Cytat
Co nie zmienia faktu, że Austriacy też mogli mieć żal do sędziego ponieważ Roger był na spalonym...
Bardziej do bocznego. To on jest od spalonych.
Cytat
A ja po przemyśleniach powiem tak. Gdyby austriacy trafili nam bramkę i mecz miał by się zakończyc 1:1 to powiedziałbym, że było to uczciwe. Oba zespoły miały swoje chwile, swoje akcje i remis byłby uczciwy.
To samo uważam, nawet porażkę bym przełknął.
Cytat
Ale taki numer w którym sędzia w ostatnich 15 sekundach odwala taki numer to mi to po prostu śmierdzi. Zwłaszcza, ze chwilę wcześniej olał sytuacje w której austriak zaczął się szamotać z naszym. Nie znam się, meczy nie oglądam i nie wiem na ile to jest regułą ale takie zakończenie jest dla mnie podejrzane i niesprawiedliwe.
Takie wałki się zdarzają (warto wspomnieć mecz Legii Warszawa z Szachtarem Donieck i wątpliwy karny. Wieczorem sędzia bawił się w klubie prezesa ukraińskiego klubu na jego rachunek), ale nie na takim szczeblu rozgrywek. Coś tam dostał na pewno, tym bardziej że gość na co dzień sędziuje w Anglii, gdzie gra się ostro i za puszczenie takiej sytuacji zostałby wyśmiany oraz dostałby zawieszenie na miesiąc. Ogólnie znów dostaliśmy za honorową postawę. Równie dobrze Bąk po kuksańcu od Austriaka mógł teatralnie upaść. Czerwień dla gościa i wolny dla nas murowany.
Ja jestem w szoku.