to uczciwy układ. Jakby jeszcze przyznał się do błędu i powiedział, że jest mu przykro, to byłoby po sprawie
Cytat
Myślicie, że Beenhakkera zwolnią jeśli (a prawie na pewno) nie wyjdziemy z grupy?
Dopóki pan Listkiewicz rządzi, takie ruchy nie wchodzą chyba w grę i mam nadzieje, że tak pozostanie. To jeden z najlepszych trenerów w historii reprezentacji i powinien dokończyć kontrakt, który ma do połowy 2010 r. Ja się tylko boje, żeby sam nie odszedł z własnej woli.
Co do meczyków, to ja już zacieram ręce na półfinał Holandia - Hiszpania Będzie się działo. W mistrzostwach cieszy mnie to, że praktycznie wszystkie drużyny grają "futbol na tak" i stawiają na atak. Tylko Grecy grają anty-futbol i miejmy nadzieje, że odpadną w fazie grupowej